OMOGOČITE POVEZLJIVOST

 • 1. KORAK
  1. KORAK

  Najprej morate namestiti kartico mikro SIM, kot je navedeno na strani za namestitev kartice SIM.

 • 2. KORAK
  2. KORAK

  V glavnem meniju nastavitev vozila najdite nastavitve povezljivosti in omogočite mobilne podatke. Na katerem koli zaslonu pritisnite ikono Nastavitve > Vse nastavitve > Možnosti > Povezljivost > Vključi mobilne podatke.

 • 3. KORAK
  3. KORAK

  Ko se boste uspešno povezali, se bo v zgornjem kotu zaslona na dotik pojavila ikona 3G ali ikona Wi-Fi. Povezovanje z internetom lahko traja tudi do 2 minuti, odvisno od moči signala omrežja.

USTVARITE PROFIL

}
 • 1. KORAK
  1. KORAK

  Ob prvi uporabi navigacije InControl Touch Pro morate ustvariti in poimenovati profil. To vam omogoča, da v prihodnje shranjujete destinacije, že opravljena potovanja in nastavitve navigacije.

 • 2. KORAK
  2. KORAK

  Na poziv se pomaknite na dno strani in izberite Vključi vse/Vključi ter tako omogočite vse povezane navigacijske možnosti. Te vključujejo zgodovino vzorcev prometa in informacije o prometu v realnem času. Vse povezane navigacijske možnosti lahko izključite z izbiro ukaza Nadaljuj/Prekliči.

VAŠ RAČUN ZA NAVIGACIJO

}
 • USTVARITE RAČUN
  USTVARITE RAČUN

  Ko ste ustvarili profil, lahko z izbiro možnosti Vpiši se na glavnem navigacijskem zaslonu ustvarite račun za navigacijo InControl Touch Pro. Lahko vas bo sistem k temu pozval tudi pri dostopanju do določenih možnosti, ki zahtevajo, da ste prijavljeni, kot so na primer deljenje predvidenega časa prihoda, sinhronizacija z oblakom in navigacija od vrat do vrat.

 • SPREJMITE POGOJE UPORABE
  SPREJMITE POGOJE UPORABE

  Za registracijo novega računa sledite navodilom na zaslonu. Pozvani boste, da sprejmete pogoje uporabe, h katerim dostopite z vpisom naslova URL v brskalnik.

PRENESITE APLIKACIJO ZA NAČRTOVANJE POTI ZNAMKE LAND ROVER


Aplikacija za načrtovanje poti InControl za pametne telefone še izboljša potencial navigacijskega sistema InControl Touch Pro znamke Land Rover. Aplikacija za načrtovanje poti InControl vam omogoča navigacijo od vrat do vrat. Svoj cilj lahko nastavite na pametnem telefonu, ki vas bo sprva vodil do vozila, potem pa bo vodenje prevzelo vozilo samo. Ko boste blizu cilja parkirali, se vodenje poti prenese nazaj na telefon, ki vas bo, če je to potrebno, usmeril na javni prevoz ali vam prikazal pešpot do cilja. Za vpis v aplikacijo za telefon uporabite ista e-naslov in geslo, kot ste ju uporabili za vpis v račun za navigacijo InControl Touch Pro v navigacijskem sistemu svojega vozila.

DOSTOP DO NAČRTOVANJA POTI INCONTROL


Načrtovanje poti InControl vam omogoča načrtovanje poti ter shranjevanje ciljev in krajev. Če se odločite za storitve Pro, lahko do teh poti dostopate tudi pozneje iz svojega vozila. Na tej spletni strani lahko tudi upravljate svoj račun navigacije InControl Touch Pro, nanjo pa se prijavite z e-naslovom in geslom, ki ste ju uporabili za prijavo v navigacijski sistem Land Rover.

Več informacij o tem, kako dostopati do posodobljenih zemljevidov, najdete v oddelku Zemljevidi in storitve načrtovanja poti InControl.

Več informacij

NASTAVITE APLIKACIJE V ŽIVO

 • 1. KORAK
  1. KORAK

  Za izbiro in dostop do aplikacij LIVE (v živo) na zaslonu na dotik vozila Land Rover izberite meni Dodatne možnosti.

 • 2. KORAK
  2. KORAK

  Vpišete se z e-naslovom in geslom svojega računa InControl Protect. Če ne želite vedno znova vpisovati podatkov, si lahko izberete tudi vzdevek in številko PIN. Če se ne vpišete, sistem ne bo shranil vaših nastavitev.

 • 3. KORAK
  3. KORAK

  Če se na ikoni Posodobitve pojavi zelena puščica, ki kaže navzdol, to pomeni, da so na voljo posodobitve. V tem primeru preprosto izberite možnost Posodobi.*

 • SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
  SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER

  Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.

  OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
 • PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
  PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

  Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.

  Stopite v stik z nami
 • POGOJI UPORABE
  POGOJI UPORABE

  Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.

  Oglejte si pogoje uporabe