AKADEMIJA NA LEDU

V ZAMRZNJENI DIVJINI IZBOLJŠAJTE SVOJE VOZNIŠKE SPOSOBNOSTI
OBVEŠČAJTE ME

STE SE PRIPRAVLJENI NAUČITI UMETNOSTI VOŽNJE PO LEDU?

Hektarji zamrznjenih jezer zagotavljajo osupljive razglede po legendarnih pokrajinah. Gosti gozdovi in globoki snežni nasipi ukrivljajo zimsko sončno svetlobo in še dodatno polepšajo te očarljive kraje. Dobrodošli v akademiji na ledu na Švedskem. Dobrodošli na svojih najbolj razburljivih počitnicah do zdaj.

KRAJŠA VOŽNJA PO LEDU

KRAJŠA VOŽNJA PO LEDU

Naša najbolj prilagodljiva in strnjena izkušnja akademije na ledu za navdušence, ki nimajo časa. Če začnete dan z izbiro vozila Land Rover Defender ali Jaguar F-PACE, lahko svoje popoldanske vožnje nadgradite z do tremi dodatnimi vozili iz naše ponudbe.
OBVEŠČAJTE ME
VOŽNJA PO LEDU

VOŽNJA PO LEDU

Na voljo so vam 3-dnevne izkušnje prek podaljšanih vikendov ali 4-dnevne izkušnje med tednom, ki so odličen uvod v razburljivo umetnost vožnje po ledu. Privoščite si osupljivo arktično izkušnjo in preskusite svoje meje na različnih ledenih površinah.
OBVEŠČAJTE ME
NAPREDNA VOŽNJA PO LEDU

NAPREDNA VOŽNJA PO LEDU

Tudi tu vam nudimo 3-dnevne izkušnje prek podaljšanih vikendov ali 4-dnevne izkušnje med tednom, ki so namenjene zlasti gostom, ki so vajeni vožnje po ledu. Preskusite tehnične zmogljivosti vozil Land Rover in Jaguar skupaj s profesionalnimi sovozniki.​
OBVEŠČAJTE ME

DA BI BILI S KOLEGI VARNI

Da bi vam zagotovili kar se da udobno in varno izkušnjo, so vsi programi vožnje Jaguar Land Rover izvedeni v skladu z najnovejšimi vladnimi smernicami glede bolezni covid-19.

OGLEJTE SI OCENE GOSTOV

Oglejte si, kaj naši zadnji neustrašni gosti menijo o izkušnjah z akademijo na ledu z vozili Land Rover.​
PRENESITE KNJIGO GOSTOV

»Fantastično od začetka do konca.

Izkoristite vse možnosti v življenju

in si pridobite čim več izkušenj!«


GRAHAM, ZK​

DOBER GLAS SEŽE V DEVETO VAS

Prijavite se za prejemanje novic o pustolovskih potovanjih, vključno z novimi destinacijami in razpoložljivostjo.
OBVEŠČAJTE ME

Pomembna opomba
Prikazane slike so le ponazoritev. Če o programu obstajajo nejasnosti, lahko prejmete natančen program potovanja v pisni obliki. Pridržujemo si pravico do spremembe poti potovanja in/ali zamenjave organizatorja potovanja s podobnimi možnostmi ogledov.