SAFARI PO BOCVANI

VELIČASTNE DIVJE ŽIVALI IN ČUDA NARAVE
REZERVIRAJTE ZDAJ

NAJLEPŠA PREDSTAVA NA SVETU

8-dnevni safari vas uvede v čudeže divje Afrike, ki je blagoslovljena s prelepimi pokrajinami in izjemnimi divjimi živalmi. Ko boste za volanom novega modela vozila Land Rover Defender prečkali delto Okavanga, boste doživeli nekaj najlepših kulturnih izkušenj, ki jih najdemo na našem planetu.


Poudarki so: legendarni Viktorijini slapovi, narodni park Chobe, čudoviti rezervat za divje živali Moremi in nekaj vznemirljivih izzivov vožnje po različnih terenih.

REZERVIRAJTE SVOJO IZKUŠNJO V BOCVANI

Ne glede na to, kje se boste odločili začeti svojo pustolovščino v Bocvani, obe poti vodita po istih osupljivih znamenitostih in lokacijah.

OD VIKTORIJINIH SLAPOV DO DELTE REKE OKAVANGO

OD VIKTORIJINIH SLAPOV DO DELTE REKE OKAVANGO

Pot se začne pri legendarnih Viktorijinih slapovih in navdušenje se prav nič ne zmanjša tudi v rezervatu za divje živali Moremi. Če boste potovanje začeli na vzhodu, lahko pričakujete, da se čudoviti afriški sončni vzhodi ne bodo niti uvrstili na seznam 10 najbolj spektakularnih stvari, ki jih boste videli tisti dan.
REZERVIRAJTE ZDAJ
OD DELTE REKE OKAVANGO DO VIKTORIJINIH SLAPOV

OD DELTE REKE OKAVANGO DO VIKTORIJINIH SLAPOV

To potovanje se začne v rezervatu za divje živali Moremi in konča pri neverjetnih Viktorijinih slapovih. Od zahoda proti vzhodu boste potovali skozi neverjetno hitro spreminjajoče se pokrajine. Priča boste prelepim razgledom, za katere se zdi, da sodijo v kakšen drugi svet.
REZERVIRAJTE ZDAJ

DA BI BILI S KOLEGI VARNI

Da bi vam zagotovili kar se da udobno in varno izkušnjo, so vsi programi vožnje Jaguar Land Rover izvedeni v skladu z najnovejšimi vladnimi smernicami glede bolezni covid-19. Trenutni postopki so opisani spodaj.

PRILAGODLJIVE REZERVACIJE

Če je vaše pustolovsko potovanje Land Rover odpovedano, vam bo zagotovljeno polno povračilo vplačanega zneska. Če ne bi mogli potovati, lahko vašo izkušnjo prestavimo na naslednjo sezono, odvisno od razpoložljivosti. Lahko pa zahtevate odpoved potovanja v skladu z našimi standardnimi stroški odpovedi ter določili in pogoji.

MERJENJA TEMPERATURE

Vsem gostom bomo ob prihodu z uporabo najnovejše brezkontaktne tehnologije izmerili temperaturo. Gostje s temperaturo 37,8 stopinje ali višjo bodo morali svojo izkušnjo prestaviti, da bi tako zagotovili varnost vseh drugih gostov in osebja.

RAZKUŽEVANJE VOZIL

Notranjost in zunanjost vsakega vozila pred in po vsaki vožnji očistimo in razkužimo z antimikrobnimi dezinfekcijskimi sredstvi.

SOCIALNA DISTANCA IN OZO

Vsakemu gostu so med pustolovščino na voljo maske in osebna steklenička razkužila za roke. Posamezniki iz različnih gospodinjstev morajo biti med seboj ves čas oddaljeni najmanj 1,5 metra.

STROKOVNA EKIPA

Profesionalni, predani in zelo, zelo izkušeni. Strokovni inštruktorji znajo kar najbolje izkoristiti naša vozila ter vam na jasen in izčrpen način prenesti svoje obširno znanje. Tako tudi vi spoznate, česa vse ste sposobni za volanom.

NA SUBSAHARSKI NAČIN


Ko gre za lepoto puščave, Bocvana ne pozna meja. Ena najbolj osupljivih pokrajin na svetu vas pozdravi z obilico možnosti, ki obsegajo vse, od obsežnih naravnih rezervatov do najbolj slavnih afriških divjih živali.
OGLEJTE SI FILM

KONTAKTIRAJTE NAS

Program se odvija v angleškem jeziku. Naše pisarne so odprte od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 po greenwiškem srednjem času (GMT).
(Lokalni operater lahko zaračuna stroške za klic.)Telefon: +49 2058 77 809 94
E-naslov: expeditions@landrover-experience.de

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

OPEN ALL
SPLOŠNO
CENA
VOŽNJA
POTOVANJE

EXPLORE ALL SUB-SAHARAN SELF-DRIVES

Traverse the most dramatic of desert landscapes and set your sights on iconic wildlife with our spectacular itineraries for Namibia and Botswana.
explore tours

Pomembna opomba
Prikazane slike so le ponazoritev. Če o programu obstajajo nejasnosti, lahko prejmete natančen program potovanja v pisni obliki. Pridržujemo si pravico do spremembe poti potovanja in/ali zamenjave organizatorja potovanja s podobnimi možnostmi ogledov.