NI ČAS ZA SMRT IN VOZILA LAND ROVER

VOZILA LAND ROVER BLESTIJO V FILMU NI ČAS ZA SMRT.

izvedi več
SVR – IZJEMNA ŠPORTNA ZMOGLJIVOST

PRI VOZILU RANGE ROVER SPORT SVR STA RAZKOŠJE IN ZMOGLJIVOST POVZDIGNJENA DO NOVIH RAVNI, SAJ NUDI NATANČNO UPRAVLJANJE IN IZJEMNO MOČ TAKO NA CESTAH KOT PRI TERENSKI VOŽNJI.

RAZIŠČITE MODEL SVR

Model Range Rover Sport SVR s svojim motorjem V8, ki proizvede kar 575 KM, zagotavlja izjemno, surovo moč. Zagotavlja vam moč, kot je še niste občutili.

MICHAEL VAN DER SANDE

GENERALNI DIREKTOR – RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

ŠASIJA
Izjemno lahka kolesa zagotavljajo večjo zmogljivost, medtem ko ponovno nastavljeni sistemi vzmetenja, dušenja in krmiljenja omogočajo natančno krmiljenje in vznemirljive izkušnje pri vožnji.
AKTIVNI IZPUŠNI SISTEM
Aktivni izpušni sistem ima dvostopenjski aktivni izpuh z elektronskim krmiljenjem ventilov, ki proizvaja zelo specifičen zvok. Serijsko je sistem izboljšan z ekskluzivnimi štirimi izpušnimi cevmi SVR.
ZUNANJE OBLIKOVANJE
Zunanjost modela SVR poudarja edinstvena zasnova pokrova motorja v kompozitu iz ogljikovih vlaken, ki je na voljo v barvi karoserije ali v poudarjeni barvi Gloss Black. Videz modela SVR dodatno poudarja mrežasta maska motorja z oznako SVR in novi reži za zajem zraka v barvi Narvik Black. Vse to pa dopolnjujeta žarometa Pixel LED in značilne dnevne luči.
SEDEŽI SVR PERFORMANCE
Novi izredno lahki sedeži SVR Performance v usnju Windsor zagotavljajo vrhunsko podporo in maksimalen nadzor. Serijsko nudijo možnost ogrevanja, dodatno pa je na voljo tudi možnost hlajenja. Na naslonu za glavo imajo reliefni logotip SVR. Ti elegantni sedeži so na voljo v štirih barvnih kombinacijah in s perforiranim vzorcem brušenega diamanta.
VOZILA SVR

Vozila oddelka za razvoj posebnih vozil so izdelana po meri z originalnimi deli Land Rover ter imajo jamstvo proizvajalca, ki zagotavlja kakovost storitev tudi v prihodnjih letih.

RANGE ROVER SPORT SVR

Model Range Rover Sport SVR ima zaradi svoje popolnoma aluminijaste lupinaste karoserije močno in robustno strukturo, njegova lahka arhitektura pa omogoča še boljšo zmogljivost. Vozilo je zanesljivo in obstojno ter vas preprosto mami, da bi ga vozili.

RAZIŠČITE VOZILO

NAŠ DNK

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – IZJEMNO RAZKOŠJE
Razkošno oblikovanje vozila SVAutobiography, vrhunska dodelava in neprimerljivo udobje omogočajo izjemno vozno izkušnjo.
RAZIŠČITE VOZILA <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>
SVO – RAZVOJ POSEBNIH VOZIL
Edinstvena vozila znamke Land Rover ustvarjamo z mislijo na razkošje, zmogljivost in tehnologijo na najvišjih ravneh.
RAZIŠČITE VOZILA ODDELKA ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL
NAJDITE PRODAJALCA
Najdite najbližjega prodajalca vozil Land Rover
KONTAKTIRAJTE NAS
Izvedite vse o razvoju posebnih vozil v vaši državi.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo