SAFARI PO NAMIBIJI

PRILOŽNOST, DA VIDITE AFRIŠKIH »VELIKIH PET«
REZERVIRAJTE ZDAJ

V DIVJINO

8-dnevni safari po Namibiji, kjer prečkate narodni park Etosha in vozite po izjemni obali Swakopmunda, vam pričara vse, kar nudijo ti kraji. Po divjini te neukročene dežele se potikajo najbolj znane afriške zveri, vključno z »velikih pet«. Če so potrpežljivi in spretni, imajo neustrašni raziskovalci priložnost, da vidijo vse.

REZERVIRAJTE
SI NAMIBIJSKO
IZKUŠNJO

REZERVIRAJTE ZDAJ

DA BI BILI S KOLEGI VARNI

Da bi vam zagotovili kar se da udobno in varno izkušnjo, so vsi programi vožnje Jaguar Land Rover izvedeni v skladu z najnovejšimi vladnimi smernicami glede bolezni covid-19. Trenutni postopki so opisani spodaj.

PRILAGODLJIVE REZERVACIJE

Če je vaše pustolovsko potovanje Land Rover odpovedano, vam bo zagotovljeno polno povračilo vplačanega zneska. Če ne bi mogli potovati, lahko vašo izkušnjo prestavimo na naslednjo sezono, odvisno od razpoložljivosti. Lahko pa zahtevate odpoved potovanja v skladu z našimi standardnimi stroški odpovedi ter določili in pogoji.

MERJENJA TEMPERATURE

Vsem gostom bomo ob prihodu z uporabo najnovejše brezkontaktne tehnologije izmerili temperaturo. Gostje s temperaturo 37,8 stopinje ali višjo bodo morali svojo izkušnjo prestaviti, da bi tako zagotovili varnost vseh drugih gostov in osebja.

RAZKUŽEVANJE VOZIL

Notranjost in zunanjost vsakega vozila pred in po vsaki vožnji očistimo in razkužimo z antimikrobnimi dezinfekcijskimi sredstvi.

SOCIALNA DISTANCA IN OZO

Vsakemu gostu so med pustolovščino na voljo maske in osebna steklenička razkužila za roke. Posamezniki iz različnih gospodinjstev morajo biti med seboj ves čas oddaljeni najmanj 1,5 metra.

STROKOVNA EKIPA

Profesionalni, predani in zelo, zelo izkušeni. Strokovni inštruktorji znajo kar najbolje izkoristiti naša vozila ter vam na jasen in izčrpen način prenesti svoje obširno znanje. Tako tudi vi spoznate, česa vse ste sposobni za volanom.

JAKNA PUSTOLOVŠČINE PO NAMIBIJI

Moške in ženske jakne Land Rover Adventure Travel Namibia so opremljene z rokavi z zadrgo, podlogo iz materiala SPF, ki je odporen na sončne žarke do 50 UV, in zračno, a vodoodporno zunanjostjo, ki je posebej izdelana, da zagotavlja optimalno zaščito v skrajnih pogojih afriških ravnic.

Za nakup jakne Land Rover Adventure Travel Namibia v obrazcu za rezervacijo preprosto izberite želeno količino.

KONTAKTIRAJTE NAS

Program se odvija v angleškem jeziku. Naše pisarne so odprte od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 po greenwiškem srednjem času (GMT).
(Lokalni operater lahko zaračuna stroške za klic.)Telefon: +49 2058 77 809 94
E-naslov: expeditions@landrover-experience.de

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

OPEN ALL
SPLOŠNO
CENA
VOŽNJA
POTOVANJE

NAŠE PREOSTALE NAMIBIJSKE IZKUŠNJE

SAMOSTOJNA VOŽNJA PO OBALI OKOSTIJ

SAMOSTOJNA VOŽNJA PO OBALI OKOSTIJ

Razburljivo vožnjo po pesku, spektakularne razbitine ladij in čudovite divje živali v Namibijskem narodnem parku Skeleton Coast je treba doživeti, da bi to verjeli. Izbirate lahko med 10- ali 14-dnevnim potovanjem.
RAZIŠČITE POTOVANJE
SAMOSTOJNA VOŽNJA PO GORSKI DIVJINI

SAMOSTOJNA VOŽNJA PO GORSKI DIVJINI

V 4 dneh, polnih aktivnosti, se boste odpravili na ogled največjih namibijskih znamenitosti in odkrili srce te čudovite dežele – od edinstvenih obal do neba, ki se spaja z gorami.
RAZIŠČITE POTOVANJE

Pomembna opomba

Prikazane slike so le ponazoritev. Če o programu obstajajo nejasnosti, lahko prejmete natančen program potovanja v pisni obliki. Pridržujemo si pravico do spremembe poti potovanja in/ali zamenjave organizatorja potovanja s podobnimi možnostmi ogledov.