PUSTOLOVŠČINA PO NAMIBIJI

IZBERITE MED DVEMA RAZLIČNIMA 8-DNEVNIMA PUSTOLOVŠČINAMA, KI STA OBLIKOVANI TAKO, DA DOŽIVITE NAJBOLJŠE, KAR NUDITA SEVER IN JUG.

REZERVIRAJTE ZDAJ
cKh-njyq3d0

Izberite med dvema različnima 8-dnevnima pustolovščinama, ki sta oblikovani tako, da doživite najboljše, kar nudita sever in jug.

VAŠA AFRIŠKA PUSTOLOVŠČINA

Namibija, skrita v skoraj pozabljenem delu Afrike, je uspela ohraniti svoje skrivnosti. Ker je velika in skrivnostna, nudi najboljše, kar lahko doživite na tej celini. Pa naj gre za najstarejšo puščavo, najvišjo peščeno sipino ali največjo populacijo gepardov. To je dežela, polna številnih čudes, ki kar čakajo, da jih odkrijemo.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZBERITE PUSTOLOVŠČINO
SEVERNA POT PO NAMIBIJI – OBALA IN DIVJE ŽIVALI
Severna pot se osredotoča na divje živali, ki jih najdemo v Namibiji. Obiskali boste narodni park Etosha, kjer si boste živali lahko ogledali v njihovem naravnem okolju.
IZVEDITE VEČ
JUŽNA POT PO NAMIBIJI – SIPINE IN RAZGLEDI
Pot združuje oglede izjemne namibijske populacije ptic in čudovitih geoloških pojavov. Obiskali boste puščavi Namib in Kalahari ter park Namib-Naukluft.
IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVŠČINA PO NAMIBIJI – GALERIJA

Oglejte si, kaj lahko pričakujete na pustolovskem potovanju z vozili Land Rover po Namibiji.

OGLEJTE SI GALERIJO
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O NAMIBIJI
SPLOŠNO

Kdo vodi potovanja po Namibiji?

Izkušnjo pustolovščine po Namibiji Land Rover vodi podjetje Agentur für Promotion und Service GmbH (APS)/ Land Rover Experience Germany, ki ima licenco podjetja Jaguar Land Rover. Ko opravite rezervacijo, podpišete pogodbo s podjetjem APS GmbH.Kdo vozi?

Vi! Na voljo vam bo inštruktor izkušnje Land Rover, ki vas bo vodil in vam pomagal, vendar gre za potovanja, kjer boste za volanom najnovejših vozil Land Rover vedno le vi.V katerem jeziku se odvijajo potovanja?

Z inštruktorji/gostitelji se boste pogovarjali v angleškem jeziku.

CENA

Ali si moram za sodelovanje zagotoviti dodatno zavarovanje?

Priporočamo celovito potovalno zavarovanje.Kaj je vključeno v ceno potovanja?

Splošna ponudba vključuje: vozne aktivnosti, nastanitev, zajtrk, kosilo in večerjo, pijačo z obroki in prevoz od/do letališča Windhoek (vnaprej dogovorjen prevoz za vso skupino). Natančne vključene stroške si oglejte v svojem individualnem načrtu potovanja. Upoštevajte, da je zaradi vožnje alkohol vključen le pri večerji in da so količine omejene. Brezalkoholne pijače so vključene v vse obroke.Kaj ni vključeno v ceno potovanja?

V ceno programa niso vključeni leti, pristojbine za vize (če so potrebne), cepljenja, potovalna zavarovanja, napitnine, vsi osebni stroški (npr. za hotelski minibar, velnes) in vsi dodatki pred ali po potovanju, ki odstopajo od načrtovane poti.

VOŽNJA

Še nikoli nisem vozil vozila s štirikolesnim pogonom po terenu, ali lahko še vedno sodelujem na potovanju?

Seveda. Vsako potovanje spremlja usposobljeni inštruktor izkušnje Land Rover, ki bo zagotovil strokovno vodenje in vam bo v pomoč, a je vsako potovanje namenjeno voznikom vseh sposobnosti.Katero vozilo bom vozil?

Gosti bodo vozili vozilo Land Rover Discovery.So menjalniki vozil ročni ali samodejni?

Menjalniki vseh vozil so samodejni.Koliko moram biti star in kakšno vozniško dovoljenje potrebujem?

Vsi gostje, ki bodo vozili, morajo biti stari najmanj 19 let in imeti vsaj eno leto veljavno vozniško dovoljenje. Treba je imeti mednarodno vozniško dovoljenje.Ali moram biti za sodelovanje telesno pripravljen?

Če želite sodelovati pri vozni izkušnji, se prepričajte, da ne obstajajo okoliščine, ki bi vas lahko izločile iz vožnje. To so lahko kronične težave s hrbtom (ali podobna stanja), duševna stanja, ki bi lahko zmanjšala vašo sposobnost vožnje, slab vid, ki ne izpolnjuje standardov za vožnjo, nosečnost ali težave s srcem.Koliko ljudi je v vsakem vozilu?

