IZBERITE PRAVO NAPAJANJE ZASE

IZBERITE PRAVO NAPAJANJE ZASE

Ali ste vedeli, da lahko dejstva, kot so način vožnje, kje vozite in kako daleč vozite, močno vplivajo na zmogljivost in učinkovitost vašega vozila? Z rednimi vožnjami s postanki in zagoni v mestnem prometu boste na primer običajno dosegali prednosti drugačne vrste energije kot z običajno vožnjo po avtocestah ali pogosto vleko.


Tukaj vam lahko pomagamo najti pravo rešitev za vaše potrebe pri vožnji.

VRSTE NAPAJANJA LAND ROVERJA

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Land Roverjev priključni električni hibrid (PHEV) je najboljša izbira, če imate dostop do polnilne postaje doma ali v službi oziroma jo lahko namestite in običajno vozite na kratkih razdaljah v mestnih območjih.
BLAGI HIBRID (MHEV) – BENCINSKI

BLAGI HIBRID (MHEV) – BENCINSKI

Land Roverjev bencinski blagi hibrid je najboljša izbira, če običajno vozite na kratkih razdaljah v mestnih območjih in nimate dostopa do polnilne postaje doma ali v službi oziroma je ne morete namestiti.
BLAGI HIBRID (MHEV) – DIZELSKI

BLAGI HIBRID (MHEV) – DIZELSKI

Land Roverjev dizelski blagi hibrid je najboljša izbira, če običajno vozite na dolgih razdaljah po avtocestah in želite vrhunsko Land Roverjevo zmogljivost vleke.

POMAGAJTE MI IZBRATI

Odgovorite na pet hitrih vprašanj o svojih voznih navadah in ugotovite, ali naj bo vaše naslednje vozilo priključni hibrid ali blagi hibrid.

  • ALI BOSTE LASTNIK AVTOMOBILA VI ALI VAŠE PODJETJE?