Oblikovanje

Zmogljivost

Tehnologija

 • INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)
  INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)

  Sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo vsebuje najbolj intuitivne in napredne tehnologije, ki vam bodo zagotovile, da kar najbolje izkoristite potovanje, saj vam prikazuje številne pomembne podatke, omogoča pa tudi vrhunsko zabavo.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Prefinjeni in učinkoviti motorji modelov vozila Range Rover Sport zagotavljajo zanesljivo zmogljivost. Izbirate lahko med naprednimi bencinskimi in dizelskimi motorji ali novim hibridnim električnim vozilom (PHEV), ki je naš najbolj inovativen pogonski sklop do zdaj.

 • ZMOGLJIVOST NA CESTI
  ZMOGLJIVOST NA CESTI

  Izreden oprijem in izjemno krmiljenje potrjujeta, da je Range Rover Sport naš najbolj dinamičen športni terenec. Z nizom skrbno izdelanih tehnologij prinaša razburljivo vožnjo, ne glede na cesto in pogoje vožnje.

 • TERENSKA ZMOGLJIVOST
  TERENSKA ZMOGLJIVOST

  Terensko zmogljivost vozila Range Rover Sport, ki lahko služi za zgled, omogoča kombinacija sistemov štirikolesnega pogona (AWD) in edinstvene inovativne tehnologije vožnje po vseh terenih.

 • POMOČ VOZNIKU
  POMOČ VOZNIKU

  Od premagovanja nepredvidljivega mestnega prometa do dodatne varnosti za vas in vaše potnike - na voljo so serijske tehnologije in tehnologije, ki so na voljo kot dodatna oprema. Vsaka je ustvarjena in zasnovana, da omogoča udobje in enostavnost vožnje.

 • UDOBJE IN PRIROČNOST
  UDOBJE IN PRIROČNOST

  Vozilo Range Rover Sport povzdiguje udobje voznika in potnikov na popolnoma novo raven. Natančno oblikovana sodobna notranjost je na voljo z novima sprednjima sedežema, ki omogočata dodatno oporo in možnost, da ju izberete v polanilinskem usnju.

Vsestranskost

Udobje in priročnost

Zmogljivost

TRAJNOST

 • UČINKOVITOST
  UČINKOVITOST

  Pogonski sklopi modelov Range Rover Sport vključujejo tehnologije nizkih izpustov CO2, kot so na primer napredni inteligentni sistem Stop/Start. Sistem ugasne motor, ko se ustavite, in ga spet zažene, ko sprostite zavoro, ter s tem za 5 do 7 odstotkov zmanjša porabo goriva. Dodatni način ECO s programsko opremo zagotavlja, da je vozilo bolj učinkovito in ekonomično.

 • ALUMINIJ
  ALUMINIJ

  Aluminijska konstrukcija karoserije vozila Range Rover Sport vključuje reciklirane materiale, kar omogoča manjšo težo, izboljšano učinkovitost porabe goriva, zmanjšanje izpustov in večjo zmogljivost.

 • SPOŠTOVANJE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA VOZILA
  SPOŠTOVANJE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA VOZILA

  Kot podjetje, ki se do okolja obnaša odgovorno, se zavzemamo za proizvodnjo vozil, pri katerih se uporabljajo trajnostni materiali, ki proizvajajo manj odpadkov in porabljajo manj naravnih virov. Zato je vozilo Range Rover Sport zasnovano tako, da ga je mogoče 85-odstotno reciklirati in je v 95 odstotkih obnovljivo. Ob tem vlagamo v razvoj najsodobnejših tovarn, kjer proizvajamo še bolj učinkovite avtomobile. Uporabljamo manj vode in energije, ustvarjamo manj odpadkov in neželenega ogljika.

Varnostne značilnosti

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Točke ISOFIX na zadnjih sedežih omogočajo preprosto nameščanje otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.

 • ZRAČNE BLAZINE
  ZRAČNE BLAZINE

  Celovit sistem šestih zračnih blazin v vozilu Range Rover Sport zagotavlja odlično zaščito za vse potnike v vozilu.

 • VARNOSTNI PASOVI
  VARNOSTNI PASOVI

  Dodatno zaščito nudi možnost zategovanja varnostnih pasov, ki ob naletu od spredaj zmanjšajo pomik telesa naprej.

 • ŽAROMETI LED
  ŽAROMETI LED

  Vozilo Range Rover Sport ima serijsko nameščene okrogle zunanje luči LED. Luči so zasnovane tako, da trajajo celotno življenjsko dobo vozila, hkrati pa porabijo manj energije.

 • ŠPORTNI PRIVZDIGNJENI VOZNI POLOŽAJ
  ŠPORTNI PRIVZDIGNJENI VOZNI POLOŽAJ

  Športni privzdignjeni vozni položaj v vozilu Range Rover Sport vam omogoča bolj samozavestno vožnjo. Ker sedite nekoliko višje, vidite precej dlje in se lahko zato prej odzovete, kar pripomore k večji varnosti.

 • POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)
  POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)

  Pomoč pri zaviranju v sili (EBA) zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. To stori na način, da s črpalko ABS poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite.