DODATNA OPREMA

VAŠ SVET. PO VAŠEM

zONCQGzyneU
NAZAJ
ZUNANJOST
#component-4
NOTRANJOST
#component-8
PAKETI DODATKOV
#component-10
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
ZUNANJOST
STRANSKI NOSILEC ZA OPREMO

24-litrski stranski zunanji nosilec za opremo1 omogoča varno shranjevanje prtljage zunaj vozila. Je vodotesen in ima ključavnico, zaradi česar je shranjevanje opreme preprosto in varno.

SESTAVITE SI SVOJEGA
STREŠNI NOSILEC EXPEDITION
Na ekstremnih potovanjih je treba imeti vso potrebno opremo. Na strešni nosilec Expedition1 lahko naložite do 132 kg* prtljage, kar zagotovi precej dodatnega prostora.
RAZTEGLJIVA STREŠNA LESTEV
Z raztegljivo strešno lestvijo3, ki olajšuje dostop do strehe, je shranjevanje prtljage veliko lažje. Zaradi dodatne varnosti je lestev mogoče zakleniti v varovalnem položaju.
NAPIHLJIVA VODOTESNA TENDA
Izberite si idealen razgled in ne skrbite za vreme. Napihljiva vodotesna tenda3 je pripravljena v trenutku, lahko pa jo namestite na bok ali zadek vozila.
PRENOSNI SISTEM ZA ČIŠČENJE
Opremo preprosto očistite s 6,5-litrskim prenosnim sistemom za čiščenje pod tlakom. Vsebuje cev in nastavek za tuš, lahko pa ga uporabite za čiščenje škornjev, koles ali neoprenskih oblek.
NOSILEC ZA KOLESA
S strešnim nosilcem za kolesa3 lahko na pustolovščino vzamete še dve kolesi.
NOTRANJOST
SESTAVITE SI SVOJEGA
NAHRBTNIK ZA SEDEŽ
Vse stvari, ki jih potrebujete, imejte pri roki in lepo zložene v nahrbtniku, ki ga pričvrstite na zadnji sedež. Vsestranski 20-litrski nahrbtnik za sedež preprosto vzamete s sabo, kadar koli ga potrebujete.
INTEGRIRANI KOMPRESOR ZRAKA
Pnevmatike vozila in koles, napihljive blazine in drugo lahko kadar koli preprosto napihnete z integriranim kompresorjem zraka, ki se nahaja v prtljažniku vozila.
SISTEM PRIPNI IN ODPELJI (CLICK AND GO)
Vsestranski, večnamenski sistem za potnike v drugi vrsti. Namestite ga lahko za vzglavnike ter ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali prenosnike in jakne.
PAKETI ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
Izbirate lahko med več paketi za hišne ljubljenčke in zagotovite, da bo vaš ljubljenček vedno varno in udobno potoval, hkrati pa s tem zaščitite notranjost vozila.
PAKETI DODATKOV

Štirje paketi. Neomejene možnosti. Za popolno prilagoditev vašemu življenjskemu slogu izbirajte med spodnjimi štirimi paketi.

PAKET EXPLORER (RAZISKOVALSKI)
Utrite si svojo pot. Ne glede na teren. S paketom Explorer boste vozilo Defender opremili tako, da bo kljubovalo ustaljenim potem in bo lahko osvajalo neznane pokrajine. Odkrijte najbolj primeren paket zase z našim vprašalnikom.
RAZIŠČITE PAKETE DODATKOV
PAKET ADVENTURE (PUSTOLOVSKI)
Strastno se podajte na nova področja. S paketom Adventure bo vozilo Defender zlahka premagovalo divje terene v srcu neokrnjene narave. Odkrijte najbolj primeren paket zase z našim vprašalnikom.
RAZIŠČITE PAKETE DODATKOV
PAKET COUNTRY (PODEŽELSKI)
Obujte najbolj blatne škornje. S paketom Country bo vozilo Defender premagovalo vse naravne elemente in vsako potovanje bo polno lepih spominov. Odkrijte najbolj primeren paket zase z našim vprašalnikom.
RAZIŠČITE PAKETE DODATKOV
PAKET URBAN (MESTNI)
Osvojite betonsko džunglo. S paketom Urban bo vozilo Defender v mestu izstopalo s svojo opaznostjo, samozavestjo in slogom. Odkrijte najbolj primeren paket zase z našim vprašalnikom.
RAZIŠČITE PAKETE DODATKOV
IZJEMNE OSEBNE PRILAGODITVE

Za popolno prilagoditev vašemu življenju. Vozilo Defender lahko popolnoma prilagodite svojemu življenjskemu slogu.

RAZIŠČITE IZJEMNE OSEBNE PRILAGODITVE
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1 Za namestitev potrebujete prečne strešne nosilce.
* Ob namestitvi na model 110 s terenskimi pnevmatikami.
3 Na voljo sredi leta 2020.
Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.
Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.
Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec.