Jadranje

Jadranje kot šport se stalno razvija in predstavlja izziv izjemnim športnikom, saj sta za boj z ekstremnimi razmerami, ki se ves čas spreminjajo, potrebna tako inteligenca kot pogum. Land Rover ta osupljivi šport podpira od leta 1988 ter je sponzor Extreme Sailing Series™ in posadke Red Bull Extreme Sailing Team.

Preberite članek

RED BULL EXTREME SAILING TEAM

Skiper posadke Red Bull Extreme Sailing Team, ki tekmuje na regatah večtrupnih plovil na najbolj osupljivih krajih po svetu, je prejemnik dveh zlatih olimpijskih medalj Roman Hagara. Kot uradni partner za opremo z vozili zagotavlja Land Rover več vozil za prevoz posadke in opreme v boju za osvojitev naslova v tekmovanju Extreme Sailing Series™.

OGLEJTE SI FILM

KONJENIŠKI ŠPORT

Konjeniška tekmovanja so preizkus spretnosti, poguma, moči in partnerstva. Land Rover že desetletja podpira jezdece in tekmovanja na svetovni ravni. Med našimi globalnimi pokroviteljstvi sta prvenstvi Alltech FEI World Equestrian Games 2014, ki vključuje osem disciplin, in British Polo Day, ki po vsem svetu predstavlja britansko razkošje in dediščino.

Preberite članek

VIRGIN GALACTIC

Land Rover se je z navdušenjem pridružil dolgoročni odpravi Virgin Galactic in podpira vizijo prvega komercialnega vesoljskega potniškega prevoznika. Legendarni znamki si delita resnično pionirski pustolovski duh in predanost pri navdihovanju mladih za poklicno usmeritev v inženirsko delo in tehnologijo.

OGLEJTE SI FILM

LAND ROVER JE PODPORNIK INVICTUS GAMES

Jaguar Land Rover je s ponosom podprl igre Invictus Games za ‘ranjene bojevnike’, kot si jih je zamislil britanski princ Harry. Ekipe iz trinajstih držav so se pomerile v devetih športnih, vključno s cestnim kolesarstvom, veslanjem in lokostrelstvom, na prizoriščih v Londonu in njegovi okolici.

Odkrijte več