OBLIKOVANJE

  VSESTRANSKOST

  TEHNOLOGIJA

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Vsebuje najsodobnejše tehnologije vozil, informatike in razvedrila ter tako zagotavlja najvišje ravni zmogljivosti, povezljivosti in dostopa do informacij. Od izbire zvočnih sistemov Meridian™ do inovacij, kot je denimo Touch Pro, in z dodatnim paketom sistema zabave za zadnje sedeže (Rear Seat Entertainment System) vam bo svet vedno na dosegu roke.

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Vozilo Discovery zagotavlja izjemne rezultate s svojimi naprednimi in učinkovitimi bencinskimi in dizelskimi motorji. Naš napreden 2,0-litrski motor Ingenium je prvi 4-valjni dizelski motor, ki smo ga uporabili v vozilu znamke Land Rover polne velikosti.

  • ZMOGLJIVOST NA CESTI
   ZMOGLJIVOST NA CESTI

   Discovery je zasnovan tako, da omogoča samozavestno, udobno in privlačno doživetje vožnje, kilometri pa se nabirajo skoraj neopaženo. Elektronski nadzor stabilnosti in Električni servoojačevalnik krmilnega mehanizma (EPAS) zagotavljata okrepljene zmogljivosti na cesti in izjemno kakovost vožnje.

  • TERENSKA ZMOGLJIVOST
   TERENSKA ZMOGLJIVOST

   Zmogljivost vozila za vse terene, sposobnost bredenja z dodatno zaznavo višine vode in druge značilnosti, kot je Terrain Response 2, zagotavljajo, da je Discovery vedno pripravljen na vse in se lahko spoprime z vsem, kar se nahaja nad obzorjem.

  • POMOČ VOZNIKU
   POMOČ VOZNIKU

   Discovery ima številne dodatne pomoči pri vožnji, ki so na voljo kot dodatna oprema, in s katerimi boste izboljšali svojo varnost in varnost sopotnikov. Poleg najbolj inovativnega razmišljanja, inženiringa in tehnologij, ki se nahajajo v vozilu, boste z dodatnimi funkcijami z lahkoto premagovali večino situacij, s katerimi se boste srečali v prometu, na avtocesti, cestah in celo pri nočni vožnji.

  • UDOBJE IN PRIROČNOST
   UDOBJE IN PRIROČNOST

   S sedmimi sedeži2 polne velikosti v treh vrstah, prilagodljivim načinom razporeditve sedežev, in na vašo željo tudi z ogrevalnimi, hladilnimi in masažnimi funkcijami, si lahko v Discoveryju vedno pametno prilagodite izrabo prostora in še vedno bo ostalo dovolj prostora za počitek.

  UDOBJE IN PRIROČNOST

  ZMOGLJIVOST

  ZMOGLJIVOST

  TRAJNOST