IZVIRNA VOZILA

PRI VSEM, KAR POČNEMO PRI OBNAVLJANJU, SI PRIZADEVAMO ZA POPOLNO PRISTNOST.

PREROJENI RANGE ROVER
Predstavitev Range Roverja leta 1970 je spremenila vse. Razkošje salonskega vozila še nikoli ni bilo združeno s tako zmogljivim štirikolesnim pogonom. Rodila sta se svetovna ikona in avtomobilski fenomen. Oddelek za klasična vozila skoraj petdeset let pozneje obnavlja dvovratna vozila Range Rover, ki jih bodo prihodnje generacije zbirateljev in navdušencev lahko kupile neposredno od podjetja Land Rover.
IZVEDITE VEČ
PREROJENI LAND ROVER SERIJE I
Vozila Land Rover so od prvega dne osvajala področja, ki pred tem niso bila dostopna na štirih kolesih. Program Land Rover Reborn (preporod vozil Land Rover) vam nudi možnost, da postanete lastnik katerega od teh izbranih in popolnoma obnovljenih vozil Land Rover serije I, ki prihajajo iz vseh kotičkov sveta. Vsako obnovljeno vozilo serije I odlikujeta 12-mesečna garancija in izjemna življenjska zgodba.
IZVEDITE VEČ
LEGENDE DELAVNIC

Program Works Legends (legende delavnic) nudi edinstven način za nakup rabljenega klasičnega vozila, ki ga pregledajo in potrdijo naši usposobljeni tehniki.

IZVEDITE VEČ
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Našo zavezo za prihodnost oddelka Land Rover Classic pooseblja naš nov namenski objekt z delavnicami za klasična vozila, ki je največji tovrstni objekt na svetu.

IZVEDITE VEČ
LAND ROVER CLASSIC
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila podjetja Jaguar Land Rover, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
IZVEDITE VEČ
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
IZVEDITE VEČ
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.
IZVEDITE VEČ
NAZAJ NA LAND ROVER CLASSIC