– Za dodatno zabavo lahko izbirate med več kot 45.000 brezplačnimi avdio knjigami

ZABAVA Z APLIKACIJAMI INCONTROL

 • APLIKACIJA MYTUNER PRO
  APLIKACIJA MYTUNER PRO

  Več kot 30.000 radijskih postaj in 1 milijon poddaj iz 120 držav na dosegu roke, od športa do novic, glasbe in številnih drugih tem. Iščite postaje in poddaje po državah oziroma mestih in zvrsteh, ustvarite seznam priljubljenih in jih poslušajte doma ali v tujini, v avtomobilu, na pametnem telefonu, tablici ali na televiziji Apple.

 • APLIKACIJA STITCHER
  APLIKACIJA STITCHER

  Aplikacija Stitcher vam omogoča, da na zahtevo poslušate svoje najljubše novice, komedije, športne in pogovorne radijske oddaje. Odkrijte najboljše, kar nudijo postaje NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ in posamezniki Adam Carollo, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab ter več kot 20.000 drugih šovov, poddaj in postaj v živo.

 • ZVOČNE KNJIGE
  ZVOČNE KNJIGE

  Prenesite ali predvajajte zvočne knjige iz naše knjižnice z več kot 45.000 brezplačnimi zvočnimi knjigami, vključno z najbolje prodajanimi, novimi izdajami in klasiki iz vsakega žanra.

POTOVANJE IN PRIROČNOST

 • APLIKACIJA ACCUWEATHER
  APLIKACIJA ACCUWEATHER

  Aplikacija Weather for Life vam zagotavlja najboljše možne vremenske informacije s tehnologijo Superior Accuracy™, in sicer za vsako lokacijo. Omogoča prostoročni prikaz trenutnih vremenskih razmer, urne napovedi, vremenska opozorila o nevihtah in povzetek MinuteCast® in to kar med vožnjo, popolnoma varno in brez motenj.

 • APLIKACIJA SYGIC
  APLIKACIJA SYGIC

  Aplikacija Sygic je navigacijski sistem GPS, ki deluje brez spletne povezave in vsak dan pomaga 33 milijonom ljudem samozavestno in varno potovati po 115 državah.

 • APLIKACIJA PARKOPEDIA
  APLIKACIJA PARKOPEDIA

  Aplikacija Parkopedia je največji svetovni ponudnik parkirnih informacij, ki ga uporabljajo milijoni voznikov vsak mesec na spletu in preko aplikacije za pametne telefone. Aplikacija Parkopedia nudi podrobne informacije o 28 milijonih parkirnih mestih v več kot 90.000 objektih v 6.000 mestih 40 držav.

 • APLIKACIJA GLYMPSE
  APLIKACIJA GLYMPSE

  Aplikacija Glympse je hiter, brezplačen in preprost način za deljenje lokacije s pomočjo sledenja GPS v realnem času s prijatelji in družino.

 • KAKO UPRAVLJATI Z APLIKACIJAMI INCONTROL?
  KAKO UPRAVLJATI Z APLIKACIJAMI INCONTROL?

  Ko ste povezani s svojim pametnim telefonom, lahko aplikacije InControl upravljate z zaslona na dotik vašega vozila. Če želite izvedeti, kako namestiti aplikacije InControl in kako poiskati združljive aplikacije, obiščite spletno stran za vozila Land Rover namenjeno svoji državi ali stopite v stik s prodajalcem. Ko prenesete izbrane aplikacije, povežite pametni telefon prek vtičnice USB v vozilu ter aplikacije uporabljajte prek zaslona na dotik v vozilu.

 • KOMPATIBILNE NAPRAVE
  KOMPATIBILNE NAPRAVE

  Aplikacije InControl so na voljo za večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS. Aplikacije InControl brezhibno delujejo prek zaslona na dotik v vašem vozilu. Načrtujte, odkrijvajte in ostanite povezani z aplikacijami, optimiziranimi za vaše vozilo.

  Preverite kompatibilnost