POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O SISTEMU TOUCH

SPODAJ IZBERITE KATEGORIJO.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL
SPLOŠNO
Kaj je orodje za posodabljanje zemljevidov?

Orodje za posodabljanje zemljevidov je programska oprema za osebne računalnike in računalnike Apple. Uporablja se za prevzemanje novih podatkov in povezanih vsebin o zemljevidih za navigacijski sistem.

Kje se nahaja kartica SD?

Kartica SD z zemljevidi bi morala biti v reži za kartico SD v vozilu. Za točno lokacijo reže si oglejte priročnik vozila.

Zakaj orodje za posodabljanje zemljevidov ne prepozna moje kartice SD?

Orodje za posodabljanje zemljevidov prepoznava le veljavne kartice SD, ki so namenjene uporabi z navigacijskim sistemom. Vseh drugih kartic SD sistem ne bo zaznal. Če je kartica SD poškodovana ali so bili podatki na njej spremenjeni brez uporabe orodja za posodabljanje zemljevidov, je sistem zato mogoče ne prepozna. Preverite tudi, ali reža za kartico SD na vašem osebnem računalniku pravilno deluje.

Zakaj so nekatere možnosti onemogočene?

Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno prepozna vsebino kartice SD. Razpoložljivost določenih tipk in/ali funkcij je lahko povezana z vsebino kartice SD.

Je moje orodje za posodabljanje zemljevidov posodobljeno?

Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno preverja posodobitve aplikacije vsakič, ko je aktivno.

Kako lahko preverim, ali so na voljo posodobitve zemljevidov?

Za preverjanje razpoložljivih posodobitev uporabite kartico SD z zemljevidi v povezavi z orodjem za posodabljanje zemljevidov. Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno prepozna razpoložljive posodobitve za odkrito kartico SD ter jih ponudi za prenos in namestitev.

Zakaj vozilo ne prepozna kartice SD?

Če vozilo ne prepozna kartice SD z zemljevidi, preverite, ali je kartica odklenjena (majhno stikalo na kartici SD) in pravilno vstavljena v režo za kartico SD v vozilu. Če je pravilno vstavljena, ugasnite motor, zaprite vsa vrata in vozilo zaklenite za 2 minuti, preden ga spet zaženete. Če vozilo še vedno ne prepozna kartice SD, poglejte, ali se je izpisalo kakšno sporočilo o napaki, ter stopite v stik s prodajalcem vozil.

Zakaj je v orodju za posodabljanje zemljevidov prikazana moja številka VIN?

Identifikacijska številka vozila (VIN) je edinstvena številka, dodeljena vsakemu izdelanemu vozilu. Številka VIN je navedena na ploščici, ki je vidna v levem spodnjem kotu vetrobranskega stekla vozila. Orodje za posodobitev zemljevidov to številko uporabi za avtorizacijo neprenosljive licence za uporabo zemljevidov med procesom aktivacije.

Katere operacijske sisteme podpira orodje za posodobitev zemljevidov?

Orodje za posodobitev zemljevidov trenutno podpira operacijske sisteme Windows, različice 7, 8 in 10, ter operacijske sisteme Mac OS X 10.8 in novejše.

Ali lahko prekličem prenos in namestitev, ki se odvija?

Ne, postopek prenosa in namestitve se mora v celoti dokončati, da se ohranita doslednost in veljavnost vsebine zemljevidov na kartici SD. Ne zapirajte posodobitve zemljevidov in ne odstranite kartice SD, medtem ko sta v teku prenos in namestitev.

Se pri novi namestitvi izbrišejo stari zemljevidi?

Da, novejši zemljevidi izbrišejo in nadomestijo starejšo različico zemljevidov.

Kaj naj storim, če izgubim, zlomim ali poškodujem kartico SD?

Naročiti boste morali novo kartico SD. Za nadaljnjo pomoč se obrnite na prodajalca.

Zakaj s kartico SD ni povezana številka VIN?

To sporočilo pomeni, da orodje za posodobitev zemljevidov na kartici ni našlo identifikacijske številke vozila. Obrnite se na prodajalca vozil.

Lahko na kartico SD shranim osebne podatke?

Kartica SD z zemljevidi je namenjena le uporabi v navigacijskem sistemu. Na kartici ne shranjujte drugih podatkov. Spremembe vsebine kartice SD lahko opravite le z orodjem za posodabljanje zemljevidov. Shranjevanje drugih podatkov na kartici SD ali nedovoljene spremembe podatkov lahko povzročijo težave navigacijskemu sistemu in lahko razveljavijo garancijo vozila.

Ali obstaja kontaktni center za podporo?

Za nadaljnjo pomoč se obrnite na prodajalca.

NAZAJ NA PODPORO INCONTROL

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

PODPORA LAND ROVER INCONTROL
SPLETNA STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
InControl je paket storitev in aplikacij, ki vas povezujejo z vašim vozilom ter vas neopazno in varno povežejo tudi z zunanjim svetom.
IZVEDITE VEČ
PODPORA ZA LAND ROVER INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.
IZVEDITE VEČ
POGOJI UPORABE
Ko se registrirate za aplikacijo Protect ali začnete uporabljati sistem Touch Pro ali aplikacije InControl, boste morali sprejeti naše pravne pogoje in politike. Več informacij najdete spodaj:
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Najdite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.