DODATKI IN OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

OGLEJTE SI FILM

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

Možnosti paketov

IZBIRA VRSTE STREHE


Osupljiva črna ali siva kontrastna streha se bo odlično dopolnjevala z vašo izbiro barve karoserije. Na voljo vam je tudi možnost popolnoma steklene nepremične panoramske strehe, ki vam nudi neoviran pogled na okolico.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Notranja dodatna oprema

 • PRILAGODLJIVA NOTRANJOST
  PRILAGODLJIVA NOTRANJOST

  Notranjost je mogoče z lahkoto prilagoditi in vključuje tudi možnost sedežev 5 + 2. Tako voznikov kot sovoznikov sedež imata enake funkcije, med drugim pomik v dvanajstih smereh in spomin prilagoditve. Za drugo vrsto lahko izberete možnost drsenja in nagiba sedežev ter tako po potrebi prilagajate velikost prtljažnega prostora in števila sedežev.

 • PREFINJENI MATERIALI, KI VAM OMOGOČAJO UDOBJE
  PREFINJENI MATERIALI, KI VAM OMOGOČAJO UDOBJE

  Prostor kabine je izjemno oblikovan za kar največje udobje voznika in potnikov. Opremljen je z visokokakovostnimi materiali kot je usnje z dvojnim šivom, tudi ostale površine pa so vzdržljive in zelo praktične. Elegantne sodobne barvne kombinacije kot je notranja tema Glacier vedno izstopajo iz množice.

 • KLIMATSKA NAPRAVA
  KLIMATSKA NAPRAVA

  Klimatska naprava je obvezna, če živite kjerkoli, kjer vladajo ekstremne vremenske razmere. Vročina ali mraz. Močni ventilatorji v drugi vrsti poskrbijo, da je vašim potnikom prijetno, temperaturo pa je mogoče prilagoditi glede na posamezne dele vozila. Možno je celo dodatno hladiti tretjo vrsto.


OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

 • ZUNANJI DODATKI
  ZUNANJI DODATKI

  Izboljšajte videz vašega vozila z zanimivimi podrobnostmi, dodajte zaščito, ki ga bo varovala pred poškodbami in ga nadgradite za terensko vožnjo.

 • NOTRANJI DODATKI
  NOTRANJI DODATKI

  Dodatki, ki jih je odobrilo podjetje Land Rover, so vam na dosegu rok, od otroških sedežev in potovalnih dodatkov za hišne ljubljenčke do možnosti za zabavo in tehničnih nadgradenj.

 • TOVORJENJE IN VLEKA
  TOVORJENJE IN VLEKA

  Če se odločite za namestitev strešnih sani, izberite tudi posebno hrambo za športno opremo in dodatke, ki bodo še izboljšali vlečno sposobnost vašega Land Roverja.

 • KOLESA IN DODATNA OPREMA
  KOLESA IN DODATNA OPREMA

  Prilagodite videz svojega Land Roverja s platišči iz lahke zlitine in jih izboljšajte s stilskimi dodatki priznanih znamk.