TEHNOLOGIJA V VOZILU

VEDNO PRIKLJUČENA, VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI. NAŠA NAJNAPREDNEJŠA TEHNOLOGIJA

OGLEJTE SI FILM
NAZAJ
INFORMACIJE IN ZABAVA
#component-6
PREPOZNAVNOST
#component-8
PRIROČNE FUNKCIJE
#component-10
POVEZLJIVOST
#component-15
UDOBJE
#component-17
POMOČ
#component-19
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Zaradi novega oblikovanja zunanjosti in notranjosti ter najnovejših možnosti za pomoč voznikom in izboljšane povezljivosti bo novo vozilo Defender revolucionaren izdelek znamke Land Rover.

SESTAVITE SI SVOJEGA
POPOLNOMA NOV SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO
Navdih smo poiskali pri pametnih telefonih. Novi sistem za informacije in zabavo Pivi Pro omogoča popolno povezljivost in ključne informacije v le nekaj trenutkih.
NAVIGACIJA
Sistem povezane navigacije Pro v vozilu Defender prepoznava želene poti in ob gneči predlaga hitrejše možnosti.
IZBOLJŠANA VIDLJIVOST
Videli boste še več sveta okrog sebe. Tehnologija ClearSight, ki je del izboljšanega sistema prostorskih kamer 3D, izjemno pripomore k boljši vidljivosti.
INFORMACIJE IN ZABAVA
INFORMACIJE NA DLANI
INFORMACIJE NA DLANI

10-palčni zaslon na dotik, ki si ga lahko popolnoma prilagodite. Sistem Pivi Pro v vozilu Defender s pregledno razporeditvijo omogoča izvajanje pogostih opravil in uporabo najpogosteje uporabljanih funkcij na domačem zaslonu. Postavitev lahko preprosto prilagodite in dodajate druge informacije ali funkcije.

POVEZANA NAVIGACIJA PRO
POVEZANA NAVIGACIJA PRO

Nadzirajte svojo pot s posodobitvami prometa ter pregledom cen goriva in podatkov o dostopnih parkirnih mestih v realnem času. Vse je prikazano z izjemnimi podrobnostmi 2D ali 3D.

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

Na 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti si lahko ogledujete številne pomembne podatke. Prilagodite ga lahko, da v celozaslonskem načinu prikazuje zemljevid ali možnosti telefona in medijev.

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

Sistem na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot so hitrost, prestava in smer poti. Ponaša se s kristalno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji, vključno z informacijami o terenski vožnji, kot so koti naklona in nagiba.

PREPOZNAVNOST
POGLED NA TLA CLEARSIGHT
POGLED NA TLA CLEARSIGHT

Pogled na tla ClearSight1, ki je na voljo kot del sistema prostorskih kamer 3D, poskrbi, da jasno vidite »skozi« pokrov motorja vozila Defender. Prikazuje več pogledov na zunanjost, vključno s podvozjem in kolesi. Kjer koli se vozite, se boste počutili bolj varne.

VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT
VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Ne glede na to, ali vam pogled nazaj ovira visok potnik ali prtljaga, bo vaš pogled nazaj z notranjim vzvratnim ogledalom ClearSight, ki sliko prenaša v živo, vedno neoviran.2

ŽAROMETA
ŽAROMETA

Zunanje luči LED v vozilu Defender so zasnovane tako, da je vožnja ponoči manj utrujajoča, saj je njihova svetloba zelo podobna dnevni. Žarometa Matrix LED samodejno prilagajata obliko žarka in se tako izogibata zaslepitvi drugih voznikov.

PRIROČNE FUNKCIJE
NAJ BODO VAŠE NAPRAVE VEDNO NAPOLNJENE

V vozilu Defender boste vedno povezani z zunanjim svetom. Naprave lahko brezžično polnite v sredinski konzoli, vtičnice USB se nahajajo v vsaki vrsti sedežev, vozilo pa ima tudi običajno vtičnico.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Kliknite za interakcijo
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Dotaknite se za interakcijo
AKTIVNI KLJUČ

Če se podate na pustolovščino, ni potrebe, da bi s seboj jemali običajen ključ avtomobila. Novi aktivni ključ, ki je odporen na udarce in vodo3, vam omogoča zaklepanje, odklepanje, zagon in vožnjo vašega vozila. Vanj je vgrajena tudi ura.

VAŠE VOZILO DEFENDER

Pripravljeno na prav vse. Vozilo Defender, ki je prilagojeno prav vam.

