• NAŠA DEDIŠČINA

  Z vozilom, ki zagotavlja samozavest na vseh terenih, smo odprli vrata novemu rodu ljubiteljev pustolovščin.

 • NAŠE MOJSTRSTVO

  Poglejte v zakulisje in spoznajte naše mojstre, ki s tehnološko naprednimi in rokodelskimi veščinami zagotavljajo vrhunske poteze, s katerimi oživi vsak Land Rover.

 • NAŠE PUSTOLOVŠČINE

  Naše odprave s številnimi doseženimi rekordi so dokaz, da je edina prava izbira za pot v neznano Land Rover.

 • NAŠA PRIHODNOST

  Potovanja na neraziskana območja so zmeraj vznemirljiva in to velja tudi za prihodnost. Inovacije so naš način izrisovanja zemljevidov prihodnosti.

Naša dediščina

Naša dediščina

NEMOGOČE POTOVANJE

Land Rover je pripravljen tudi na pustolovščine, ki se na prvi pogled zdijo nemogoče. Spremljajte drzneže na prvi kopenski odpravi od Londona do Singapurja leta 1955.

Preberite članek

Naše mojstrstvo

Popolna nastavitev

Popolna nastavitev

Terrain Response nadzira pogoje pri vožnji in samodejno izbere optimalne nastavitve vozila za vsako podlago. Zdaj veste, kaj ima zasluge za odlično prilagoditev.

Potujte lahkotno

Potujte lahkotno

Moč ni neposredno povezana s težo. Smo vodilni izdelovalec učinkovitih vozil z aluminijasto karoserijo, saj smo prepričani, da so neobremenjene ideje tudi najtrajnejše.

Motorni prostor

Motorni prostor

Naši motorji so izdelek svojega okolja. Pokukajte pod pokrov Land Roverja in odkrijte epicenter vrhunskega znanja, ki poganja vsako od naših vozil.

Ustvarjalna področja

Oglas mora biti drzen, sicer ne bo imel nič skupnega z Land Roverjem. Leto za letom naši ustvarjalci navdušujejo z domiselnostjo, srčnostjo in navdihom.