Možnosti paketov

Zunanja dodatna oprema

Zunanja dodatna oprema

Zunanja dodatna oprema

PANORAMSKA STREHA

Notranjost lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

Sestavite si svojega

Notranja dodatna oprema

 • NOTRANJE OBLOGE
  NOTRANJE OBLOGE

  Izbirajte med velikim naborom notranjih oblog iz lesa, aluminija in ogljikovih vlaken. Obloge so lahko namenjene le posameznim modelom.

 • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
  KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

  Da bi zagotovili, da bo vozilo videti enako dobro, kot ga je dobro voziti, je na voljo široka izbira barvnih kombinacij, tudi sodobne nove možnosti, kot sta barvi Ebony Vintage Tan in Ebony Eclipse.

 • SEDEŽI
  SEDEŽI

  Sedeže je mogoče premikati v do 22 smereh, na voljo pa so v široki paleti materialov, kot je polanilinsko usnje, in v novih sodobnih barvah. Povečano udobje omogočajo masažne, ogrevalne in hladilne funkcije, ki so na voljo kot dodatna oprema.

OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

 • SISTEM CLICK AND GO
  SISTEM CLICK AND GO

  Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.

 • POMIČNE STRANSKE STOPNICE
  POMIČNE STRANSKE STOPNICE

  Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.

 • OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
  OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

  Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.

 • DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
  DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

  Optimizirajte prtljažni prostor s pripomočki, vključno s predelno steno prtljažnika, delilnikom za ločevanje prtljage, s katerim razdelite prtljažni prostor v dva odseka, in gumijasto podlogo za zaščito tal v prtljažnem prostoru.