ORIGINALNI DELI

PRI IZDELAVI AVTENTIČNIH ORIGINALNIH DELOV UPORABLJAMO TRADICIONALNE METODE V KOMBINACIJI Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO.

SHOP NOW
ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila, ki jih ne izdelujemo že deset ali več let. Kadar je mogoče, vse dele izdelamo po natančnih specifikacijah za vozila Land Rover. Poleg tega uporabljamo izvirne risbe in orodje, kar zagotavlja, da so deli res originalni.

BUY CLASSIC GENUINE PARTS

As the largest classic parts resource in the world, Jaguar Land Rover Classic makes it easier than ever to preserve and rejuvenate your pride and joy.

SHOP NOW
ORIGINALNI PAKETI ZA NADGRADNJO VOZILA DEFENDER

Izboljšajte zmogljivost, vodljivost na cesti in užitek v vožnji z našim naborom edinstvenih originalnih paketov za nadgradnjo vozil Defender 90 in 110.

Pakete za nadgradnjo, ki jih je navdihnila izvedenka Defender Works V8 70th Edition, so zasnovali, izdelali in preizkusili naši strokovnjaki za klasična vozila. Paketi so tako skladni s standardi podjetja Land Rover in imajo garancijo proizvajalca.

Od kančka osebnega pridiha, ki ga dodajo edinstvena 18-palčna nazobčana lita platišča, do povečanja moči z nadgradnjo krmilnika motorja; vsi štirje paketi izboljšajo doživetje in izkušnjo v vašem Defenderju.

IZVEDITE VEČ
LAND ROVERJEV KLASIČNI SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO

Preteklost se s klasičnim Land Roverjevim sistemom za informacije in zabavo sreča s sedanjostjo.

Naše navdušenje nad preteklostjo ne pomeni, da ne bi smeli sprejemati prihodnosti in tako izboljšati izkušnje klasičnega vozila Land Rover.

Zato smo ustvarili sistem za informacije in zabavo Land Rover Classic Infotainment System, skladen s klasično notranjostjo vašega vozila Land Rover, ki je poln sodobne tehnologije, vključuje pa radio DAB, povezavo Bluetooth™, integracijo pametnih telefonov s 3,5-palčnim zaslonom na dotik in satelitsko navigacijo. Na izbiro je črna ali kromirana barva, ki odlično dopolnjuje notranjost vozila Land Rover.

PRISTNOST

Klasični originalni deli niso zgolj reprodukcije. Gre za natančno poustvarjene originale, ki so jih z najmanjšimi tolerancami izdelali strokovnjaki, ki živijo in dihajo za klasična vozila znamke Land Rover. Ta povezanost z vozili in njihovo dediščino vsakemu sestavnemu delu prinaša natančnost, pristnost in edinstven duh.


Za več informacij
nas pokličite na +44 (0)203 601 1255
ali nam pišite na info@classic.landrover.co.uk.

LAND ROVER CLASSIC
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
IZVEDITE VEČ
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.
IZVEDITE VEČ
NAZAJ NA LAND ROVER CLASSIC