POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O SISTEMU CONNECT

SPODAJ IZBERITE KATEGORIJO.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL
DOSTOPNA TOČKA WI-FI
Kaj je dostopna točka Wi-Fi?

Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G/LTE (odvisno od modela). Dostopna točka Wi-Fi omogoča potnikom, da v vozilu prek povezave 3G/LTE z internetom povežejo do 8 naprav. Vozilo ima na strehi anteno, ki poveča zanesljivost neprekinjene povezave med vožnjo. Omogoča boljšo podatkovno povezavo (v primerjavi s pametnim telefonom v vozilu), saj lahko kovinska struktura vozila omeji sprejem podatkov. Poleg strojne opreme, ki je nameščena v vozilo, boste morali kupiti mobilno kartico SIM in jo vstaviti v bralnik kartic SIM, ki se nahaja v vašem vozilu.

Bo dostopna točka Wi-Fi med vožnjo omogočala stalno brezžično povezavo?

Dostopna točka Wi-Fi deluje prek mobilnega omrežja. Omogoča boljšo podatkovno povezavo kot pametni telefon v vozilu, vendar ne bo delovala na območjih, kjer ni signala mobilnega telefona.

Ali potrebujem kartico SIM za dostopno točko Wi-Fi?

Da. Sistem za delovanje zahteva posebno kartico SIM 3G z naročnino za prenos podatkov. Sistem zagotavlja mobilni internet v vozilu za naprave, ki so povezljive z mrežo Wi-Fi, kot so mobilni telefoni, tablice itd. Deluje podobno kot prenosni modem 3G.

Katero vrsto kartice SIM potrebujem?

Potrebujete samo kartico SIM za prenos podatkov. Ponekod ji pravijo kartica SIM za internet ali mobilna kartica SIM. Gre za drugačno kartico SIM, kot je nameščena v mobilnem telefonu. Za sistem Touch za modelno leto 2017 je potrebna standardna kartica SIM (2FF), za sistema Touch Pro in Touch iz modelnega leta 2018 pa je potrebna mikro kartica SIM (3FF).

Ali mora kartica SIM imeti podatkovno povezavo?

Da, kartica SIM mora omogočati prenos podatkov, da bi dostopna točka Wi-Fi delovala. Običajna mobilna kartica SIM (ki je v uporabi pri nekaterih mobilnih telefonih) ni zmožna prenašati podatkov.

Ali podjetje Jaguar Land Rover priporoča kakšnega ponudnika kartic SIM?

Trenutno podjetje Jaguar Land Rover nima priporočenega ponudnika. Kartico SIM za prenos podatkov lahko kupite kjer koli. Kartice SIM za prenos podatkov in naročniška razmerja nudijo vsi večji ponudniki storitev.

Lahko uporabljam podatke naročniškega paketa, ki ga že imam?

To je odvisno od ponudnika mobilnih storitev in vrste naročnine, ki jo imate. Nekateri ponudniki nudijo povezane naročnine, kjer lahko dobite kartico SIM za dostopno točko Wi-Fi in jo povežete s svojo že obstoječo naročnino. To pomeni, da bosta dostopna točka Wi-Fi in mobilni telefon uporabljala podatke skupne naročnine, za kar boste prejeli 1 račun.

Lahko naročim le dostopno točko Wi-Fi ali je povezana z drugimi možnostmi?

Trenutno je dostopna točka Wi-Fi povezana s storitvami Connect/Connect Pro. Dostopno točko Wi-Fi tako lahko uporabljate le pri vozilih, kjer so na razpolago storitve Connect/Connect Pro.

V kakšnih omrežjih deluje dostopna točka Wi-Fi?

Dostopna točka Wi-Fi deluje v omrežjih 3G/LTE.

STORITEV REMOTE PREMIUM
Kako se naročim na storitev Remote Premium?

Za uporabo možnosti Remote Premium je potrebna naročnina za storitve Connect. Trenutno so storitve Connect na razpolago le, če jih izberete, ko naročite vozilo.

Kaj pomeni funkcija zvočnih in vizualnih signalov?

Funkcija zvočnih in vizualnih signalov vam pomaga, da brez težav locirate svoje vozilo. S pritiskom na tipko na »Beep Flash« na začetnem zaslonu aplikacije za pametne telefone Remote Premium boste aktivirali utripanje žarometov in vseh štirih smernikov ter zvočno opozorilo.

Kaj je funkcija daljinskega zaklepanja?

Funkcija daljinskega zaklepanja vam omogoča, da daljinsko zaklenete vozilo s klikom na tipko. Da bi aplikacija sprejela zahtevo, boste morali vnesti številko PIN za storitve InControl. S pritiskom na tipko Zakleni na zaslonu za varnost vozila v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium boste samodejno zaklenili vrata (tako da se vozilo še vedno lahko odpre od znotraj), alarm bo v pripravljenosti, zložili boste vzvratni ogledali in zaprli okna.

Ali pri modelih z električno pomično streho funkcija daljinskega zaklepanja zapre tudi streho?

Ne, funkcija daljinskega zaklepanja strehe ne zapre.

Kaj je funkcija daljinskega odklepanja?

Funkcija daljinskega odklepanja vam omogoča, da daljinsko odklenete voznikova vrata s klikom na tipko. Da bi aplikacija sprejela zahtevo, boste morali vnesti številko PIN za storitve InControl. S pritiskom na tipko Odkleni na zaslonu za varnost vozila v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium boste razprli vzvratni ogledali, vključili žarometa, dvakrat pa bodo utripnili vsi štirje smerni kazalci. Zaradi varnostnih razlogov se voznikova vrata, če jih nihče ne odpre, po 45 sekundah zaklenejo.

Kaj je funkcija daljinskega vklopa klimatske naprave?

Funkcija daljinskega vklopa klimatske naprave vam, odvisno od specifikacij vozila, omogoča, da na daljavo ohladite/prezračite ali ogrejete vozilo prek aplikacije za pametne telefone Remote Premium.

Kako deluje funkcija daljinskega vklopa klimatske naprave?

Odvisno od specifikacij vozila in tržišča, kjer ste vozilo kupili, lahko prek aplikacije za pametne telefone Remote Premium na daljavo pripravite vozilo, bodisi prek funkcije za zagon motorja ali prek funkcije za ogrevanje goriva. Če imate vozilo s samodejnim menjalnikom, bo za pripravo vozila za vožnjo uporabljen motor. Izberete lahko ciljno temperaturo in nato daljinsko zaženete motor tako, da pritisnete gumb Start in vnesete številko PIN za storitve InControl na zaslonu daljinskega vklopa klimatske naprave v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium. Upoštevajte, da je v nekaterih državah prepovedana ali omejena uporaba funkcije oddaljenega zagona motorja. Pri tem se morate zavedati in upoštevati lokalne zakone v vsaki državi, v kateri nameravate uporabljati ali uporabljate funkcijo oddaljenega zagona motorja. Pogoje uporabe in politiko zasebnosti storitev InControl najdete v pogosto zastavljenih vprašanjih o storitvah Connect. Če imate vozilo z ročnim menjalnikom in nameščeno funkcijo ogrevanja vozila na parkirišču, se bo vozilo ogrelo prek funkcije za ogrevanje goriva. Izberete lahko ciljno temperaturo in nato daljinsko zaženete motor tako, da pritisnete gumb Start in vnesete številko PIN za storitve InControl na zaslonu daljinskega vklopa klimatske naprave v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium. Vozilo se bo, na podlagi zunanje temperature, samodejno odločilo, ali se mora ogreti ali ohladiti. Funkcija daljinskega vklopa klimatske naprave bo delovala le, če je ogrevanje goriva opremljeno z možnostjo ogrevanja vozila na parkirišču, kar pa je del dodatne opreme. Če vozila ne vozite 4 dni (npr. na počitnicah), se nekatere možnosti Remote Premium samodejno izključijo, da se ne bi izpraznil akumulator vozila. Možnosti se samodejno spet vključijo, ko naslednjič vozite vozilo. Funkcija prebujanja vozila pa omogoča, da te možnosti po želji spet vključite. Vozilo lahko prek aplikacije Remote Premium programirate tako, da se samo spet prebudi, in sicer na zaslonu za prebujanje v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium. Vse možnosti aplikacije Remote Premium bodo operativne od določenega datuma.

Kaj omogoča funkcija ponastavitve alarma?

Funkcija za ponastavitev alarma omogoča ponastavitev alarma vozila s pametnega telefona, ko se ta sproži. Če se sproži alarm vozila, se bo pojavilo pojavno okno z možnostjo preklica alarma v aplikaciji za pametne telefone Remote Premium. Alarm lahko prekličete tudi prek zaslona Varnost vozila.

