NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O APLIKACIJI VARNOSTNI SLEDILNIK

SPODAJ IZBERITE KATEGORIJO.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL
SPLOŠNO
Kaj je varnostni sledilnik in kako deluje?

Varnostni sledilnik je sistem za sledenje vozil znamke Land Rover, ki se uvršča v 6. kategorijo priznanega podjetja za ocenjevanje varnostnih sistemov vozil Thatcham. Varnostni sledilnik uporablja tehnologijo sledenja in vas opozori, če je vozilo nezakonito premaknjeno. Vozilo bo obvestilo središče za sledenje Land Rover, od koder vas bodo poklicali, da potrdite, ali je bilo vozilo ukradeno ali ne.

Bom imel zaradi varnostnega sledilnika manjšo zavarovalno premijo?

Varnostni sledilnik spada v 6. kategorijo po lestvici ocenjevalca Thatcham. Če imate aktiven varnostni sledilnik, se lahko kvalificirate za popust na zavarovalno premijo.

Kaj se zgodi, če imam varnostni sledilnik in mi vozilo ukradejo?

V primeru nezakonitega premika vozila, vas bo središče za sledenje Land Rover o tem nemudoma obvestilo ter se povezalo s policijo, da bi čim bolj natančno določili lokacijo vozila. Če menite, da je bilo vaše vozilo ukradeno, pokličite središče za sledenje Land Rover neposredno iz aplikacije Remote za pametni telefon ali na telefonsko številko, ki je na voljo v zavihku za lastnike vozil v aplikaciji InControl.

Kaj se zgodi, če imam varnostni sledilnik in mi vozilo odpelje vlečna služba?

Če veste, da boste vozilo transportirali (npr. vlekli z vlečno službo ali prepeljali z vlakom ali trajektom) in če imate aktivno naročnino za varnostni sledilnik, poskrbite, da ste vključili ali omogočite funkcijo transportni način. Ko boste omogočili to funkcijo, bo aktivna le 10 ur, po tem času pa se bo samodejno izključila. Če boste vozilo prevažali več kot 10 ur, poskrbite, da ponovno aktivirate transportni način. Če ne omogočite transportnega načina in vozilo prevažajo, boste iz središča za sledenje Land Rover prejeli obvestilo o kraji.

Ali lahko vozilo prijavim kot ukradeno, ko sem v drugih evropskih državah?

Če je vaše vozilo ukradeno, medtem ko potujete v eni od spodaj navedenih držav, stopite v stik s središčem za sledenje Land Rover. Postopek je enak, kot če ste bili v domovini. Varnostni sledilnik je na voljo v državi, v kateri ste se naročili za storitve InControl in v naslednjih državah: Andora, Avstrija, Belgija, Bosna, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska , Portugalska, Romunija, San Marino, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Lihtenštajn, Turčija, Združeno kraljestvo in Vatikan.

Kaj je transportni način?

Transportni način je povezan z varnostnim sledilnikom in vam omogoča, da svoje vozilo priključite na priklopno vozilo, vlak ali vlečete ne da bi se sprožilo opozorilo o ukradenem vozilu. Transportni način lahko omogočite prek aplikacije za pametni telefon ali spletne strani moj Land Rover InControl. Ko vklopite ta način, vozilo 10 ur ne bo pošiljalo samodejnih sporočil o kraji, če se bo premikalo, medtem ko je motor nedejaven. Vsa druga opozorila o kraji npr. odklopljen akumulator, razbito okno ipd. ostajajo dejavna. Če ste prijavljeni na storitev varnostni sledilnik, bo transportni način viden samo v aplikaciji za pametni telefon in na spletni strani moj Land Rover InControl.

Kaj je servisni način?

Servisni način je povezan z varnostnim sledilnikom in mora biti omogočen, ko vozilo odpeljete na servis, ne da bi se sprožilo opozorilo o ukradenem vozilu. Servisni način lahko omogočite prek aplikacije za pametni telefon ali spletne strani moj Land Rover InControl. Ko vklopite ta način, vozilo 10 ur ne bo pošiljalo samodejnih sporočil o kraji, če se bo premikalo, medtem ko je motor nedejaven, če odklopijo akumulator ali alarm. Če ste prijavljeni na storitev varnostni sledilnik, bo servisni način viden samo v aplikaciji za pametni telefon in na spletni strani moj Land Rover InControl.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

PODPORA LAND ROVER INCONTROL
O STORITVAH INCONTROL
InControl je paket storitev in aplikacij, ki vas povezujejo z vašim vozilom ter vas neopazno in varno povežejo tudi z zunanjim svetom.
IZVEDITE VEČ
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
IZVEDITE VEČ
POGOJI UPORABE
Ko se registrirate za aplikacijo Protect ali začnete uporabljati sistem Touch Pro ali aplikacije InControl, boste morali sprejeti naše pravne pogoje in politike. Več informacij najdete spodaj:
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Najdite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.