Možnosti in dodatna oprema

OGLEJTE SI FILM

Zunanja dodatna oprema

Zunanja dodatna oprema

PANORAMSKA STREHA

Izbirate lahko med fiksno panoramsko ali drsno panoramsko streho, ki sta na voljo kot dodatna oprema in še povečata občutek prostornosti v vozilu. Za dodatno izboljšavo zunanjosti vozila pa lahko izbirate med streho v barvi karoserije in kontrastno črno streho.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Notranja dodatna oprema

 • ZAKLJUČKI
  ZAKLJUČKI

  Na voljo je cela paleta zaključnih elementov notranjosti vozila, kot so zaključki iz ogljikovih vlaken z detajli iz bakrene žice, zaključki v barvah Aluminium in Shadow Aluminium ter furnir visokega sijaja v barvi Argento Pinstripe, ki se izjemno poda območju nad vratnimi naslonjali za roke. Ti sestavljajo paleto zaključkov, ki notranjosti dodajo še več značaja.

 • SEDEŽI
  SEDEŽI

  Na voljo je velika izbira sedežev, tudi v 8, 20, 18 in 20 smeri električno pomični sedeži z dodatnimi funkcijami, kot so masaža, spomin, ogrevanje in hlajenje sprednjih sedežev. Najpomembnejše je udobje.

 • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
  KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

  Izbira kombinacije notranjih barv še bolj odraža vašo individualnost. Tako na detajlih sedežev kot na detajlih stropnih oblog so na voljo barve Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster in Acorn.

 • PAKETI ZA NOTRANJOST
  PAKETI ZA NOTRANJOST

  Z izbiro notranjega paketa Luxury ali notranjega paketa Luxury Plus boste še izboljšali udobje in slog izjemno urejene kabine vozila Range Rover Velar.

Notranja dodatna oprema

Notranja dodatna oprema

Notranja dodatna oprema

ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Sistem omogoča ločen nadzor za voznika, sovoznika in vsakega od dveh sopotnikov v drugi vrsti. Vsebuje tudi dodatne ventilatorje v B-stebričkih.

PRENESITE BROŠURO

Notranja dodatna oprema

Notranja dodatna oprema

HLAJEN SOVOZNIKOV PREDAL NA KLJUČ

Ta možnost omogoča, da klimatska naprava dovaja hlajen zrak v sovoznikov predal, tako da je temperatura njegove vsebine podobna tisti v kabini.

PRENESITE BROŠURO

Notranja dodatna oprema

Notranja dodatna oprema

PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV

Omogoča vam spreminjanje barv in senc notranjosti kabine, da oboje popolnoma ustreza vašemu razpoloženju. Na voljo vam je deset barv, celoten spekter od bele barve Ice White prek barve Moonlight do rdeče Racing Red.

PRENESITE BROŠURO

MOŽNOSTI IN OPREMA VOZIL LAND ROVER - ORIGINALNA DODATNA OPREMA

 • PAKET CAPABILITY
  PAKET CAPABILITY

  Paket vsebuje: 22-palčna platišča Baratheon, črne strešne sani, prečne nosilce, majhen športni strešni kovček, nosilec za kolesa - gorsko kolo Land Rover, pomične stranske stopnice in zavesice za blato.

 • PAKET SPORT
  PAKET SPORT

  Paket vsebuje: 22-palčna platišča Baratheon, pomične stranske stopnice, črne napise/črne pokrove vzvratnih ogledal, zadnji spojler.

 • POMIČNE STRANSKE STOPNICE
  POMIČNE STRANSKE STOPNICE

  Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega. Stopnice so zložene pod pragovi in se samodejno razvijejo, ko odprete vrata ali ko jih aktivirate s ključem. Ko zaprete vrata, se samodejno zložijo nazaj. Stranske stopnice zaznavajo prepreke in se ne razvijejo pri terenskih nastavitvah ali takrat, ko je vozilo spuščeno. Samodejni način je mogoče obiti in v tem primeru lahko lažje pristopate k strehi, tudi če so vrata zaprta. Pomične stranske stopnice so mogoče tudi v kombinaciji z zavesicami za blato, na zaključkih iz nerjavnega jekla pa je lasersko vgraviran napis Range Rover Velar.

 • SISTEM DODATKOV CLICK AND GO
  SISTEM DODATKOV CLICK AND GO

  Click and Go je večnamenski sistem za drugo vrsto sedežev. Večnamensko osnovo Click and Go namestite za vzglavnike in jo dopolnite z dodatnimi elementi ter nanjo pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne. Vsak nastavek se prodaja ločeno. Osnovo zelo preprosto odstranite, kadar je ne želite uporabljati.