Zakaj so nekatere možnosti v moji različici aplikacije Remote Premium za pametne telefone onemogočene?

Nekatere funkcije aplikacije za pametne telefone Remote Premium so lahko onemogočene, če so zaznani dejavniki, ki prepovedujejo uporabo teh funkcij. Pri poskusu uporabe onemogočene funkcije boste v aplikaciji Remote Premium prejeli sporočilo o napaki, ki pojasnjuje, zakaj je tipka trenutno onemogočena, na primer:
Motor že deluje.
Ni internetne povezave.
V teku je konfliktna operacija.
V vozilu je aktiviran alarm. V tem primeru bo na voljo le funkcija za ponastavitev alarma.
Čas delovanja oddaljene nastavitve klimatske naprave je presežen.
Možnost uporabe oddaljene nastavitve klimatske naprave je časovno omejena, če vozila dalj časa ne vozite. Te funkcije ne boste mogli aktivirati, če je pretekla omenjena časovna omejitev, a se bo možnost ponastavila naslednjič, ko boste vozilo spet vozili.

Zakaj prejmem sporočilo o napaki, če želim sprožiti katero od operacij v aplikaciji za daljinski nadzor prek pametnega telefona?

Operacije v aplikaciji za daljinski nadzor prek pametnega telefona se sprožijo le, če so izpolnjeni predpogoji. Pred obdelavo zahtevanih oddaljenih operacij bo vozilo preverilo te predpogoje. Če kateri koli od predpogojev ni izpolnjen, se v aplikaciji za daljinski nadzor prek pametnega telefona prikaže sporočilo o napaki, ki vas obvesti o razlogu za določeno napako.

Zakaj prejmem sporočilo o napaki, če želim sprožiti katero od operacij v aplikaciji za daljinski vklop klimatske naprave prek pametnega telefona?

Za izvedbo operacij za daljinski vklop klimatske naprave morajo biti izpolnjeni spodnji pogoji, sicer se prikaže sporočilo o napaki:
Vozilo mora biti sposobno vključiti ročno zavoro.
Temperatura motorja mora biti med -30 °C in 117 °C.
Zaznana ne sme biti nobena napaka na katerem koli sistemu vozila.
Daljinski vklop klimatske naprave ne bo deloval, tudi če:
Je vozilo odklenjeno.
So odprti vrata, okno, prtljažnik ali pokrov motorja.
So vklopljeni vsi štirje smerni kazalci.
Kdo uporablja vozilo. Na primer, če oseba znotraj vozila uporablja bistvene sisteme, kot so zavorni pedal, pedal za plin ali tipka za zagon motorja.

Zakaj klimatska naprava prikazuje drugačno temperaturo, kot sem jo nastavil v aplikaciji za daljinski nadzor?

Ko zaženete avto po uporabi funkcije daljinskega vklopa klimatske naprave v aplikaciji za daljinski nadzor, se nastavitve klimatske naprave povrnejo nazaj na temperaturo, ki je bila nastavljena pri zadnji vožnji z vozilom, zato temperatura na zaslonu vozila ne bo sinhronizirana s temperaturo, nastavljeno v aplikaciji.

URA APPLE
Kako prenesem aplikacijo v svojo uro Apple?

Ko prevzamete aplikacijo Remote Premium v svoj iPhone, sledite navodilom podjetja Apple, kako prevzeti aplikacije v uro Apple, na naslovu: https://support.apple.com/HT204784

Zakaj v aplikaciji Remote Premium za uro Apple ne najdem funkcije potovanja?

Funkcija potovanja je na voljo le prek aplikacije Remote Premium za iPhone ali prek spletnega portala My Land Rover InControl.

Kaj se zgodi, če z ure Apple zaženem aplikacijo za daljinski vklop klimatske naprave?

Temperaturo v vozilu lahko prilagodite in nastavite z uro Apple. Ko aktivirate aplikacijo za daljinski vklop klimatske naprave prek aplikacije Remote Premium s svoje ure Apple, se iz varnostnih razlogov vozilo zaklene, preden se zažene motor.

APLIKACIJE INCONTROL
Kaj so aplikacije InControl?