Cene temeljijo na dveh osebah, ki si delita vozilo. Če želite, lahko vozilo rezervirate še za tretjo in četrto osebo.Lahko na pustolovščino pridem s svojim vozilom Land Rover?

Zaradi zavarovanja sodelovanje z lastnim vozilom ni mogoče.

POTOVANJE

Bom imel svoje vozilo, če potujem sam?

Ne – iz varnostnih razlogov nikomur ne dovolimo, da bi se v vozilu vozil sam. Samostojnim udeležencem v vozilo dodamo drugega gosta; če je število gostov neparno, vas bo v vozilu spremljal naš inštruktor. Ves čas potovanja pa boste imeli svojo sobo.Se lahko potovanja udeležijo tudi otroci?

Običajno so potovanja primerna za otroke, starejše od 14 let, vendar se za dodatne podrobnosti in pogovor o svojih individualnih zahtevah obrnite na agencijo APS.Ali lahko rezerviram celo potovanje za zasebno skupino?

Da, z veseljem bomo organizirali potovanje za skupinske rezervacije desetih gostov ali več. Program je mogoče prilagoditi potrebam skupine.Ali potujemo v konvoju?

Da, večino časa bomo vozili v konvoju, med vozili pa je omogočena radijska komunikacija.Kakšna je največja velikost skupine pri vsakem potovanju?

Da bi zagotovili čim bolj intimno in ekskluzivno izkušnjo, je največja (in najmanjša) dovoljena skupina pri vsaki izkušnji 10 gostov (dva na vozilo).Ali potrebujem vizum?

Podjetje APS GmbH je odgovorno za predhodno obveščanje o določbah o potnih listih ter vizumskih in zdravstvenih predpisih. Če potrebujete vabilo za pridobitev vizuma, obvestite podjetje APS GmbH, ki vam ga bo dostavilo. Več informacij na: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Katera valuta se uporablja v Namibiji?

Lokalna valuta je namibijski dolar (NAD).Potovanje bi radi podaljšali za nekaj dni, je to mogoče?

Vsekakor. Podjetje APS GmbH vam bo z veseljem pomagalo načrtovati in rezervirati daljše aranžmaje pred ali po dogovorjenem potovanju. Pišite jim na e-naslov: expeditions@landrover-experience.de ali pokličite na številko: +49 (2058) 77 80 994 (od 9.00 do 17.00 (CET), od ponedeljka do petka; morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev).Ali se moram cepiti?

Informacije o priporočenih ali predpisanih cepljenjih za posamezna ciljna območja najdete tukaj: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/Na koga se lahko obrnem, če potrebujem pomoč pri rezervacijah letov ali potovalnih zavarovanjih?

Podjetje APS GmbH vam bo z veseljem pomagalo pri rezervaciji letov in potovalnih zavarovanj. Prav tako vas bodo pred odhodom obvestili o morebitnih spremembah.Kontaktirate jih lahko na naslov:
Land Rover Experience Germany
c/o APS – Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489 Wülfrath.


E-naslov: expeditions@landrover-experience.de
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(od 9.00 do 17.00 (CET), od ponedeljka do petka.
Morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev.)


Faks: +49 (2058) 77 80 990Ali moram imeti kakšno posebno prtljago?

Za prtljago nimamo posebnih priporočil – v vozila lahko naložite tako kovčke kot potovalne torbe.Kakšen je kodeks oblačenja ob večerih?

Ob večerih ste lahko oblečeni priložnostno oziroma sproščeno.Kaj se zgodi, če potovanje ne doseže najmanjšega števila udeležencev? Ali bo odpovedano?

Za vsa potovanja po Namibiji je najmanjša velikost skupine 10 oseb. Prizadevamo si, da nobenega odhoda ne prekličemo, v nekaterih primerih pa je to neizogibno. Podjetje APS lahko odstopi od paketne pogodbe za potovanja, če število udeležencev ni doseženo 31 dni pred odhodom, če je v opisu potovanja podjetja APS za določeno potovanje navedeno minimalno število udeležencev. V tem primeru vam bodo takoj poslali izjavo o odstopu in vam vrnili vplačani polog. Več informacij najdete v splošnih pogojih poslovanja.So potovalni načrt in namestitev potrjeni?

Vaš potovalni načrt in namestitev se lahko spremenita glede na razpoložljivost. Pridržujemo si pravico do spremembe potovalnega načrta in namestitve z enakovrednimi možnostmi.

Pomembna opomba
Prikazane slike so le ponazoritev. Če o programu obstajajo nejasnosti, lahko prejmete natančen program potovanja v pisni obliki. Pridržujemo si pravico do spremembe poti potovanja in/ali zamenjave organizatorja potovanja s podobnimi možnostmi ogledov.

OBVEŠČAJTE ME
Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o naših pustolovskih popotovanjih.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.