DODATKI IN OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

  MOŽNOSTI PAKETOV

  Zunanje možnosti

  KONTRASTNA STREHA


  Poudarite streho svojega vozila Range Rover Evoque - naj dopolnjuje ali je v kontrastu z barvo karoserije. Na voljo sta dve različici kontrastne strehe, v barvi Grey (siva) in Black (črna), vsaka od njiju pa bo izboljšala videz vašega vozila.2

  SESTAVITE SI SVOJEGA

  Notranja dodatna oprema

  • OBČUTEK SVETLOSTI IN PROSTORNOSTI
   OBČUTEK SVETLOSTI IN PROSTORNOSTI

   Pri karoserijski različici s petimi vrati je kot dodatna oprema na voljo povsem steklena fiksna panoramska streha, ki na videz poveča notranjo prostornost vozila in jo izpolni z naravno svetlobo ter omogoča nemoten razgled na okolico.

  • VAŠA PALETA
   VAŠA PALETA

   Za še boljšo prilagoditev vozila Range Rover Evoque lahko izbirate med široko paleto barv in materialov, tudi med zrnatim in Oxford usnjem.

  • PREFINJENE OBLOGE
   PREFINJENE OBLOGE

   Površine v kabini lahko prilagodite z aluminijskimi oblogami Brushed, Textured in Botanical in pa z lesenimi furnirji v barvah Figured Macassar, Dark Grey Oak ali Gloss Black Strata.

  OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

  • NOTRANJI DODATKI
   NOTRANJI DODATKI

   Dodajte dodatke odobrene s strani podjetja Land Rover, vse od otroških sedežev in zaščitnih oblog do tehničnih nadgradenj in nadgradenj za zabavo.

  • ZUNANJI DODATKI
   ZUNANJI DODATKI

   Izboljšajte videz vašega vozila z zanimivimi podrobnostmi, dodajte zaščito, ki ga bo varovala pred poškodbami pri terenski vožnji.

  • TOVORJENJE IN VLEKA
   TOVORJENJE IN VLEKA

   Z nameščenimi strešnimi sanmi lahko izberete tudi posebno hrambo za športno opremo in dodatke ter izkoristite vlečno sposobnost vašega Land Roverja.

  • KOLESA IN DODATNA OPREMA
   KOLESA IN DODATNA OPREMA

   Prilagodite videz svojega Land Roverja s platišči iz lahke zlitine in jih izboljšajte s stilskimi dodatki priznanih znamk.