CONNECT PRO


Na voljo le s sistemom Land Rover Touch Pro. Storitve Connect Pro* vsebujejo aplikacije InControl, dostopno točko Wi-Fi, aplikacije Remote Premium in storitve Pro ter so zasnovane tako, da izboljšajo izkušnje znotraj in zunaj vozila. Hkrati vam in vašim potnikom omogočijo še več užitka pri potovanju in zagotavljajo stalno povezavo s svetom.

Oglejte si film

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT PRO

 • STORITVE PRO
  STORITVE PRO

  Storitve Pro predstavlja vrsta edinstvenih povezanih navigacijskih storitev, ki so na voljo kot del paketa Connect Pro za sistem Touch Pro.

  Izvedite več
 • DOSTOPNA TOČKA WI-FI
  DOSTOPNA TOČKA WI-FI

  Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.

  Izvedite več
 • STORITEV REMOTE PREMIUM
  STORITEV REMOTE PREMIUM

  Aplikacija Land Rover Remote vam omogoča interakcijo z vozilom Land Rover kjer koli na svetu, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.**

  Izvedite več
 • APLIKACIJE INCONTROL
  APLIKACIJE INCONTROL

  Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.*

  Izvedite več

CONNECT


Storitev Connect vam nudi tri ključne funkcije: aplikacije InControl, ki v vozilu omogočajo uporabo kompatibilnih aplikacij za pametne telefone prek zaslona na dotik, dostopna točka Wi-Fi, s katero v vozilu ustvarite brezžično omrežje, na katerega lahko priključite do 8 naprav in aplikacijo Remote Premium, ki vam omogoča daljinako komunikacijo z vozilom.

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT

 • DOSTOPNA TOČKA WI-FI
  DOSTOPNA TOČKA WI-FI

  Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.

  Izvedite več
 • STORITEV REMOTE PREMIUM
  STORITEV REMOTE PREMIUM

  Aplikacija Remote Premium vam omogoča daljinsko interakcijo z vozilom Land Rover, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.

  Izvedite več
 • APLIKACIJE INCONTROL
  APLIKACIJE INCONTROL

  Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.

  Izvedite več

STORITVE PROTECT


Storitve Protect vsebujejo aplikacijo za daljinski nadzor, optimizirano asistenco Land Rover, in klic v sili SOS. S pametnega telefona na daljavo preverite raven goriva, najdite vozilo na polnem parkirišču, shranjujte podatke o potovanji in nadzorujte okna in vrata. Optimizirana asistenca Land Rover pošilja podatke o lokaciji in diagnostične podatke vašemu servisu, če se vozilo pokvari. Če pa gre za bolj resen incident, klic v sili SOS pokliče službe za pomoč v sili ter jim pošlje podatke o vaši lokaciji ter vas z njimi telefonsko poveže.

MOŽNOSTI STORITEV PROTECT

 • STORITEV REMOTE ESSENTIALS
  STORITEV REMOTE ESSENTIALS

  Aplikacija Remote Essentials vam omogoča, da se od koderkoli povežete z vozilom Land Rover in preverite ali ste zaprli vsa vrata ter koliko goriva vam je še preostalo, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.

  Izvedite več
 • OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE LAND ROVER
  OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE LAND ROVER

  Če se vozilo slučajno pokvari, lahko s pritiskom na gumb na levi strani konzole na stropu vozila pokličete asistenco Land Rover ali pa enako storite prek zaslona za asistenco v aplikaciji za pametni telefon Remote.

 • KLIC V SILI SOS
  KLIC V SILI SOS

  Če ste udeleženi v nesrečno in se aktivirajo zračne blazine, storitev klic v sili SOS pošlje podatke, vključno z vašo lokacijo, službam za pomoč v sili ter vas z njimi telefonsko poveže.

VARNOSTNI SLEDILNIK


Če kdo vlomi ali nezakonito premakne vozilo Land Rover, varnostni sledilnik opozori vas in središče za sledenje ukradenim vozilom, ki v najkrajšem možnem času določi lokacijo vozila in vam ga pomaga pridobiti nazaj.

Izvedite več