Možnosti paketov

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  Zunanja dodatna oprema

  PANORAMSKA STREHA

  Notranjost lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

  Sestavite si svojega

  Notranja dodatna oprema

  • NOTRANJE OBLOGE
   NOTRANJE OBLOGE

   Izbirajte med velikim naborom notranjih oblog iz lesa, aluminija in ogljikovih vlaken. Obloge so lahko namenjene le posameznim modelom.

  • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
   KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

   Da bi zagotovili, da bo vozilo videti enako dobro, kot ga je dobro voziti, je na voljo široka izbira barvnih kombinacij, tudi sodobne nove možnosti, kot sta barvi Ebony Vintage Tan in Ebony Eclipse.

  • SEDEŽI
   SEDEŽI

   Sedeže je mogoče premikati v do 22 smereh, na voljo pa so v široki paleti materialov, kot je polanilinsko usnje, in v novih sodobnih barvah. Povečano udobje omogočajo masažne, ogrevalne in hladilne funkcije, ki so na voljo kot dodatna oprema.

  OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

  • SISTEM CLICK AND GO
   SISTEM CLICK AND GO

   Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.

  • POMIČNE STRANSKE STOPNICE
   POMIČNE STRANSKE STOPNICE

   Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.

  • OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
   OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

   Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.

  • DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
   DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

   Optimizirajte prtljažni prostor s pripomočki, vključno s predelno steno prtljažnika, delilnikom za ločevanje prtljage, s katerim razdelite prtljažni prostor v dva odseka, in gumijasto podlogo za zaščito tal v prtljažnem prostoru.