GLASBA VSEGA SVETA NA DOSEGU ROK


  Podatkovna zbirka aplikacije Spotify vsebuje več kot 30 milijonov pesmi, v katerih lahko prek sistema InControl uživate prav tako kot na svojem prenosniku ali pametnem telefonu. Ko se prijavite, so vam na voljo vse funkcije, ki jih poznate in ljubite. Iščite pesmi ter brskajte po vseh običajnih radijskih postajah in priporočilih.

  NEOMEJENE KOLIČINE GLASBE


  Aplikacijo Spotify za aplikacije InControl lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave in tako lahko priljubljeno glasbo poslušate, tudi ko niste povezani z internetom. Aplikacija omogoča tudi seznam predvajanja Discover Weekly, ki vsak teden priporoča nove pesmi, ki bi vam bile lahko všeč, in sicer na podlagi pesmi, ki jih običajno poslušate.

  NA VOLJO PREK APLIKACIJ INCONTROL


  Aplikacija Spotify je na voljo samo kot del aplikacij InControl - našega paketa aplikacij za vozila, ki je zasnovan in optimiziran za uporabo v vašem vozilu Land Rover. Da bi lahko uživali v vseh prednostih aplikacij InControl, si morate za sistem informacij in zabave InControl izbrati enega od vrhunskih paketov povezljivosti - InControl Connect ali Connect Pro.

  • POVEZLJIVOST
   POVEZLJIVOST

   Brezhibna povezljivost med vašim avtomobilom, pametnim telefonom in preostalim svetom.

   Izvedite več
  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Od koder koli spremljajte svoje vozilo ali zaprosite za pomoč.

   Izvedite več
  • VARNOST INCONTROL
   VARNOST INCONTROL

   Vozilu lahko sledite in omogočite njegovo vrnitev tudi v primeru kraje.

   Izvedite več
  • NAJDITE PRODAJALCA
   NAJDITE PRODAJALCA

   Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

   Izvedite več