RANGE ROVER SPORT PHEV

ŠPORTNI VIDEZ IN MOČ S ŠE VEČJO UČINKOVITOSTJO

OGLEJTE SI FILM

IZPUSTI CO2 g/km
Le 64

PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100 km
Od 2,8

SPECIFIKACIJA NA DLANI
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POSPEŠKI

6,7

sekundeOd 0 do 100 km/h v le 6,7 sekunde. V primerjavi z običajnim bencinskim motorjem vam motor PHEV P400e omogoča dodatno povečanje zmogljivosti, ko ga najbolj potrebujete.
ŠE VEČ KONJSKIH MOČI

404 KMModel PHEV P400e ima odlično zmogljivost ter s skupno močjo motorja in akumulatorja proizvede 404 KM.
DOSEG ELEKTRIČNEGA POGONA

51

kmZ modelom PHEV P400e lahko krajše razdalje prevozite v načinu popolnoma električnega vozila (EV), in sicer do razdalje 51 km.
PORABA GORIVA

64

g/km CO2Številke prikazujejo realno porabo, ki znaša le 3,6 litra na 100 km, izpusti pa 64 g/km CO2, kar vozilo uvršča med naša najučinkovitejša vozila doslej.
LASTNOSTI VOZILA PHEV
POLNJENJE
Za polnjenje vozila prek domačega polnilnega kabla potrebujete le 7,4 ure, odvisno od lokalnega električnega omrežja. Odločite se lahko tudi za časovno pogojeno polnjenje in določite, kdaj se vozilo PHEV polni, ter tako izkoristite nižje tarife električne energije ali preprosto izberete čas dneva, ki vam ustreza.**
INTELIGENTEN ZASLON PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA
Možnost je povezana z zaslonom Touch Pro Duo in interaktivnim voznikovim zaslonom ter vam kaže, kakšna je poraba energije glede na način vožnje, in vam prikazuje realne podatke o tem, kako elektromotor dopolnjuje delovanje običajnega motorja z notranjim zgorevanjem.
PRILAGAJANJE TEMPERATURE V KABINI
Kabino lahko predhodno ogrejete ali ohladite, ne da bi zagnali motor, še preden vstopite v vozilo, kljub temu pa ohranite polno razdaljo, ki jo je mogoče prevoziti le na elektriko, zaradi česar bo vaše življenje še nekoliko bolj udobno.
INTELIGENTNO DOLOČANJE POTI
Lastniki vozil PHEV bodo ob pomoči aplikacije InControl videli vse polnilne postaje na izbrani poti. Sistem prav tako podrobno opiše najučinkovitejše poti, pri čemer upošteva naklone in sestavo terena. Vse to je prikazano na zgornjem zaslonu na dotik.
PORABA GORIVA PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA
V električnem načinu vožnje motor ne oddaja negativnih izpustov, prevozite pa lahko do 51 kilometrov. Na daljših vožnjah motorja sodelujeta in izpusti znašajo le 64 g CO2 na kilometer. To zagotavlja večje prihranke goriva in manjši vpliv na okolje.
PREFINJENA, TIHA VOŽNJA
Naše najtišje vozilo Range Rover Sport doslej. Sistem PHEV pri električnem načinu vožnje omogoča popolnoma tiho obratovanje. Zagotavlja pa tudi neoviran prehod med bencinskim in električnim motorjem, kar povečuje prefinjenost in izboljša občutek spokojnosti v kabini.
ZMOGLJIVOST
TAKOJŠEN NAVOR

Elektromotor vozil PHEV zagotavlja takojšen navor za vrhunski odziv. V kombinaciji z bencinskim motorjem Si4 Ingenium s 300 KM in 85-kilovatnim elektromotorjem omogoča 404 KM in pospešek od 0 do 100 km/h v le 6,7 sekunde, doseže pa največjo hitrost 220 km/h – ima torej večjo zmogljivost kot tlačno polnjeni motor V6.

OBLIKOVANJE
INTEGRIRANO OBLIKOVANJE

Natančno smo premislili vsako podrobnost oblikovanja vozila PHEV. Vtičnico za polnjenje smo namestili za masko vozila, kar omogoča enostavno povezavo in dostop za priključni kabel, s tem pa nikakor nismo ogrozili legendarnega oblikovanja vozil Range Rover.

RAZIŠČITE VOZILO
ZMOGLJIVOST
ZMOGLJIVOST IMA V KRVI

Terenske zmogljivosti so brezkompromisne in pod nekaterimi pogoji celo izboljšane. Globina bredenja pri različici PHEV znaša 850 milimetrov* in je torej enaka kot pri modelu Range Rover Sport, opremljenem z običajnim motorjem, dodatni navor, ki ga pri nizki hitrosti zagotavlja elektromotor, pa v različnih terenskih situacijah predstavlja le prednost.

SE

Ima nameščene sprednje meglenke in dodatno opremljeno notranjost z v 14 smeri električno pomičnima sprednjima sedežema.
RAZIŠČITE TA MODEL
HSE

Žarometa Matrix-LED pripomoreta k še bolj privlačni zunanjosti vozila, notranjost pa smo opremili s sedeži v perforiranem usnju Windsor.
RAZIŠČITE TA MODEL
HSE S PAKETOM DYNAMIC

Dinamično obliko poudarjajo podrobnosti v barvi Shadow Atlas, notranjost pa se ponaša s sedeži v perforiranem usnju Windsor.
RAZIŠČITE TA MODEL
AUTOBIOGRAPHY S PAKETOM DYNAMIC

Z zunanjimi poudarki v barvi Narvik Black, kontrastno streho v barvi Black in polanilinsko obdelanimi usnjenimi sedeži model Autobiography zares upraviči svoje ime.
RAZIŠČITE TA MODEL

* Bredenje po vodi je na voljo le z vključenim bencinskim motorjem.
*
* Časi polnjenja se razlikujejo glede na trg, napajanje in rešitev za polnjenje. Pri modelih PHEV je prtljažni prostor nekoliko manjši. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oblikujte si popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Poglejte, kaj vse vam nudi znamka Land Rover
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo