PUSTOLOVŠČINA PO POKRAJINI MOAB
IZBERITE SI PUSTOLOVŠČINO
QXVesElVUB0

Pripravite se na neponovljivo izkušnjo v pokrajini Moab. Izbirate lahko med dvema pustolovščinama, obe pa vam nudita izkušnjo terenske vožnje.

VAŠA IZKUŠNJA V POKRAJINI MOAB

Mesto Moab se nahaja na ameriškem jugozahodu. Izrazita rdeča skalna pokrajina, ki so jo v času 300 milijonov let izklesali neurja, vetrovi in silovite poplave, privablja obiskovalce z vsega sveta.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZBERITE SI PUSTOLOVŠČINO V POKRAJINI MOAB
VOŽNJA PO SKALAH
Štiridnevna vozna izkušnja, to je popoln uvod v pravo terensko vožnjo. Odločite se za osupljivo puščavo Moab in preizkusite svoje sposobnosti na terenskih poteh.
IZVEDITE VEČ
VOŽNJA PO SKALAH +
Na petdnevni pustolovščini boste imeli priložnost doživeti nekaj najbolj razburljivih terenskih poti. V izjemni puščavi Moab boste lahko zares preizkusili svoje sposobnosti.
IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVŠČINA PO POKRAJINI MOAB – GALERIJA

Oglejte si, kaj lahko pričakujete na pustolovskem potovanju z vozili Land Rover po pokrajini Moab.

OGLEJTE SI GALERIJO
»Neverjetna izkušnja! Bilo je enkratno.«

LINDA, ZDA

OBVEŠČAJTE ME

Prijavite se za prejemanje novic o prihodnjih datumih in razpoložljivih prostih mestih.

OBVEŠČAJTE ME
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O POKRAJINI MOAB
SPLOŠNO

Kdo vodi potovanja?

Izkušnjo pustolovščine Moab Land Rover vodi podjetje Alem International Inc., ki ima licenco podjetja Jaguar Land Rover. Ko opravite rezervacijo, podpišete pogodbo s podjetjem Alem International Inc.Kdo vozi?

Vi! Na voljo vam bo ekipa inštruktorjev izkušnje Land Rover, ki vas bo vodila in vam pomagala, a za volanom boste vedno le vi.Koliko moram biti star, da lahko sodelujem?

21 let.V katerem jeziku se odvijajo potovanja?

V angleškem jeziku.

CENA

Ali si moram za vožnje zagotoviti dodatno zavarovanje?

Dodatno zavarovanje vozil ni potrebno, vendar je obvezno, da gostje sklenejo celovito potovalno zavarovanje.Kaj je vključeno v ceno pustolovščine po pokrajini Moab znamke Land Rover?

Splošna ponudba vključuje: vse vozne aktivnosti z vozili Land Rover, nastanitev v hotelu, zajtrk, kosilo in večerjo, pijačo z obroki in prevoz od/do letališča Grand Junction. Upoštevajte, da je zaradi vožnje alkohol vključen le pri večerji in da so količine omejene. Brezalkoholne pijače, čaj in kava so vključeni v vse obroke.Kaj ni vključeno v ceno vozne izkušnje?

V program niso vključeni leti, obroki in pijača, ki niso navedeni v programu, pristojbine za vize (če so potrebne), potovalna zavarovanja in vsi dodatki pred ali po potovanju, ki odstopajo od načrtovane poti.

VOŽNJA

Katero vrsto vozniškega dovoljenja potrebujem?

Pravilnik podjetja JLR določa, da morajo imeti vsi vozniki popolno in veljavno vozniško dovoljenje, ki ga je treba predložiti prvi dan izkušnje. ​Katero vozilo bom vozil?

Land Rover Discovery, Range Rover in Range Rover Sport. Včasih bomo morda morali spremeniti ali nadomestiti navedena vozila zaradi okoliščin, ki so zunaj našega nadzora, in pridržujemo si pravico do tega.So menjalniki vozil ročni ali samodejni?

Vsa vozila imajo samodejni menjalnik.Koliko ljudi je v vsakem vozilu?

V vsakem vozilu sta lahko po dva gosta.Kakšna je največja velikost skupine?

Da bi zagotovili čim bolj ekskluzivno in privlačno izkušnjo, je največja dovoljena skupina 16 gostov (dva na vozilo).Bom imel svoje vozilo, če potujem sam?

Ne, če potujete sami, boste v vozilu z drugim gostom. V hotelu pa boste imeli svojo sobo.Ali moram biti za sodelovanje telesno pripravljen?

Če želite sodelovati pri vozni izkušnji, se prepričajte, da ne obstajajo okoliščine, ki bi vas lahko izločile iz vožnje. To so lahko kronične težave s hrbtom (ali podobna stanja), duševna stanja, ki bi lahko zmanjšala vašo sposobnost vožnje, slab vid, ki ne izpolnjuje standardov za vožnjo, nosečnost ali težave s srcem. Če jemljete zdravila, jih vzemite dovolj za celotno trajanje potovanja. Z nami bo potovalo tudi zdravstveno osebje. Obvestite nas o vseh zdravstvenih stanjih, ki vas morda skrbijo.

POTOVANJE

Kakšno je tam vreme v tem letnem času?

Oktobra in novembra se čez dan temperature gibljejo od 20 do 25 stopinj Celzija, večeri so hladnejši, saj se temperature spustijo na okrog 4 stopinje Celzija, noči pa so zares mrzle. Moab ima običajno več kot 300 sončnih dni na leto.Se lahko potovalne izkušnje Land Rover udeležijo tudi otroci?

Izkušnja ni primerna za otroke zaradi varnostnih razlogov.Ali potrebujem posebna oblačila?

Trdne in udobne pohodne čevlje, nogavice, sončna očala, kremo za sončenje, pokrivalo, vetrovko, flis in majico.
Kakšen je kodeks oblačenja ob večerih?

Ob večerih ste lahko oblečeni priložnostno oziroma sproščeno.Katere druge dejavnosti so na voljo?

Ranč nudi dejavnosti, kot so jahanje, degustacija vin, rafting, športna masaža in veliko več. Vprašajte gostitelje.Ali potrebujem vizum?

Prosimo vas, da glede podrobnosti pridobitve vizuma vprašate na lokalnem konzulatu. Če za vizum potrebujete vabilo, se oglasite in zagotovili vam ga bomo.Katera valuta se uporablja v ZDA?

Lokalna valuta je ameriški dolar.Ali lahko prinesem fotoaparat ali kamero?

Seveda, prinesete lahko tudi posebno opremo, kot je GoPro, droni pa zaradi dovoljenj niso dovoljeni.

OBVEŠČAJTE ME
Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o naših pustolovskih popotovanjih.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.