25 LET DISCOVERYJA: PETER IN EILEEN CRICHTON

Peter in Eileen Crichton sta večji del zadnjih 25 let posvetila raziskovanju sveta v svojem Discoveryju 3,5 V8i, ki sta ga poimenovala Rabia. Svet sta obkrožila po severni in južni polobli, leta 2012 pa sta se odpravila čez vzporednike od najsevernejše do najjužnejše točke, dostopne z vozilom s štirikolesnim pogonom.Peter Crichton si je med raziskovanjem vzel čas ter nam predstavil svojih najljubših pet naravnih in umetnih skritih draguljev.

1) Bungle Bungle v Avstraliji
Gre za sveti kraj za aborigine, kjer se iz puste in odročne pokrajine spektakularno dvigajo stolpi iz peščenjaka.
2) Pravljična dežela dimnikov in skalnate gobe v odročnih lunarnih predelih Kapadokije
Stolpi iz starodavnega vulkanskega pepela z zaščitnimi skalnatimi čepicami iz strjene magme dajejo nezemeljski videz sicer značilni kapadoški pokrajini.
3) Trije odročni narodni parki na več kot 3000 metrov visoki planoti Altiplano v Čilu
Posamezni parki so zanimivi, toda ko jih združite v štiridnevno pustolovščino po komaj prepoznavnih poteh na nadmorski višini 3000 metrov, doživite občutek odmaknjenosti kot nikjer drugje na svetu.


4) Sipine v dolini Sossusvlei v puščavi Namib v Namibiji
Z vrha visoke sipine sva opazovala morje ogromnih sipin iz rdečega peska, ki so se obsijane z nizkim večernim soncem v smeri zahoda valile proti obali Atlantskega oceana.


5) Dolina Wadi Rum v Jordaniji
Ogromni razbrazdani sivi skalnati stebri so se strmo dvigali iz mehkega rdečega peska, po katerem sva vozila, in se stikali z neverjetno modrim nebom. Puščava je vijugala mimo teh starodavnih grebenov proti neskončnemu obzorju. Počutila sva se kot mornarja, toda tišina je bila oglušujoča.ODKRIJTE SVOJO PUSTOLOVŠČINO
RAZIŠČITE MODEL DISCOVERY
REZERVIRAJTE SI NOVO IZKUŠNJO
Izkusite sposobnost vožnje po vseh terenih, ki odlikuje vozila Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirate nas lahko po telefonu, na spletu ali prek družbenih omrežij.
OBVEŠČAJTE ME
Prijavite se za prejemanje novic o vozilih Land Rover.