MOŽNOSTI PAKETOV

  Zunanja dodatna oprema

  PANORAMSKA STREHA


  Fiksna panoramska streha ali panoramska streha4, ki jo je moč odpreti, je na voljo kot dodatna oprema, povečuje pa občutek prostornosti v notranjosti vozila in ga preplavi z naravno svetlobo, vključno s tretjo sedežno vrsto. Pomembno pa je tudi, da ima kaljeno steklo temen odtenek, s pomočjo katerega ohranja udobno temperaturo v notranjosti potniške kabine.

  PRENOS BROŠURE

  NOTRANJA DODATNA OPREMA

  • VSESTRANSKA NOTRANJOST
   VSESTRANSKA NOTRANJOST

   Sedem sedežev polne velikosti v Discoveryju resnično ponazarja udobje in vsestranskost. Modela HSE in HSE Luxury imata možnost inteligentnega preklopa sedežev, ki jih lahko prilagajate s pomočjo stikal v prtljažniku, na glavnem zaslonu na dotik ali celo z aplikacijo InControl Remote na vašem pametnem telefonu. S tem lahko dodatno povečate prostor za prtljago z izbiro pametnih rešitev.

  • NOVA OPREDELITEV PROSTORA
   NOVA OPREDELITEV PROSTORA

   Oko za podrobnosti. Najkakovostnejši materiali. Izbirate lahko med zrnatimi in Windsor usnjenimi sedeži, kot dodatna oprema pa vam je na voljo tudi notranjost v barvah Brushed Linear Aluminium trim ter leseni furnirji Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak in High Gloss Charcoal Oak. Karkoli si boste izbrali, boste zagotovo pripomogli k temu, da bo vaše vozilo še bolj izstopalo.

  • KLIMATSKA NAPRAVA
   KLIMATSKA NAPRAVA

   Za zagotovitev popolne temperature v notranjosti, ne glede na vremenske razmere, Discovery predstavlja izjemno učinkovit nadzor klimatskega sistema, ki je lahko eno-, dvo-, tri- ali celo štiripodročen. Sistem je rezultat izjemnega programa razvoja, saj smo ga testirali pod realnimi pogoji in to v temperaturnem obsegu od -40 do +50 °C.

  OPREMA VOZIL LAND ROVER – DODATNA OPREMA

  • SISTEM CLICK AND GO

   Sistem Click and go je večnamenski sistem dodatkov za drugo vrsto sedežev. Namestite ga lahko za vzglavnike ter ga dopolnite z dodatnimi elementi in nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne. Sistem zelo preprosto odstranite, če ga trenutno ne želite uporabljati.

  • PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
   PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

   Naj vaš ljubljenček uživa v udobju, sreči in varnosti. Pregrada v polni višini zagotavlja, da imajo potniki dovolj prostora, za podlago pa si lahko izberete nepremočljivi podstavek ali trajni gumijasti pod, ki ščiti prtljažni prostor vozila.

  • POLNJENJE TELEFONOV

   Priključna postaja iPhone®6 Connect in držalo za brezžično polnjenje7 spremenita držali za pijačo v osrednji konzoli v polnilno postajo, s pomočjo katere boste lahko gledali na zaslon telefona tudi, medtem ko se polni.

  • STREŠNI PRTLJAŽNIK

   Strešni prtljažnik, ki so ga oblikovali ekskluzivno za vozila znamke Land Rover, se ponaša z izjemno barvo Silver aluminium s črnimi kontrastnimi elementi, vanj lahko naložite do 61 kg, poleg pa dobite tudi vgrajene stranske konzole za popolno varnost. Za ta priročni dodatek potrebujete še strešne sani in nosilce.