Aplikacije InControl sestavlja izbor dobro znanih interaktivnih aplikacij, ki jih prek vhoda USB lahko uporabljate na zaslonu sistema za informacije in zabavo. Ko je povezava vzpostavljena, bo prek zaslona na dotik v vozilu dostopen obsežen izbor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve, ki temeljijo na tehnologiji oblaka, in storitve, ki vam pomagajo najti lokacije.

Kako kupim aplikacije InControl?

Aplikacije InControl si morate izbrati že ob naročilu vozila, saj strojno opremo lahko namestimo le v tovarni.

Lahko kupim aplikacije InControl za trenutno vozilo?

Za zdaj lahko aplikacije InControl nameščamo le v nova vozila. Aplikacije InControl si morate izbrati že ob naročilu vozila, saj strojno opremo lahko namestimo le v tovarni. Dodatne možnosti še raziskujemo.

Kupil sem rabljeno vozilo Land Rover, ki ima nameščene aplikacije InControl. Lahko z njimi povežem svoj pametni telefon?

Da. V svoj pametni telefon preprosto namestite aplikacije InControl in na razpolago vam bodo vse možnosti aplikacij InControl.

Lahko prevzamem aplikacije, namenjene drugim regijam?

Če spremenite regijo v zavihku Možnosti v aplikaciji za pametni telefon, boste videli aplikacije, ki so na voljo uporabnikom v drugih regijah. Te aplikacije boste lahko prevzeli le, če so na voljo tudi v vaši regiji. Opomba: Dostopnost aplikacij ne zagotavlja, da bodo na voljo tudi jezikovne nastavitve.

Koliko stanejo aplikacije InControl?

Tovarniška vgradnja sistema za aplikacije InControl predstavlja enkraten strošek, saj moramo strojno opremo vgraditi že v tovarni. Strošek preverite pri prodajalcu vozil. Aplikacija InControl za vaš pametni telefon je brezplačna, prevzamete pa jo lahko v spletnih trgovinah Google Play ali Apple App Store. Nekatere aplikacije tretjih strani pa morda zahtevajo nakup ali naročnino.

Lahko aplikacije InControl uporabljam s katerim koli vozilom Land Rover?

Aplikacije InControl morate izbrati, ko naročate vozilo, saj moramo strojno opremo namestiti že v tovarni. Razpoložljivost vozil preverite pri prodajalcu.

Kaj potrebujem, preden lahko začnem uporabljati aplikacije InControl?

Potrebujete vozilo z aplikacijami InControl, podprt pametni telefon in kabel USB, ki ste ga dobili s telefonom. Zelo priporočljivo je, da nadomestni kabel kupite od proizvajalca mobilnega telefona, npr. za iPhone kabel Lightning podjetja Apple Inc.

Ali aplikacije InControl podpirajo tablice?

Za zdaj ne.

Je moj telefon kompatibilen z aplikacijami InControl?

Obiščite zavihek za lastnike vozil na naslovu www.landrover.co.uk ter sledite napotkom, da bi videli, ali je vaš telefon kompatibilen

Moram posodobiti programsko opremo telefona iPhone?

Aplikacije InControl najbolje delujejo z najsodobnejšo programsko opremo (Apple iOS 8+).

Kako v svoj pametni telefon namestim aplikacije InControl?

Obiščite spletni trgovini Google Play ali Apple Store (odvisno od vašega pametnega telefona). Poiščite aplikacijo InControl Apps in s seznama rezultatov izberite Land Rover InControl Apps. Če niste prepričani, pravo aplikacijo spoznate po proizvajalcu Land Rover, ki je označena z logotipom znamke Land Rover. Pritisnite na tipko za namestitev in dovolite namestitev. Ko se aplikacija namesti, jo odprite in zaženite vajo za uporabo.

Ali naj prenesem aplikacije InControl in morebitne posodobitve prek omrežja Wi-Fi?

Aplikacije InControl in morebitne posodobitve je mogoče prenesti tudi prek povezave 3G. Priporočljivo je, da jih prenesete prek omrežja Wi-Fi, da zmanjšate stroške prenosa podatkov in si zagotovite dobro povezavo.

Kako bom vedel, kdaj bodo nove aplikacije postale kompatibilne?

Seznam trenutno kompatibilnih aplikacij se redno posodablja in se samodejno prikaže v aplikaciji za pametne telefone.

Kako namestim kompatibilne aplikacije?