SESTAVITE SI SVOJEGA
POVEZLJIVOST
PAKET ONLINE
Naj bo vaše potovanje še bolj povezano. Paket omogoča, da imate vse, kar potrebujete za svojo pot, spletne medije, vremenske napovedi, podatke koledarja in zanimive kraje na dosegu roke. Prek kartice SIM omogoča neomejen pretok podatkov4.
APLIKACIJA REMOTE
Nastavite želeno temperaturo v kabini, odklenite ali locirajte vozilo in sledite potovanjem s pametnega telefona ali pametne ure. Združljivo z večino pametnih telefonov in pametnih ur.
POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME
Posodobitve programske opreme5 poskrbijo, da je vozilo Defender vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo.
OMOGOČEN WI-FI
Naj bodo v vozilu povezani tudi družinski člani, ki se želijo kratkočasiti5. Dostopna točka Wi-Fi 4G omogoča povezavo z združljivimi mobilnimi mrežami. Hkrati se lahko poveže do osem naprav.
UDOBJE
SESTAVITE SI SVOJEGA
SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN<sup>TM</sup>
Digitalni sistem prostorskega zvoka Meridian(700 W), ki je na voljo kot dodatna oprema, ima 14 zvočnikov in nizkotonca z dvema kanaloma, iz katerih se vijejo kristalno čisti visoki toni in bogati, globoki basi, ki se razlegajo po vsej kabini. Poslušajte glasbo tako, kakor hočete.
NOTRANJA TEMPERATURA
Ne glede na zunanje pogoje si lahko voznik in potniki nastavijo idealno temperaturo z dvo- ali tripodročno klimatsko napravo. Ionizacija zraka v kabini bo odstranila alergene, bakterije, ki se prenašajo po zraku, ter vse neprijetne vonjave.
OGREVANI IN HLAJENI SEDEŽI
Ogrevani in hlajeni sedeži, ki zmogljivosti vozila dodajo tudi udobje, zagotavljajo, da bo vaše okolje na vsakem potovanju kar se da prijetno.
DODATNA OSVETLITEV KABINE
Dodatna osvetlitev kabine omogoča 10 prilagodljivih možnosti, s katerimi kabino osvetlite glede na trenutno počutje, svojo osebnost ali slog vožnje.
POMOČ
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

Z aplikacijo iGuide za znamko Land Rover boste hitro in preprosto prejeli vse informacije o možnostih in sistemih vozila. Kmalu bo na voljo.

POMOČ PRI VOŽNJI

Vozilo Defender se ponaša s številnimi možnostmi za pomoč vozniku, ki zagotavljajo še večjo varnost in udobje pri vožnji – zagotovijo jih paket asistence za nadzor mrtvega kota, paket pomoči vozniku in prostorske kamere 3D.

PAKET ASISTENCA ZA NADZOR MRTVEGA KOTA
PAKET POMOČI VOZNIKU
SISTEM PROSTORSKIH KAMER 3D
ASISTENCA ZA NADZOR MRTVEGA KOTA
Če vozilo Defender zazna drugo vozilo v mrtvem kotu, ko začnete menjati vozni pas, se na stranskem vzvratnem ogledalu prižge opozorilna lučka, krmilni navor pa vaše vozilo varno usmeri stran od bližajočega se vozila.
POMOČ PRI IZSTOPANJU IZ VOZILA
Pripomore k varnosti potnikov, ko izstopajo iz vozila Defender, saj jih opozarja na nevarnosti, kot so bližajoči se kolesarji ali druga vozila.
NADZOR PROMETA ZA VOZILOM
Sistem zaznavanja prometa za vozilom vas opozarja na vozila, pešce in druge nevarnosti, ki se vam približujejo s katere koli strani vozila – posebej priročen je pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta, ko imate oviran pogled nazaj.
PAKET ASISTENCA ZA NADZOR MRTVEGA KOTA
Vsebuje možnosti paketa asistence za nadzor mrtvega kota: asistenco za nadzor mrtvega kota, nadzor prometa za vozilom in pomoč pri izstopanju iz vozila.
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT
Prilagodljivi tempomat bo samodejno poskrbel, da boste vedno na varni razdalji za vozilom pred sabo. Če vozilo pred vami zavira ali se popolnoma zaustavi, se bo nežno zaustavilo tudi vaše vozilo, vožnjo pa bo nadaljevalo, takoj ko se premakne vozilo pred vami.
NADZOR PROMETA ZA VOZILOM
Če vozilo, ki se približuje od zadaj, ne začne zavirati, bo vozilo Defender samodejno vključilo vse štiri smerne kazalce in tako skušalo voznika, ki se približuje, opozoriti, naj začne zavirati.
SISTEM PROSTORSKIH KAMER 3D
Vsebuje možnosti parkirne pomoči 360°. Posnetki štirih kamer, ki so diskretno razporejene okrog vozila, so inteligentno povezani in omogočajo tridimenzionalni pogled iz vozila na zaslonu na dotik. Takšne slike si ni mogoče predstavljati, razen če izstopimo iz vozila. Izboljšana vidljivost omogoča povečavo okolice in lažje manevriranje vozila.
IZBERITE VOZILO DEFENDER

Odličnost je na voljo v vseh oblikah, velikostih in zasnovah karoserije.

IZBERITE MODEL
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1 Pogled na tla ClearSight je odvisen od prostorskih kamer 3D. Slika se ne prenaša v živo. Za večjo varnost preverite okolico. Možnost namestitve sistema je odvisna od lokalnih predpisov.
2 Možnost namestitve je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.
3 Na voljo v začetku leta 2020.
4 Velja politika poštene uporabe. Če v roku meseca dni prenesete 20 GB podatkov, se hitrost prenosa za preostanek meseca zmanjša.
5 Ob povezavi z dostopno točko Wi-Fi ali mobilno mrežo.
Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.
Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.
Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec.

Apple® je registrirana blagovna znamke podjetja Apple Inc., ki je zaščitena v ZDA in drugih državah.