VOZILO RANGE ROVER SENTINEL

VARNOST POD KAROSERIJO

OGLEJTE SI FILM
L6ERQib4Sb0

Model Range Rover Sentinel se ponaša s slogom, izpopolnjenostjo in terenskimi zmogljivostmi, ki jih pričakujemo od vozil Range Rover. Pod karoserijo pa se skriva še ena plat zgodbe.

Ta model vozil Range Rover ljubi skrajnosti. Gre za oklepni avtomobil, ki so ga strokovno izdelali v oddelku za razvoj posebnih vozil in nudi popolno varnost pred vsemi vrstami napadov.

<h2>VARNOST POD KAROSERIJO</h2>
NEPREBOJNO STEKLO
Če obstaja možnost kakršne koli grožnje, se splača biti pripravljen, zato smo pri tem modelu uporabili neprebojno steklo, ki je skladno z evropskima standardoma VPAM BRV 2009 VR8 in PAS 300, ter ga namestili po celotnem vozilu, zaradi česar model Range Rover Sentinel odlično ščiti potnike in voznika.
ZAŠČITNA CELICA
Vozilo je zasnovano tako, da celotno ustreza standardom VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 in ERV 2010. Certificirana zaščitna celica zaščiti potnike tudi ob morebitnem napadu.
ZAŠČITA STREHE IN ŠASIJE PROTI EKSPLOZIJAM
Sestavni del zaščitne celice modela Range Rover Sentinel sta tudi streha in zaščita šasije pred eksplozijo. Elementa preneseta eksplozije po standardih ERV 2010 in PAS 300 ter omogočata dodatno stopnjo obrambe pred napadi iz različnih kotov.
SISTEM ZA VOŽNJO S PRELUKNJANIMI PNEVMATIKAMI
Izogibanje grožnjam pri velikih hitrostih zaradi posebnih koles, ki omogočajo vožnjo, tudi ko so pnevmatike preluknjane, ni več poseben izziv. Sistem smo preskusili pri hitrostih do 80 km/h in na razdalji do 50 kilometrov vožnje.
CERTIFICIRANA ZAŠČITA PRED ŠRAPNELI
Model Range Rover Sentinel je zasnovan tako, da prenese sodobne, nekonvencionalne oblike napada. Vključuje tudi zaščito pred improviziranimi eksplozivnimi napravami, saj smo vozilo Range Rover Sentinel preskusili v skladu s standardom STANAG 4569, in sicer z izjemno močno mino, ki je bila nameščena na boku vozila in izza zadnjega kolesa.
SISTEM ZA POBEG V NUJNIH PRIMERIH
V nujnih primerih lahko potniki hitro in varno izstopijo iz vozila Range Rover Sentinel skozi oklepno zaščitno ploščo za pobeg. Nahaja se v prtljažnem prostoru in omogoča pobeg, tudi če ni mogoče odpreti vrat.
PRAVO VOZILO RANGE ROVER

Kljub stopnji varnosti, ki jo nudita oklep vozila in sistem za zaščito potnikov, model Range Rover Sentinel ohranja razkošje in zagotovljene zmogljivosti ter terensko vožnjo, ki jih pričakujemo od vozil Range Rover.

NEPREKOSLJIVA ZMOGLJIVOST

V nestanovitnih situacijah je sposobnost bežanja prav tako pomembna kot sposobnost za boj. Zato je vozilo Range Rover Sentinel opremljeno s tlačno polnjenim bencinskim motorjem V8, ki mu ob morebitnem napadu omogoča pobeg.

Ker je tudi ta model pravi predstavnik vozil Range Rover, je zmožen bresti po globoki vodi * , premaguje strme spuste in zahtevne terene, ki mu ne predstavljajo bistvenih ovir, ter s tem zagotavlja številne možnosti za izognitev napadom **.

Pomembno pa je tudi, da so podvozje, vzmetenje in zavorni sistemi nadgrajeni tako, da so vanje vključeni dodatni varnostni elementi. Za vozilo smo zagotovili evropsko homologacijo za celotno vozilo (EWVTA) ter certifikat po normi PAS301 za civilna oklepna vozila.

OGLEJTE SI FILM
VARNO ZAVETJE

Notranjost vozila Range Rover Sentinel se ponaša z enako ravnijo izpopolnjenosti, kot jo najdemo v ekskluzivnem vozilu Range Rover Autobiography. To vključuje prefinjeno usnje ter bogato izbiro furnirjev in aluminijastih elementov, ki so del ene najrazkošnejših notranjosti vozil Range Rover.

Ob vsakdanji vožnji se zdi, da model Range Rover Sentinel ni nič drugačno od elegantnega in prefinjenega razkošnega vozila, iz katerega izhaja.

RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Model Range Rover Sentinel ni edino vozilo, ki ga je naša ekipa za posebna vozila razvila na najvišji ravni.

RAZIŠČITE VOZILA SV
KONTAKTIRAJTE EKIPO ZA PRODAJO OKLEPNIH VOZIL

Če imate kakršna koli vprašanja glede naših oklepnih vozil, kontaktirajte člane naše ekipe.

Telefon: +44 (0) 1920 885126

E-naslov: armoured@jaguarlandrover.com

NAJDITE PRODAJALCA
Najdite najbližjega prodajalca vozil Land Rover
KONTAKTIRAJTE NAS
Izvedite vse o razvoju posebnih vozil v vaši državi.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo

* Največja globina bredenja znaša 850 mm.
*
* Z modelom Range Rover Sentinel ne priporočamo vožnje po ugrezljivem pesku. Da bi izkoristili polno zmogljivost za terensko vožnjo, je priporočljivo, da se vozniki udeležijo usposabljanj za voznike, ki jih nudi mreža izkušenj vožnje Land Rover. Za dodatne informacije se obrnite na prodajno ekipo za oklepna vozila Land Rover.