Odprite aplikacije InControl v pametnem telefonu in se pomaknite na seznam nenameščenih aplikacij, dokler ne najdete aplikacije, ki jo želite namestiti. Odvisno od vaše naprave vas bo izbor aplikacije pripeljal v spletno trgovino Google Play ali App Store. Prevzemite in namestite jih kot običajno. Nova ikona aplikacije bo prikazana v razdelku Nameščeno, ko boste naslednjič pametni telefon povezali z vozilom.

Zakaj v aplikacijah InControl niso na voljo vse moje aplikacije?

Na voljo so samo aplikacije, ki so bile prek postopka odobritve znamke Land Rover potrjene za uporabo z aplikacijami InControl.

Posodobil sem telefon in zdaj aplikacije InControl ne delujejo.

Prizadevamo si, da bi bile aplikacije InControl združljive z najnovejšimi operacijskimi sistemi. Poskusite znova namestiti aplikacijo za pametni telefon v svoji napravi.

Ali bodo aplikacije InControl še vedno delovale, ko se bo vozilo vozilo?

Iz varnostnih razlogov nekatere izmed funkcij aplikacij InControl ne delujejo ali so omejene, ko se vozilo vozi.

Ali moram za uporabo nekaterih aplikacij ustvariti račun?

Priporočamo, da po prevzemu aplikacij tretjih strani iz spletne trgovine Google Play ali App Store podjetja Apple aplikacijo najprej odprete na telefonu in telefon šele potem povežete z vozilom. Morda obstajajo dovoljenja, ki jih je aplikaciji treba odobriti, ali pa je pred uporabo v vozilu treba ustvariti račun.

Opravil sem telefonski klic in preden sem lahko spet uporabljal aplikacije InControl, sem moral odkleniti svoj iPhone. Zakaj?

To je zaščitna funkcija podjetja Apple. Če govorite dalj časa in se medtem telefon samodejno zaklene, bo ostal zaklenjen, tudi če je povezan z aplikacijami InControl. Lahko pa nastavite, da se vaš iPhone nikoli ne bo samodejno zaklenil, in sicer: Nastavitve > Splošno > Samodejno zaklepanje, kjer izberete možnost Nikoli. Lahko se zgodi, da možnost, da se telefon samodejno ne zaklene, v nekaterih primerih ne bo mogoča. Na primer, če ima vaš iPhone nastavitve korporativnega administratorja, ki zahtevajo, da se te možnosti odklenejo s številko PIN.

Ko na vozilo priključim telefon, se na napravi vedno pojavi pojavno okno, da moram dopustiti povezavo. Kako naj to preprečim?

Na telefonu iPhone se temu lahko izognete s pritiskom na osnovni gumb, preden se povežete z aplikacijami InControl. Pri napravah z operacijskim sistemom Android pa imate na potrditvenem polju možnost, da se izognete prihodnjim pozivom o povezavah z vozilom.

Ali aplikacije InControl uporabljajo mobilne podatke?

Da. Priporočamo, da ima vsak pametni telefon z aplikacijami InControl primerno naročnino z zakupljenim paketom prenosa mobilnih podatkov.

Zakaj se mi, ko uporabljam glasovne ukaze, na zaslonu prikaže, da govorim po telefonu?

Ko začnete uporabljati glasovne ukaze, telefon sproži virtualni telefonski klic (brez stroškov), da bi prevzel nadzor nad mikrofoni v vozilu.

Kakšen kabel za povezavo potrebujem?

Uporabite lahko kabel USB, ki ste ga dobili s telefonom. Če nimate tega kabla, boste potrebovali kabel USB na Lightning (za iPhone) ali USB na mikro-USB (za večino telefonov Android). Priporočamo, da od proizvajalca telefona kupite nadomestni kabel.

Katero vtičnico USB naj uporabim?

Za aplikacije InControl je na voljo namenska vtičnica USB, ki je označena z ikono aplikacij InControl.

Kam naj spravim telefon, ko ga priključim na aplikacije InControl?

Napravo spravite blizu namenske vtičnice USB za aplikacije InControl.

Ali moram zagnati aplikacijo, preden se povežem z vozilom?

