MERIDIAN™ ZA VOZILA LAND ROVER

PARTNERSTVO, KI ZAGOTAVLJA VRHUNSKO GLASBO NA POTI

OGLEJTE SI FILM

Land Rover kot vodilni primer britanskega inženiringa in inovacij s podjetjem Meridian deli željo po doseganju kakovosti, uspešnosti in predanosti ter poustvarjanju najbolj pristnega in izvirnega zvoka.

RICHARD HOLLINSHEAD
VODJA TEHNOLOŠKEGA ODDELKA V PODJETJU MERIDIAN

 • POGLOBLJEN AVTOMOBILSKI HI-FI

  Tehnologija TrifieldTM* neopazno združuje kanale in tako omogoča pristno izkušnjo prostorskega zvoka po celotnem vozilu Land Rover.


  * Tehnologija Trifield je na voljo le pri določenih zvočnih sistemih, za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.

 • VRHUNSKA TEHNOLOGIJA ZVOKA

  Z zvočnimi sistemi Meridian se prepustite ritmu glasbe z izjemno jasnostjo zvoka, čistimi visokimi toni in polnimi globokimi basi.

 • ZVOČNE IZBOLJŠAVE

  Tehnologija, ki zvok prilagodi različnim površinam v kabini vašega vozila Land Rover in ustvarja izjemno reprodukcijo glasbe.

 • ČUSTVENO DOŽIVETJE

  Najsodobnejši britanski zvočni sistem Meridian v vašem vozilu Land Rover zagotavljajo pristno doživetje izvirnega glasbenega nastopa.

ZVOČNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN
MERIDIAN SOUND SYSTEM

Kabina vozila Land Rover je idealen kraj, kjer lahko uživate v lastnem glasbenem izboru. Zvočni sistem Meridian oddaja bogat zvok prek 12 zvočnikov* , ki proizvedejo 380 vatov, in nizkotonca z dvema kanaloma. Na voljo sta dve različici, odvisno od tega, ali je v vaše vozilo nameščen sistem za informacije in zabavo Touch ali Touch Pro.*

OGLEJTE SI FILM
SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Sistem prostorskega zvoka Meridian omogoča polnost in jasnost nastopa v živo z do 18* zvočniki, ki so razporejeni po vsej kabini in proizvedejo do 825 vatov, ter nizkotoncem z dvema kanaloma - njihov zvok pa neopazno združuje ekskluzivna tehnologija Trifield podjetja Meridian.*

OGLEJTE SI FILM
PARADNI ZVOČNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN

Paradni zvočni sistem podjetja Meridian omogoča reprodukcijo glasbe, ki je podobna nastopom v živo, in sicer z do 28* zvočniki s 1700 vati in nizkotoncem z dvema kanaloma ter tehnologijo Trifield 3D, ki je prvič uporabljena tudi v avtomobilu in vas obda z občutkom, da se glasbeni izvajalci nahajajo tik pred vami.*

OGLEJTE SI FILM
ZVOČNA TEHNOLOGIJA MERIDIAN

Izkusite razliko. Tehnologija Meridian omogoča izvirno glasbeno izkušnjo tudi na poti.

DIGITALNA OBDELAVA SIGNALOV
Združi vse elemente zvočnega sistema v eno in zagotavlja zmogljivost, ki bi sicer zahtevala bistveno večje zvočnike.
ZVOČNE IZBOLJŠAVE MERIDIAN V KABINI VOZILA
Podjetje Meridian z naprednim algoritmom za zvočne izboljšave zvočno izkušnjo natančno prikroji akustiki notranjosti vozila Land Rover.
DIGITALNA OBDELAVA TRESLJAJEV PODJETJA MERIDIAN
Digitalna obdelava tresljajev podjetja Meridian poskrbi, da so pretvorbe digitalnih signalov praktično neopazne, in s tem dosega izjemno zvočno izkušnjo. Rezultat je pristna glasbena pretvorba, ki daje vtis izvirnega posnetka.
TEHNOLOGIJA TRIFIELD†
Tehnologija Trifield, ki je lastna le sistemom Meridian, neopazno spaja zvok središčnih in prostorskih kanalov z levimi in desnimi kanali ter tako vsem potnikom omogoča glasbeno izkušnjo, ki je podobna koncertni.
TRIFIELD 3D
Tehnologija Trifield 3D, ki je prvič uporabljena tudi v avtomobilu in ki temelji na dokazani tehnologiji prostorskega zvoka Trifield podjetja Meridian, dobesedno oživi glasbo, ki jo predvajate. Z namenskim dodajanjem višine kanalov se občutek prostornosti kabine razširi v 3D-izkušnjo, ki zagotavlja izjemen občutek zvokov glasbene lestvice in definicije zvoka.
MERIDIAN IN LAND ROVER

Sodelovanje podjetja Meridian s podjetjem Land Rover se odraža v najvišji stopnji britanskega razkošja, prefinjenih zmogljivostih in po meri izdelanih avtomobilskih zvočnih sistemih. Trije različni zvočni sistemi podjetja Meridian se ponašajo z napredno tehnologijo in ustvarjajo izjemen stereo ali prostorski zvok po vsej notranjosti vozil Land Rover ter tako okrepijo jasnost in ostrino predvajane glasbe.

OGLEJTE SI FILM
yt:jLy7DplUZKk
ZGODOVINA PODJETJA MERIDIAN

V podjetju Meridian Audio, ki je bilo ustanovljeno leta 1977 v Cambridgeshiru v Angliji, v sodelovanju s podjetjem Land Rover ustvarjajo izredno zmogljive in izjemno kakovostne zvočne sisteme. Podjetje Meridian je v industrijo vpeljalo številne novosti, vključno z aktivnimi zvočniki in prvim procesorjem digitalnega prostorskega zvoka na svetu. Z vrhunsko avtomobilsko tehnologijo zvoka podjetja Meridian, ki vam nudi še bolj jasen in izbran zvok kot kdaj koli doslej, izkusite izbiro glasbe po svojem okusu.

OGLEJTE SI FILM
yt:jLy7DplUZKk

Trifield in naprava »treh polj« sta blagovni znamki podjetja Trifield Productions Ltd.
†† Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd.
* Število zvočnikov in moč v vatih sta odvisna od izbire modela vozila Land Rover. Prikazano je vozilo Range Rover. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil. To vozilo Land Rover je namenjeno le vizualnemu prikazu. Položaj zvočnikov se lahko razlikuje glede na vozila.