POLNJENJE VOZILA PHEV

NAJDITE POPOLNO REŠITEV ZA POLNJENJE ELEKTRIČNEGA VOZILA

RAZIŠČITE NAČINE POLNJENJA

IZPUSTI CO2 (g/km)
Le 72

PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100 km
Od 3,2

DOMAČE POLNILNICE
DOMAČE POLNILNICE

Naša vozila PHEV lahko polnite iz domače vtičnice ali priključka IEC. Prilagojena so za polnjenje čez noč, saj se v celoti napolnijo v le 7,5 ure, kar omogoča, da se brez izpustov vozite do 48 km. Z namestitvijo in uporabo domače polnilnice lahko čas polnjenja skrajšate na 2,75 ure*.

JAVNE POLNILNICE
JAVNE POLNILNICE

Za polnjenje priključnega hibridnega vozila izven doma lahko uporabljate javne polnilne postaje. Te najdemo na avtocestnih postajališčih, bencinskih črpalkah in javnih parkiriščih. Aplikacija Connect Pro vam bo pomagala najti polnilne postaje na vaši poti.**

OPREMA ZA POLNJENJE ELEKTRIČNEGA VOZILA
POIŠČITE DODATNO OPREMO
DOMAČI POLNILNI KABEL – SERIJSKI
Vsa vozila Land Rover PHEV so opremljena z domačim polnilnim kablom (univerzalni polnilni kabel Mode 2). Kabel lahko povežete z domačimi vtičnicami, kjer vozilo napolnite v 7,5 ure. Kabel lahko uporabljate ne glede na vremenske razmere. Za čas polnjenja v svojem okolju povprašajte pri prodajalcu vozil Land Rover.†
VEČFUNKCIJSKI POLNILNI KABEL – DODATNA OPREMA
Popolno napolnjen akumulator lahko ob uporabi večfunkcijskega kabla za polnjenje (univerzalni polnilni kabel Mode 2) dosežete v samo 2,75 ure* s polnjenjem na stenskem polnilniku. Zamenljivi adapter vam omogoča, da kabel uporabljate tudi v tujini, in sicer z regionalno specifično različico dveh ali treh vtičnic.†
POLNILNI KABEL ZA JAVNE POLNILNICE – DODATNA OPREMA
Kadar ste na poti, vam splošni kabel za polnjenje (polnilni kabel Mode 3) omogoča povezavo s polnilnimi postajami izmeničnega toka. Kabel je združljiv z domačim stenskim polnilnikom, ki vam ga lahko namesti dobavitelj, ki ga je pooblastilo podjetje Land Rover.†
DOMAČA POLNILNICA

Dobavitelji, ki so pooblaščeni za namestitev domačega polnilnika, zagotavljajo, da bo polnilnik nameščen po najvišjih standardih. Robusten stenski okvir lahko namestite na primernem mestu, ki vam najbolj odgovarja. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

NAJDITE PRODAJALCA
REGENERATIVNO ZAVIRANJE

Regenerativno zaviranje uporablja električni motor za hranjenje kinetične energije med zaviranjem, to pa pretvori v električno energijo, ki se uporablja za polnjenje visokonapetostnega akumulatorja. Postopek se začne, takoj ko odstranite nogo s stopalke za plin, in poteka tudi med zaviranjem. Regenerativno zaviranje ne nadomešča polnjenja vašega vozila, temveč dopolnjuje polnjenje, ki je na voljo med potovanjem.

IZBERITE MODEL
RANGE ROVER PHEV
Prepoznavno, prefinjeno in razkošno; ta model ima vse klasične lastnosti vozila Range Rover, hkrati pa na novo definira izjemnost avtomobilov Range Rover z učinkovitostjo in zmogljivostjo električnega hibridnega vozila (PHEV).
Raziščite ta model
RANGE ROVER SPORT PHEV
Zmogljivost in učinkovitost vozila Range Rover Sport smo z različico PHEV povzdignili na novo raven. Dinamično oblikovanje in razgibano, samozavestno vožnjo dopolnjujejo povečana zmogljivost in manjši izpusti našega najbolj inovativnega motorja doslej.
Raziščite ta model

* Časi polnjenja se lahko razlikujejo glede na oskrbo z električno energijo v vašem gospodinjstvu.
*
* Za uporabo nekaterih polnilnih postaj se je treba registrirati ali plačati energijo po določeni tarifi.
† Z nobenim električnim vozilom ali polnilnim kablom ne smete uporabljati podaljševalnih kablov in adapterjev.
Pri modelih PHEV je prtljažni prostor nekoliko manjši. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.
Oprema za polnjenje se lahko razlikuje glede na tržišče. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil.
‡ Vse številke so cilji proizvajalca in so predmet končne potrditve pred proizvodnjo. Upoštevajte, da se izpusti CO2 in podatki o ekonomičnosti porabe goriva lahko razlikujejo glede na vrsto koles, s katerimi je opremljeno vozilo. Najnižje številke s serijskimi kolesi morda ne bodo dosegljive.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oblikujte si popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Poglejte, kaj vse vam nudi znamka Land Rover
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo