IZJEMNE OSEBNE PRILAGODITVE

NAJ BO VAŠ

8J65Vbx4wXk
PAKETI DODATKOV
Ne glede na to, kam vas vodi pot, izboljšajte zmogljivost in trajnost vozila Defender s paketi dodatkov, ki so zasnovani za najrazličnejša okolja.
RAZIŠČITE PAKETE DODATKOV
KATERI PAKET DODATKOV VAM NAJBOLJ ODGOVARJA?
Če raziskujete nedostopna področja ali se prebijate skozi mestno džunglo, odgovorite na tri kratka vprašanja o svojem življenjskem slogu in najdite popoln paket dodatkov zase.
ZAČNITE
MOŽNOSTI
Opremite vozilo Defender z naborom možnosti, ki se skladajo z vašo osebnostjo. Izberite barvo in najbolj primerna kolesa ter se odločite za eno izmed treh vrst strehe.
OGLEJTE SI MOŽNOSTI
ZBIRKA ŽIVLJENJSKI SLOG
Zbirka Above and Beyond vsebuje tehnične dodatke in opremo. Vsak element ponosno dopolnjuje značaj vozila Defender.
RAZIŠČITE ZBIRKO ŽIVLJENJSKI SLOG
IZBERITE VOZILO DEFENDER

Odličnost je na voljo v vseh oblikah, velikostih in zasnovah karoserije.

IZBERITE MODEL
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.
Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.
Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.