SAMOREGISTRACIJA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL


  Če vam računa ni registriral prodajalec, sledite preprostim navodilom spodaj ter registrirajte, povežite in aktivirajte vse možnosti sistema InControl. Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko. Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila.

  • 1. KORAK
   1. KORAK

   Obiščite spletno stran ostane My Land Rover InControl in ustvarite račun, tako da vpišete svoj e-naslov, kamor vam bomo poslali registracijsko e-sporočilo. V e-sporočilu kliknite na varno povezavo in na zaslonu sledite navodilom za namestitev.

   OBIŠČITE SPLETNO STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
  • 2. KORAK
   2. KORAK

   Nato boste morali vozilo Land Rover povezati s svojim računom in s tem potrditi, da ste lastnik ali pooblaščeni uporabnik vozila. V roku 60 minut morate vstopiti v vozilo in dokončati nastavitev. Če tega ne storite v navedenem roku, morate postopek začeti od začetka.

  • 3. KORAK
   3. KORAK

   Vnesti boste morali podatke o vozilu in sprejeti pravne pogoje. Zdaj boste lahko tudi vključili funkcijo potovanja (Journeys).

  APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE REMOTE SISTEMA LAND ROVER INCONTROL


  Ko končate postopek aktivacije, lahko v svoj pametni telefon prenesete aplikacijo Remote in se vanjo vpišete s podatki svojega računa. Aplikacija je brezplačna in vključuje predstavitveni način delovanja.

  SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER

  • DODAJTE VOZILO SVOJEMU RAČUNU
   DODAJTE VOZILO SVOJEMU RAČUNU

   Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko. Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila.
   Če želite svojemu računu dodati vozilo, se prijavite v sistem in odprite zavihek Dodaj vozilo. Sledite navodilom na zaslonu in vozilo povežite s svojim računom.

   SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL ZA MOJE VOZILO LAND ROVER
  • ODSTRANITE VOZILO IZ SVOJEGA RAČUNA
   ODSTRANITE VOZILO IZ SVOJEGA RAČUNA

   V primeru zasebne prodaje, menjave ali prenosa lastništva vozila Land Rover morate vozilo odstraniti iz računa InControl. To storite tako, da se vpišete v storitev My Land Rover InControl, poiščete zavihek Nastavitve vozila in pritisnete gumb Odstrani vozilo.
   Če je vaša naročnina InControl še veljavna, se bo preostanek naročniškega razmerja prenesel na novega lastnika vozila, pri čemer mora novi lastnik odpreti svoj račun InControl.

   My Land Rover InControl

  PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

  • SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
   SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER

   Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.

   OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
  • PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
   PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

   Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.

   Stopite v stik z nami
  • POGOJI UPORABE
   POGOJI UPORABE

   Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.

   Oglejte si pogoje uporabe