Možnosti in dodatna oprema

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na vašega prodajalca vozil Land Rover.

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  OSUPLJIVA PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE

  Prilagodite si svoje vozilo Range Rover Evoque z najljubšimi platišči iz lahke zlitine. Izbirate lahko med številnimi sodobnimi in dinamičnimi oblikami, velikosti platišč pa so od 17 do 20 palcev.

  Sestavite si svojega

  Notranja dodatna oprema

  • OBČUTEK SVETLOSTI IN PROSTORNOSTI
   OBČUTEK SVETLOSTI IN PROSTORNOSTI

   Pri karoserijski različici Coupe in pri različici s petimi vrati je kot dodatna oprema na voljo povsem steklena fiksna panoramska streha, ki na videz poveča notranjo prostornost vozila in jo izpolni z naravno svetlobo ter omogoča nemoten razgled na okolico.

  • VAŠA PALETA
   VAŠA PALETA

   Za še boljšo prilagoditev vozila Range Rover Evoque lahko izbirate med široko paleto barv in materialov, tudi med zrnatim in Oxford usnjem.

  • PREFINJENE OBLOGE
   PREFINJENE OBLOGE

   Površine v kabini lahko prilagodite z aluminijskimi oblogami Brushed, Textured in Botanical in pa z lesenimi furnirji v barvah Figured Macassar, Dark Grey Oak ali Gloss Black Strata.

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET BLACK DESIGN

  Paket Black Design Pack zunanjosti vašega vozila Range Rover Evoque doda kanček dramatičnosti. Na voljo je z vsemi kombinacijami zunanjih barv in vsebuje zatemnjene žaromete, meglenke in zadnje luči, zunanje elemente v barvi Narvik Black in izjemna 20-palčna platišča iz lahke zlitine v barvi Satin Black.

  Sestavite si svojega

  Možnosti paketov

  Možnosti paketov

  PAKET GRAPHITE DESIGN

  Poudarite že tako izjemni videz svojega vozila Range Rover Evoque z novim paketom Graphite Design Pack. Ta vključuje zatemnjene žaromete, meglenke in zadnje luči, obrobo maske v barvi Satin Dorchester Grey in črno kontrastno streho. Vse to pa dopolnjujejo izjemna 20-palčna platišča iz lahke zlitine v barvi Satin Tehnical Grey.

  Sestavite si svojega

  Dodatki

  • NOTRANJA DODATNA OPREMA
   NOTRANJA DODATNA OPREMA

   Dodatki, odobreni s strani podjetja Land Rover, so vam na dosegu rok, od otroških sedežev in zaščitnih oblog do možnosti za zabavo in tehničnih nadgradenj.

  • ZUNANJA DODATNA OPREMA
   ZUNANJA DODATNA OPREMA

   Izboljšajte videz vašega vozila z zanimivimi podrobnostmi, dodajte zaščito, ki ga bo varovala pred poškodbami pri terenski vožnji.

  • TOVORJENJE IN VLEKA
   TOVORJENJE IN VLEKA

   Z nameščenimi strešnimi sanmi lahko izberete tudi posebno hrambo za športno opremo in dodatke ter izkoristite vlečno sposobnost vašega Land Roverja.

  • KOLESA IN DODATNA OPREMA
   KOLESA IN DODATNA OPREMA

   Prilagodite videz svojega Land Roverja s platišči iz lahke zlitine in jih izboljšajte s stilskimi dodatki priznanih znamk.