NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL

 • 1. KORAK
  1. KORAK

  Aplikacije InControl so na voljo za vse telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS. Preverite, ali so vaše naprave kompatibilne.

  Preverite kompatibilnost
 • 2. KORAK
  2. KORAK

  Prenesite in namestite zaganjalnik aplikacij InControl na pametni telefon. Ko opravite navedeno, odprite aplikacijo.

 • 3. KORAK
  3. KORAK

  Za dokončanje nastavitev sledite navodilom v priročniku za hiter začetek. Potem ste pripravljeni in telefon lahko prek aplikacij InControl povežete z vozilom.

POVEŽITE PAMETNI TELEFON Z APLIKACIJAMI INCONTROL

 • 1. KORAK - LE ZA NAPRAVE Z OPERACIJSKIM SISTEMOM ANDROID
  1. KORAK - LE ZA NAPRAVE Z OPERACIJSKIM SISTEMOM ANDROID

  Za naprave z operacijskim sistemom Android: pametni telefon najprej seznanite in povežite z vozilom prek tehnologije Bluetooth za vozila Land Rover (kar potrebujete za telefonske klice in pretakanje glasbe). Ta korak za naprave z operacijskim sistemom iOS ni potreben.

 • 2. KORAK
  2. KORAK

  Poskrbite, da je naprava odklenjena in da ovitek telefona ne prekriva zaslona (nekateri ovitki samodejno zaklenejo telefon, kadar prekrijejo zaslon).

 • 3. KORAK
  3. KORAK

  S kablom USB, ki se ga dobili z telefonom, telefon povežite z avtomobilom prek vtičnice USB.

 • 4. KORAK
  4. KORAK

  Pri telefonih iPhone, vas bo telefon opozoril, da dovolite aplikaciji InControl, da se odpre, če se še ne izvaja. Če uporabljate telefon s sistemom Android, lahko po opozorilu izberete možnost vedno dovoli in se tako izognete, da bi morali aplikaciji vedno znova dovoljevati povezovanje.

 • 5. KORAK
  5. KORAK

  Na zaslonu na dotik izberite aplikacije InControl. Na voljo so samo aplikacije, ki so bile prek postopka odobritve znamke Land Rover potrjene za uporabo z aplikacijami InControl. Za nekatere izmed teh aplikacij potrebujete naročnino.

 • 6. KORAK
  6. KORAK

  Na zaslonu na dotik boste morali izbrati glej (pri aplikacijah brez zvoka) ali glej in poslušaj (pri aplikacijah z zvokom, npr. predvajalnik glasbe ali klici).

VARNOSTNE POSODOBITVE ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS

Aplikacije InControl, zaradi najnovejših varnostnih posodobitev sistema iOS 9 in novejših, zahtevajo kratko odobritev, da bi omogočili delovanje kompatibilnih aplikacij v vašem vozilu. Več informacij najdete v poglavju pogosto postavljenih vprašanji za aplikacije InControl o varnostnih posodobitvah.

 • NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE
  NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE

  Kot boste opazili, bodo aplikacije, ki zahtevajo dovoljenje, obarvane sivo in ne bodo na voljo, dokler ta postopek ne bo končan.

 • PODELITEV DOVOLJENJ
  PODELITEV DOVOLJENJ

  Na zaslonu na dotik v vozilu Land Rover izberite aplikacijo, ki jo želite odpreti, in sledite navodilom na levi. Med postopkom boste dvakrat pozvani, da pametnemu telefonu odobrite dovoljenje. Ta proces boste morali opraviti po enkrat za vsako aplikacijo.

 • DODATNE INFORMACIJE
  DODATNE INFORMACIJE

  Vaš pametni telefon morda nima najnovejše programske opreme. Če želite preveriti, ali je na voljo posodobitev, pojdite v pametnem telefonu v meni Nastavitve.