• THEFT ALERT?
   OPOZORILO O KRAJI

   Če ste vozilo sprožili samodejno opozorilo o kraji, ga boste videli tudi na zaslonu pametnega telefona. Opozorilo lahko vidite na aplikaciji InControl Remote in na spletni strani InControl. Upoštevajte navodila na zaslonu in stopite v stik s centrom za slednje vozilom. Zaradi varnosti bodo vse funkcije spletne strani in aplikacije onemogočene.

  • TRANSPORT MODE
   TRANSPORTNI NAČIN

   Transportni način* omogoča, da vaše vozilo naložite na prikolico ali vlak ali ga vlečete, ne da bi se sprožilo opozorila o kraji. To možnost lahko omogočite na aplikaciji za pametne telefone Remote ali na spletni strani InControl. Ko je navedeni način vklopljen, vozilo 10 ur ne bo poslalo samodejnih obvestil o kraji, če se premika, medtem ko je motor izklopljen. Vsa ostala samodejna obvestila o kraji ostanejo aktivna, na primer, če kdo odklopi akumulator.

  • SERVICE MODE
   SERVISNI NAČIN

   Če vozilo odpeljete na servis, morate vključiti servisni nači, da bi tako preprečili pošiljanje opozoril o kraji. Servisni način lahko omogočite na aplikaciji za pametne telefone  Remote ali na spletni strani InControl. Ko je navedeni način vklopljen, vozilo 10 ur ne bo poslalo samodejnih obvestil o kraji.

  PODPORA LAND ROVER INCONTROL

  • MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
   SPLETNA STRAN MY LAND ROVER INCONTROL

   Registrirajte se in se prijavite na spletno stran My Land Rover InControl, da prilagodite nastavitve in upravljate funkcije aplikacije InControl.

   OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
  • LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
   PODPORA ZA SPLETNO STRAN LAND ROVER INCONTROL

   Z veseljem vam bomo pomagali pri vseh vprašanjih ali vam povedali več o storitvi Land Rover InControl.

   Kontaktirajte nas
  • PERFORMANCE
   POGOJI UPORABE

   Oglejte si pogoje uporabe storitve Land Rover InControl ter politiko zasebnosti na spletni strani Land Rover v vaši državi.

   OGLEJTE SI POGOJE UPORABE