DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Doživetja vožnje s klasičnimi vozili navdušencem omogočajo vožnjo s široko paleto klasičnih modelov vozil Land Rover na spektakularnih in zgodovinskih lokacijah.

OBISK KLASIČNIH DELAVNIC PODJETJA JAGUAR LAND ROVER

V našem čisto novem objektu boste videli vse, kar predstavlja podjetje Land Rover in s čimer se radi pohvalimo. Na ogledu servisnih delavnic za klasične avtomobile boste ekskluzivno spoznali programa Land Rover Series I Reborn in Range Rover Reborn ter celotno zbirko naših klasičnih vozil. To ni le edinstven vpogled v dediščino te legendarne blagovne znamke, temveč tudi vpogled v njeno prihodnost in način njenega ohranjanja.

IZVEDITE VEČ
ODDELEK LAND ROVER CLASSIC

V oddelku Land Rover Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Land Rover, da bi svoji slavni preteklosti zagotovili kar najboljšo prihodnost.

ODDELEK LAND ROVER CLASSIC
ODDELEK LAND ROVER CLASSIC
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
IZVEDITE VEČ
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
IZVEDITE VEČ
NAZAJ NA LAND ROVER CLASSIC