TEHNOLOGIJA V VOZILU

POVEZANOST S SVETOM ŠE NIKOLI NI BILA TAKO PREPROSTA

WATCH THE FILM
TOP
PRIROČNOST ZA VOZNIKA
#component-4
INFORMACIJE IN ZABAVA
#component-6
ZABAVA IN APLIKACIJE
#component-9
IZBERITE SVOJE VOZILO
#component-12
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRIROČNOST ZA VOZNIKA

Obilo informacij in zabave.

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti z ostrimi grafikami sprejema in prikazuje številne informacije o vožnji ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, kot so navigacijski podatki, telefon in predvajanje vsebin. Jasno in brez odvračanja pozornosti.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Dvojni 10-palčni zaslon visoke ločljivosti, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča večjo fleksibilnost in učinkovitost. Na zgornjem zaslonu lahko, na primer, gledate zemljevid, na spodnjem pa še vedno uporabljate druge funkcije, kot sta vremenska napoved ali upravljanje medijev.

HEAD‑UP DISPLAY
HEAD‑UP DISPLAY

Sistem na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot so hitrost, prestava in smer poti. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji.

VOLANSKI OBROČ
VOLANSKI OBROČ

Usnjen volan za lažjo uporabo vsebuje možnost nadzora najpomembnejših funkcij, tudi medijev in telefona. Še bolj športen videz pa različici Discovery Sport R-Dynamic zagotavljajo elementi na volanu v barvi Noble Chrome.

INFORMACIJE IN ZABAVA
SESTAVITE SI SVOJEGA
INCONTROL
S tehnologijami, kot je dostopna točka 4G Wi-Fi, lahko potniki brez težav prenašajo svoje najljubše oddaje, posnetke in pesmi, medtem ko vam intuitivni vmesnik InControl omogoča, da ostanete obveščeni in se osredotočite na cesto.
POVEZLJIVOST
Ostanite povezani prav povsod. S paketom Online lahko potnikom zagotovite nenehno zabavo, medtem ko boste vi s paketom Smartphone, ki brezhibno povezuje priključene naprave z vašim vozilom Discovery Sport, vedno na tekočem z novostmi.
PAKET SMARTPHONE
Prek zaslona na dotik vam ta paket omogoča nadzor nad aplikacijami za vaš telefon s sistemom Android™ ali Apple®.
APLIKACIJA REMOTE
Nastavite želeno temperaturo v kabini, odklenite ali locirajte vozilo in sledite potovanjem s pametnega telefona ali pametne ure. Združljivo z večino pametnih telefonov s tehnologijo Android Wear™ ali Apple Watch®.
ZABAVA IN APLIKACIJE
AUDIO
Zagotovite, da bo 380-vatni zvočni sistem Meridian™ v vašem vozilu Discovery Sport zagotavljal čustveno doživetje zvoka za vse potnike. 10 zvočnikov, ki se nahajajo po vsej kabini, pomeni, da lahko vsakdo uživa ob bogatem zvoku pri vsaki vožnji.
IGUIDE
Navodila za uporabo iGuide vam zagotavljajo, da boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke. Aplikacija Land Rover iGuide vam nudi vse, kar morate vedeti o vozilu Discovery Sport.
IZBERITE SI VOZILO DISCOVERY SPORT

Izbirate lahko med štirimi modeli in dvema različnima oblikama karoserije, vsako od vozil nudi edinstvene prilagoditve in dodatne funkcije.

IZBERITE SVOJE VOZILO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite pri prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

Možnost internetne povezave in dostopne točke Wi-Fi je odvisna od namestitve kartice micro SIM z naročniško pogodbo za prenos podatkov. Dostopna točka Wi-Fi 4G in paket Online vsebujeta naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.