SAMOSTOJNA VOŽNJA PO OBALI SKELETOV

VOŽNJA PO OBALI, KULTURA LJUDSTVA HIMBI, SAFARIJI IN LADIJSKE RAZBITINE
REZERVIRAJTE ZDAJ

IZJEMNI POGLEDI IN ČAROBNE DIVJE ŽIVALI

Odločite se lahko za 10- ali 14-dnevno potovanje za volanom novega modela vozila Land Rover Defender. Odpravili se boste na ogled osupljivega narodnega parka Obala okostij (Skeleton Coast), kjer boste doživeli razburljive vožnje po plaži, kampirali na strehi svojega vozila Defender, uživali v starodavni kulturi ljudstva Himbi in si ogledali prelepe slapove Epupa. V središču potovanja je enkratna priložnost, da vidite afriških »velikih pet«, ki se potepajo po svojem naravnem habitatu v parku Etosha.

POUDARKI POTOVANJA

Kliknite na puščice, če si želite ogledati poudarke našega 10-dnevnega izleta

REZERVIRAJTE SVOJO IZKUŠNJO NA OBALI OKOSTIJ

10-DNEVNO POTOVANJE

10-DNEVNO POTOVANJE

Vaše 10-dnevno potovanje zajema najboljše, kar v tej neverjetni državi lahko doživite od obal Swakopmunda do živahne namibijske prestolnice Windhoek. Poudarki vključujejo osupljivi narodni park Etosha, spektakularne razbitine ladij na Obali okostij ter čudovite gore in slapove Kunene.
REZERVIRAJTE ZDAJ
14-DNEVNO POTOVANJE

14-DNEVNO POTOVANJE

Ponaša se z istimi čarobnimi znamenitostmi kot 10-dnevno potovanje, dokler ne prispete do narodnega parka Etosha, ko se boste nato za štiri dodatne dni odpravili naprej v namibijsko divjino in doživeli neverjetne kulturne raznolikosti, si ogledali veličastne divje živali in izjemne pokrajine. Dodatni poudarki vključujejo rezervat divjih živali Erindi in legendarno goro Burnt Mountain.
REZERVIRAJTE ZDAJ

DA BI BILI S KOLEGI VARNI

Da bi vam zagotovili kar se da udobno in varno izkušnjo, so vsi programi vožnje Jaguar Land Rover izvedeni v skladu z najnovejšimi vladnimi smernicami glede bolezni covid-19. Trenutni postopki so opisani spodaj.

PRILAGODLJIVE REZERVACIJE

Če je vaše pustolovsko potovanje Land Rover odpovedano, vam bo zagotovljeno polno povračilo vplačanega zneska. Če ne bi mogli potovati, lahko vašo izkušnjo prestavimo na naslednjo sezono, odvisno od razpoložljivosti. Lahko pa zahtevate odpoved potovanja v skladu z našimi standardnimi stroški odpovedi ter določili in pogoji.

MERJENJA TEMPERATURE

Vsem gostom bomo ob prihodu z uporabo najnovejše brezkontaktne tehnologije izmerili temperaturo. Gostje s temperaturo 37,8 stopinje ali višjo bodo morali svojo izkušnjo prestaviti, da bi tako zagotovili varnost vseh drugih gostov in osebja.

RAZKUŽEVANJE VOZIL

Notranjost in zunanjost vsakega vozila pred in po vsaki vožnji očistimo in razkužimo z antimikrobnimi dezinfekcijskimi sredstvi.

SOCIALNA DISTANCA IN OZO

Vsakemu gostu so med pustolovščino na voljo maske in osebna steklenička razkužila za roke. Posamezniki iz različnih gospodinjstev morajo biti med seboj ves čas oddaljeni najmanj 1,5 metra.

STROKOVNA EKIPA

Profesionalni, predani in zelo, zelo izkušeni. Strokovni inštruktorji znajo kar najbolje izkoristiti naša vozila ter vam na jasen in izčrpen način prenesti svoje obširno znanje. Tako tudi vi spoznate, česa vse ste sposobni za volanom.

JAKNA PUSTOLOVŠČINE PO NAMIBIJI

Moške in ženske jakne Land Rover Adventure Travel Namibia so opremljene z rokavi z zadrgo, podlogo iz materiala SPF, ki je odporen na sončne žarke do 50 UV, in zračno, a vodoodporno zunanjostjo, ki je posebej izdelana, da zagotavlja optimalno zaščito v skrajnih pogojih afriških ravnic.

Za nakup jakne Land Rover Adventure Travel Namibia v obrazcu za rezervacijo preprosto izberite želeno količino.

KONTAKTIRAJTE NAS

Program se odvija v angleškem jeziku. Naše pisarne so odprte od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 po greenwiškem srednjem času (GMT).
(Lokalni operater lahko zaračuna stroške za klic.)Telefon: +49 2058 77 809 94
E-naslov: expeditions@landrover-experience.de

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

OPEN ALL
SPLOŠNO
CENA
VOŽNJA
POTOVANJE

NAŠE PREOSTALE NAMIBIJSKE IZKUŠNJE

SAFARI PO NAMIBIJI

SAFARI PO NAMIBIJI

Naš 8-dnevni safari po Namibiji, ki obsega ogled osupljivega narodnega parka Etosha in je primeren za vse, ki sanjajo, da bi afriške divje živali videli v njihovem naravnem okolju.
RAZIŠČITE POTOVANJE
SAMOSTOJNA VOŽNJA PO GORSKI DIVJINI

SAMOSTOJNA VOŽNJA PO GORSKI DIVJINI

V 4 dneh, polnih aktivnosti, se boste odpravili na ogled največjih namibijskih znamenitosti in odkrili srce te čudovite dežele – od edinstvenih obal do neba, ki se spaja z gorami.
RAZIŠČITE POTOVANJE

Important note

The images shown here are for illustration purposes only and should there be any ambiguity regarding the programme, the written itinerary will be taken as the more accurate interpretation of the trip. We reserve the right to alter the travel route and/or replace the tour operator with similar alternatives.