Ne, pri telefonih iPhone vas bo telefon opozoril, da dovolite aplikaciji, da se odpre, če se še ne izvaja. Če uporabljate telefon s sistemom Android, lahko po opozorilu izberete možnost Vedno dovoli in se tako izognete, da bi morali aplikaciji vedno znova dovoljevati povezovanje. Telefon mora biti ob povezovanju odklenjen. Potem ko je telefon povezan, ni več potrebe po njegovi uporabi.

Telefon je povezan in aplikacije so vidne, a zvočniki ne oddajajo zvoka. Kako naj se povežem s tehnologijo Bluetooth?

Ko povežete telefon, se na zaslonu na dotik prikaže pojavno okno za ogled in nastavitve Bluetooth. Če želite zvok prek aplikacij InControl, mora biti vaša naprava z vozilom povezana prek povezave Bluetooth. Če izberete nastavitve Bluetooth, boste lahko sledili navodilom za seznanjanje s telefonom. Ob ponovni povezavi bo pojavno okno nastavitve Bluetooth zamenjalo okno Glej in poslušaj, če bo telefon povezan prek povezave Bluetooth, ne bo hkrati tudi aktiven vir zvoka. Če še vedno ne slišite zvoka, preverite, ali je vaš telefon seznanjen z vozilom, tako da sledite korakom, ki se nahajajo v zavihku za lastnike na naslovu landrover.co.uk. Preverite tudi, ali je glasnost na telefonu in v vozilu primerno nastavljena.

V telefonu imam nameščene aplikacije InControl, a ga ne morem povezati z vozilom.

Ko telefon povežete z vozilom, se prepričajte, da je naprava odklenjena, da zaslon telefona ne prekriva ovitek za telefon (nekateri ovitki samodejno zaklenejo telefon ob zaprtju), da so vse odprte aplikacije zaprte in da je telefon povezan z namensko vtičnico USB za aplikacije InControl (ki je označena kot taka). Če s tem težave ne odpravite, preverite, ali je naprava kompatibilna, tako da obiščete spletno stran za preverjanje kompatibilnosti na www.landrover.com.

Ali je mogoče aplikacije InControl namestiti v več kot enem pametnem telefonu?

Da. Vsak kompatibilen pametni telefon z nameščenimi aplikacijami InControl je mogoče povezati z zaslonom na dotik. Hkrati pa je lahko s sistemom povezan le en telefon.

Kaj se zgodi, če ni podatkovne povezave?

Pri uporabi storitev InControl na območju slabe pokritosti omrežja (npr. na oddaljenih podeželskih območjih) bodo aplikacije prikazale pojavno okno, če za zahtevano funkcijo ni podatkovne povezave.

Kakšna je podpora za poizvedbe o aplikacijah InControl?

Uporabite lahko obstoječe kanale za podporo, kot sta Center za odnose s strankami in lokalni prodajalec vozil.

Telefon sem posodobil na sistem iOS 9, zakaj moram spet opraviti postopek odobritve, preden lahko v vozilu uporabim novo aplikacijo?

To je nova varnostna funkcija, ki jo je uvedlo podjetje Apple pri posodobitvi sistema na iOS 9. Za vse aplikacije tretjih oseb, razen za tri navidezne aplikacije (koledar, glasbo in stike), je zdaj potrebna odobritev. Postopek je podrobno opisan tukaj.

Kaj se zgodi, če sistema ne posodobim na različico iOS 9?

Postopek odobritve velja za telefone iPhone s sistemom iOS 9. Če sistema niste posodobili na različico iOS 9, vam ne bo treba odobriti uporabe vsake aplikacije. Vseeno pa vam priporočamo, da vsako aplikacijo namestite in prilagodite, preden se povežete z vozilom. Če operacijski sistem telefona posodobite na novo različico, ga ni več mogoče nadomestiti s starejšo različico.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

PODPORA LAND ROVER INCONTROL
O STORITVAH INCONTROL
InControl je paket storitev in aplikacij, ki vas povezujejo z vašim vozilom ter vas neopazno in varno povežejo tudi z zunanjim svetom.
IZVEDITE VEČ
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
IZVEDITE VEČ
POGOJI UPORABE
Ko se registrirate za aplikacijo Protect ali začnete uporabljati sistem Touch Pro ali aplikacije InControl, boste morali sprejeti naše pravne pogoje in politike. Več informacij najdete spodaj:
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl.
KONTAKTIRAJTE NAS
O sistemu InControl se pogovorite s prodajalcem vozil.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.