"Na podlagi svetovne nagrade za najbolje oblikovano vozilo, ki jo je za leto 2018 prejelo vozilo Velar, smo prefinjenost in zmogljivost modela SVAutobiography Dynamic s 5,0-litrskim motorjem V8 povzdignili na novo raven."

Michael Van Der Sande,
direktor razvoja posebnih vozil

OBLIKOVANJE

Izjemne lastnosti

 • KOLESA
  KOLESA

  Zasnova serijskih 21-palčnih platišč iz lahke zlitine izboljša agilnost in natančno upravljanje vozila. 22-palčna platišča, ki so del dodatne opreme, so na voljo v dveh različicah.

 • LUKSUZNI SEDEŽI
  LUKSUZNI SEDEŽI

  Da bi omogočili neprimerljivo razkošje, se vozilo ponaša z edinstvenima sprednjima sedežema v usnju Windsor z diamantnim vzorcem ter s pomikanjem v 20 smeri, funkcijama ogrevanja in hlajenja, spominom in masažo, ki sta del serijske opreme. Tudi ogrevani in hlajeni zadnji sedeži pripomorejo h kar največjemu udobju.

 • SODOBNO OKOLJE
  SODOBNO OKOLJE

  Od aluminijastih prestavnih ročic do narebrene vrtljive prestavne ročice in nadzorne tipkovnice – vsaka podrobnost tega vozila je bila izdelana tako, da zagotavlja izjemne stopnje razkošja in prefinjenosti.

 • ZMOGLJIVOST
  ZMOGLJIVOST

  Vozila znamke Land Rover so bila vedno sinonim za zmogljivost. Vozilo Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic ni izjema. Njegova natančna inženirska tehnologija zagotavlja, da se lahko s popolnim zaupanjem spoprimete z vsakršno podlago, od trave, gramoza in snega do blata, korenin in peska.

 • PRILAGODLJIV AKTIVNI IZPUŠNI SISTEM
  PRILAGODLJIV AKTIVNI IZPUŠNI SISTEM

  Vozilo Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic ima aktivni izpušni sistem s prilagodljivim ventilom. Ob uporabi najsodobnejše programske opreme "Fluid Dynamic" izjemno lahek sistem omogoča neprekosljivo zmogljivost in zagotavlja značilen zvok motorja vozila.

 • VOZNA DINAMIKA
  VOZNA DINAMIKA

  Vozilo omogoča vrhunsko dinamično zmogljivost ter nudi izjemno zmogljivost tako na terenu kot na cesti. Štirikolesni pogon in inteligentna dinamika pogonskih sistemov skupaj izboljšujeta vlečno silo in varčno porabo goriva.

ZMOGLJIVOST

PREFINJENOST

Motorji na dlani

Motor Pospeški 0-100km/h
v sekundah
Največja hitrost km/h Navor Nm
5,0-LITRSKI MOTOR V8 S TLAČNIM POLNJENJEM Gre za ciljne podatke, ki temeljijo na proizvodnem konceptu vozila in se lahko še spremenijo. 4,5 274 680