Možnosti paketov

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PANORAMSKA STREHA

  Notranjost vozila Range Rover lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

  Sestavite si svojega

  Notranja dodatna oprema

  • OBLOGE
   OBLOGE

   Izbirajte med sedmimi novimi notranjimi oblogami Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut in Black Burr Ash.

  • SEDEŽI
   SEDEŽI

   Sedeži vozil Range Rover so na voljo v tekstilnih različicah ali različicah iz najkakovostnejšega usnja, zasnovani in izdelani pa so z mislimi na kar največje udobje. Izboljšana funkcionalnost sedežev zdaj vključuje tudi podporo za ramena v zgornjem delu naslona in masažo, podobno tisti z vročimi kamni.

  • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
   KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

   Kabina vozila Range Rover uteleša najboljše, kar nudi sodobno življenje. Toplina lesenih furnirjev, izredne zaključne obdelave kovin in mehko usnje ustvarijo občutek doma. Na izbiro vam nudimo širok nabor barvnih kombinacij in vrhunskih materialov za sedeže, ki bodo zadovoljili tudi najbolj izbrane okuse.

  • PAKETI ZA NOTRANJOST
   PAKETI ZA NOTRANJOST

   Za osebno prilagoditev vašega vozila Range Rover je na voljo veliko dodatkov. Paketi so prilagojeni tako, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Od paketov Entertainment in Connect Pro, ki nudita brezžično povezavo Wi-Fi 4G, do paketa Smartphone, ki omogoča sinhronizacijo z večino telefonov.

  OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

  • SISTEM CLICK AND GO
   SISTEM CLICK AND GO

   Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.

  • POMIČNE STRANSKE STOPNICE
   POMIČNE STRANSKE STOPNICE

   Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.

  • OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
   OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

   Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.

  • DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
   DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

   Optimizirajte prtljažni prostor s pripomočki, vključno s predelno steno prtljažnika, delilnikom za ločevanje prtljage, s katerim razdelite prtljažni prostor v dva odseka, in gumijasto podlogo za zaščito tal v prtljažnem prostoru.