Oblikovanje

Tehnologija

Zmogljivost

 • INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)
  INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)

  Novi sistem InControl za informacije in zabavo, Touch Pro Duo, ki ga je moč najti le v vozilih Land Rover, je popolnoma prenovljen. Vsebuje najbolj intuitivne in napredne tehnologije, ki vam bodo zagotovile, da kar najbolje izkoristite svoje potovanje, saj vam prikazuje številne pomembne podatke, omogoča pa tudi vrhunsko zabavo.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Vozilo Range Rover Velar s svojimi V6 in štirivaljnimi motorji Ingenium omogoča učinkovito, prefinjeno in odzivno vožnjo. Ponaša se z izjemno lahko aluminijasto arhitekturo, izdelali pa smo ga s pristopom čim daljšega življenjskega cikla. Uporabili smo več recikliranih materialov, s katerimi smo zmanjšali izpuste in porabo goriva.

 • ZMOGLJIVOST NA CESTI
  ZMOGLJIVOST NA CESTI

  Samozavestna, udobna in resnično prijetna vožnja. Inovacije, kot sta sistema Prilagodljive dinamike in Elektronskega zračnega vzmetenja, zmanjšujejo vpliv udarcev, ki so posledica neravnega terena, da bi s tem izboljšali zmogljivost na cesti in kakovost vožnje. Vozilo Range Rover Velar je okretno in odzivno ter zagotavlja zanesljivo zavijanje in odličen stik s podlago.

 • TERENSKA ZMOGLJIVOST
  TERENSKA ZMOGLJIVOST

  Za samozavestno vožnjo po najrazličnejših terenih ima vozilo Range Rover Velar tudi Sistem za nadzor spusta (HDC), ki je del serijske opreme, dodatno pa se lahko odločite tudi za sistem Odziv na teren 2. Inteligentni stalni štirikolesni pogon (4WD) vozil Land Rover zagotavlja neprimerljivo zmogljivost pri vseh vremenskih pogojih in na vseh podlagah.

 • POMOČI VOZNIKU
  POMOČI VOZNIKU

  Vozilo Range Rover Velar nudi pravo zakladnico serijskih in dodatnih pomoči pri vožnji, s katerimi boste še izboljšali vozno izkušnjo. Poleg najbolj inovativnega razmišljanja, inženiringa in tehnologij, ki se nahajajo v vozilu, vam bodo dodatne funkcije pomagale z lahkoto premagati večino situacij, ki vam bodo prišle na pot v prometu, na avtocesti, cestah in celo pri nočni vožnji.

 • UDOBJE IN PRIROČNOST
  UDOBJE IN PRIROČNOST

  Izbirate lahko tudi med številnimi materiali za sedeže, kot so material Luxtec in semiš, perforirano usnje Windsor ali blago in semiš Premium. Na voljo so tudi klimatizirani sprednji sedeži s spominom in ogrevanji zadnji sedeži, ki jih je mogoče popolnoma zložiti.

Udobje in priročnost

Zmogljivost

Preizkušen do skrajnosti

 • Polgluha komora
  Polgluha komora

  V lastni polgluhi komori potniško kabino izpostavimo različnim frekvencam in vibracijam ter se tako prepričamo, da je zvok v novem vozilu Range Rover Velar vedno popoln.

 • Hitrost vetra
  Hitrost vetra

  Le s tem, ko vse sisteme izpostavimo skrajnim mejam, lahko zagotovimo resnično zanesljivost. V lastni klimatski komori lahko poustvarimo nekatere najbolj zahtevne vetrovne razmere, ki jim boste izpostavljeni.

 • Skrajne temperature
  Skrajne temperature

  V realnih vremenskih pogojih in klimatskih komorah vozila zamrznemo do -40 °C in jih segrejemo do 50 °C. S tem zagotovimo, da ste tudi na najbolj oddaljenih lokacijah lahko povsem mirni.

 • Terenska vožnja
  Terenska vožnja

  Vse od zamrznjenih tal Arjeploga na Švedskem do neprizanesljivega dubajskega peska zagotavljamo, da je naša legendarna terenska zmogljivost prisotna v vsakem vozilu.

Vsestranskost

Varnost

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Točke ISOFIX na zadnjih sedežih vozila Range Rover Velar omogočajo popolnoma preprosto namestitev otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.

 • ZRAČNE BLAZINE
  ZRAČNE BLAZINE

  Celovit sistem šestih zračnih blazin v vozilu Range Rover Velar zagotavlja odlično zaščito za vse potnike v vozilu.

 • VARNOSTNI PASOVI
  VARNOSTNI PASOVI

  Če vozilo zazna nenadno zaviranje, se takoj sprožijo zategovalniki, ki so nameščeni na varnostne pasove. Ti potnika stisnejo tesno ob sedež in ga na ta način zaščitijo. Tako varujejo vas in vaše sopotnike ob trku.

 • ŠPORTNI PRIVZDIGNJENI VOZNI POLOŽAJ
  ŠPORTNI PRIVZDIGNJENI VOZNI POLOŽAJ

  Športni privzdignjeni vozni položaj v vozilu Range Rover Velar vam omogoča bolj samozavestno vožnjo. Ker sedite nekoliko višje, vidite precej dlje in se lahko zato prej odzovete, kar pripomore k večji varnosti.

 • VOZNI SISTEMI
  VOZNI SISTEMI

  Range Rover Velar se ponaša z najnovejšimi tehnologijami, med katerimi sta tudi Sistem za nadzor zdrsa pogonskih koles (ETC), ki izboljšuje oprijem, ter Elektronska porazdelitev zavorne moči (EBD), ki samodejno uravnava zavorno silo na vsaki osi in s tem zmanjša zavorno pot.

 • POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)
  POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)

  Pomoč pri zaviranju v sili (EBA) zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. To stori na način, da s črpalko ABS poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite.