PROGRAM LAND ROVER REBORN

POVRNJENA SLAVA VOZILOM LAND ROVER SERIJE I. LASTITE SI DEL ZGODOVINE

lLiUrmRL7tk
TOP
SERIES I, CHAPTER II
#component-3
BEFORE & AFTER
#component-7
OWN A PART OF HISTORY
#component-10
SERIJA I, POGLAVJE II

Naša vozila so od prvega dne pomagala pri risanju zemljevida sveta, saj so odkrivala območja, za katera nihče ni vedel, da obstajajo. Program Land Rover Reborn vam nudi možnost, da postanete lastnik katerega od teh izbranih in popolnoma obnovljenih vozil Land Rover serije I.


Za obnovo originalnih vozil serije I, ki jih po vsem svetu skrbno izberemo zaradi njihove izvirnosti, gremo više in dlje. Vsako obnovljeno vozilo ima 12-mesečno garancijo in izjemno življenjsko zgodbo.

VEČNO MLAD: ZGODOVINA »AVTOMOBILA NIČ«

Po dobrem življenju v Queenslandu se je naše razstavno vozilo z vzdevkom »avtomobil nič« vrnilo domov v Solihull. Ker je večino svojega življenja kmetovalo na posestvu, je razumljivo začelo propadati. Toda duh serije I nikoli ne zarjavi. Z izvirnimi metodami in postopki smo »avtomobilu nič« povrnili izvirno slavo in zagotovili, da zgodba serije I še zdaleč ni končana. Šele začenja se.

RAZLIKA JE V PODROBNOSTIH

Nobeno vozilo serije I ni enako – vsako je imelo drugačno življenje v drugem delu sveta. Program Reborn zagotavlja, da to ni navadna obnova. Naj gre za model 80 ali 86, vsakemu vozilu povrnemo njegovo pristnost in edinstvenost.

PREGLED

Vsako vozilo pred začetkom dela temeljito pregledamo, da spoznamo, kaj vse moramo obnoviti. Pri tem opravimo fizično primerjavo z izvirnimi proizvodnimi specifikacijami.

PRIPRAVA KAROSERIJE

Nato vozilo razstavimo in obnovimo plošče. Da se ohrani edinstven značaj vozila, plošče prebarvajo v lakirnici, ki jo je odobril oddelek za klasična vozila. Na voljo je pet izvirnih barv, značilnih za posamezna obdobja. To so svetlo zelena, bronasto zelena, modra barva Kraljevih zračnih sil, golobje siva in rdeča kot makov cvet.

ZUNANJOST

Odstranimo, obnovimo in ohranimo čim več izvirnih delov vozila. Zamenjamo samo tiste sestavne dele, ki zares potrebujejo menjavo. Cilj preporoda je nadaljevanje zgodbe vozila serije I in ne njena predelava.

NOTRANJOST

Nato se posvetimo notranjosti vozila serije I in sedeže po želji stranke preoblečemo v material, značilen za obdobje.

MEHANSKI SISTEMI

Vse motorje vozil serije I obnovi naš oddelek za pogonski sklop. Ko slovito srce ponovno bije, naša garancija, ki velja 12 mesecev ali do prevoženih 12.000 milj, zagotavlja, da še dolgo ne bo opešalo.

ZAKLJUČNI ELEMENTI

Pomembno je, da do potankosti ohranimo pristnost in značaj vsakega vozila, zato zagotovimo, da se vsi sestavni deli vozila ujemajo z izvirnimi specifikacijami. Ko se naše delo konča, se začne novo poglavje vozila serije I.

Program Land Rover Reborn našim kupcem nudi možnost, da postanejo lastniki koščka avtomobilske zgodovine – popolnoma obnovljenega vozila Land Rover serije I.
PREJ IN POTEM
Kliknite za interakcijo
Dotaknite se za interakcijo
OGLAŠEVANJE PREPORODA

Izvirna vozila serije I niso edina, ki smo jih obnovili.

LASTITE SI DEL ZGODOVINE

Če želite spisati naslednje poglavje preporoda vozil serije I, stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala. Lahko nam tudi pišete ali nas pokličete in poklicali vas bomo nazaj ob času, ki vam bo najbolj ustrezal.


classic@jaguarlandrover.com

+44(0) 203 601 1255