APLIKACIJE INCONTROL
VRNITE SE NA UPORABNIŠKI PRIROČNIK LAND ROVER
TOP
NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL
1. KORAK
Aplikacije InControl so na voljo za vse telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS. Preverite, ali so vaše naprave kompatibilne.
PREVERITE KOMPATIBILNOST
2. KORAK
Prenesite in namestite zaganjalnik aplikacij InControl na pametni telefon. Ko opravite navedeno, odprite aplikacijo. ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS ZA OPERACIJSKI SISTEM ANDROID
3. KORAK
Za dokončanje nastavitev sledite navodilom v priročniku za hiter začetek. Potem ste pripravljeni in telefon lahko prek aplikacij InControl povežete z vozilom.
POVEŽITE PAMETNI TELEFON Z APLIKACIJAMI INCONTROL
1. KORAK - LE ZA NAPRAVE Z OPERACIJSKIM SISTEMOM ANDROID
Za naprave z operacijskim sistemom Android: pametni telefon najprej seznanite in povežite z vozilom prek tehnologije Bluetooth za vozila Land Rover (kar potrebujete za telefonske klice in pretakanje glasbe). Ta korak za naprave z operacijskim sistemom iOS ni potreben.
2. KORAK
Poskrbite, da je naprava odklenjena in da ovitek telefona ne prekriva zaslona (nekateri ovitki samodejno zaklenejo telefon, kadar prekrijejo zaslon).
3. KORAK
S kablom USB, ki se ga dobili z telefonom, telefon povežite z avtomobilom prek vtičnice USB.
4. KORAK
Pri telefonih iPhone, vas bo telefon opozoril, da dovolite aplikaciji InControl, da se odpre, če se še ne izvaja. Če uporabljate telefon s sistemom Android, lahko po opozorilu izberete možnost vedno dovoli in se tako izognete, da bi morali aplikaciji vedno znova dovoljevati povezovanje.
5. KORAK
Na zaslonu na dotik izberite aplikacije InControl. Na voljo so samo aplikacije, ki so bile prek postopka odobritve znamke Land Rover potrjene za uporabo z aplikacijami InControl. Za nekatere izmed teh aplikacij potrebujete naročnino.
6. KORAK
Na zaslonu na dotik boste morali izbrati glej (pri aplikacijah brez zvoka) ali glej in poslušaj (pri aplikacijah z zvokom, npr. predvajalnik glasbe ali klici).
VARNOSTNE POSODOBITVE ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS

Aplikacije InControl, zaradi najnovejših varnostnih posodobitev sistema iOS 9 in novejših, zahtevajo kratko odobritev, da bi omogočili delovanje kompatibilnih aplikacij v vašem vozilu. Več informacij najdete v poglavju pogosto postavljenih vprašanji za aplikacije InControl o varnostnih posodobitvah.

NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE
Kot boste opazili, bodo aplikacije, ki zahtevajo dovoljenje, obarvane sivo in ne bodo na voljo, dokler ta postopek ne bo končan.
PODELITEV DOVOLJENJ
Na zaslonu na dotik v vozilu Land Rover izberite aplikacijo, ki jo želite odpreti, in sledite navodilom na levi. Med postopkom boste dvakrat pozvani, da pametnemu telefonu odobrite dovoljenje. Ta proces boste morali opraviti po enkrat za vsako aplikacijo.
DODATNE INFORMACIJE
Vaš pametni telefon morda nima najnovejše programske opreme. Če želite preveriti, ali je na voljo posodobitev, pojdite v pametnem telefonu v meni Nastavitve.
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.
STOPITE V STIK Z NAMI
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

POGOJI UPORABE
Izvedite več o pogojih uporabe sistema Land Rover InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
KONTAKTIRAJTE NAS
O sistemu InControl se pogovorite s prodajalcem vozil.