GLASBA VSEGA SVETA NA DOSEGU ROK


Podatkovna zbirka aplikacije Spotify vsebuje več kot 30 milijonov pesmi, v katerih lahko prek sistema InControl uživate prav tako kot na svojem prenosniku ali pametnem telefonu. Ko se prijavite, so vam na voljo vse funkcije, ki jih poznate in ljubite. Iščite pesmi ter brskajte po vseh običajnih radijskih postajah in priporočilih.

NEOMEJENE KOLIČINE GLASBE


Aplikacijo Spotify za aplikacije InControl lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave in tako lahko priljubljeno glasbo poslušate, tudi ko niste povezani z internetom. Aplikacija omogoča tudi seznam predvajanja Discover Weekly, ki vsak teden priporoča nove pesmi, ki bi vam bile lahko všeč, in sicer na podlagi pesmi, ki jih običajno poslušate.

NA VOLJO PREK APLIKACIJ INCONTROL


Aplikacija Spotify je na voljo samo kot del aplikacij InControl - našega paketa aplikacij za vozila, ki je zasnovan in optimiziran za uporabo v vašem vozilu Land Rover. Da bi lahko uživali v vseh prednostih aplikacij InControl, si morate za sistem informacij in zabave InControl izbrati enega od vrhunskih paketov povezljivosti - InControl Connect ali Connect Pro.

 • POVEZLJIVOST
  POVEZLJIVOST

  Brezhibna povezljivost med vašim avtomobilom, pametnim telefonom in preostalim svetom.

  Izvedite več
 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Od koder koli spremljajte svoje vozilo ali zaprosite za pomoč.

  Izvedite več
 • VARNOST INCONTROL
  VARNOST INCONTROL

  Vozilu lahko sledite in omogočite njegovo vrnitev tudi v primeru kraje.

  Izvedite več
 • NAJDITE PRODAJALCA
  NAJDITE PRODAJALCA

  Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

  Izvedite več