Model Range Rover SV Coupé je čistokrvni predstavnik serije Range Rover. S prefinjeno silhueto dvovratnega avtomobila se ta izjemni štirisedežni coupé vrača k svoji edinstveni dediščini, a ostaja popolnoma sodoben predstavnik svojega časa. Vozilo Range Rover SV Coupé je prefinjeno dodelano in vrhunsko zasnovano ter zagotovo najbolj razkošen in ekskluziven model znamke Range Rover.

  GERRY MCGOVERN
  ŠEF OBLIKOVANJA V PODJETJU LAND ROVER

  OBLIKOVANJE

  UMETELNOST IZDELAVE

  • BARVNE KOMBINACIJE PO MERI
   BARVNE KOMBINACIJE PO MERI

   Paleta izbire barv pri modelu Range Rover Coupé je prav tako izjemna, kot je izjemno tako redko vozilo. Za vsako vozilo, ki ga sestavijo naši oblikovalci, je mogoče izbrati različne barve zunanjosti, in sicer med osnovnimi barvami ali premium paletami, ki jih skrbno določajo v oddelku razvoja posebnih vozil.

  • RAZKOŠNI MATERIALI
   RAZKOŠNI MATERIALI

   Mehko polanilinsko usnje za vozila nam dobavlja usnjarna, ustanovljena leta 1905. So mojstri ohranjanja naravnega videza usnja, z zrnatimi dodatki, ter poskrbijo za edinstven prešit diamantni vzorec.

  • OSEBNA PRILAGODITEV
   OSEBNA PRILAGODITEV

   Model Range Rover SV Coupé lahko prilagodite popolnoma po svojem okusu. Izberete si lahko monogram z inicialkami, prilagojene pragove in oznake Range Rover ter poskrbite, da vaše vozilo postane zbirateljski dragulj.

  • FURNIRJI
   FURNIRJI

   Po vsem vozilu se bohotijo trajnostno izdelani leseni furnirji v barvah Natural Black Ash, Santos Palisander ali Nautica. Ne glede na to, kateri furnir si boste izbrali, ste lahko prepričani, da bo pravi dodatek prefinjeni notranjosti modela Range Rover SV Coupé.

  • ROČNA OBDELAVA
   ROČNA OBDELAVA

   Desetletja izkušenj, izostreno oko za podrobnosti in ročno obdelani materiali izkazujejo kakovost zasnove vozila Range Rover Coupé. Vse, kar vidite in česar se dotaknete, zagotavlja čutno izkušnjo, ki polepša vsako potovanje.

  • PRIVLAČNE PODROBNOSTI
   PRIVLAČNE PODROBNOSTI

   Vsaka podrobnost vozila je skrbno premišljena. Diamantno prešiti vzorec in možnost kontrastnih šivov le poudarita mojstrstvo in natančnost izdelave modela Range Rover SV Coupé.

  UČINEK

  ZMOGLJIVOST