NOVO VOZILO DISCOVERY SPORT

VSESTRANSKO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO

OGLEJTE SI FILM
NAZAJ
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila in jih med seboj hkrati primerjajte.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
OBLIKOVANJE
ZUNANJE OBLIKOVANJE

Osvežena zunanjost vozila Discovery Sport ohranja legendarno nagrajevano oblikovanje in omogoča dodajanje novih tehnologij.
OGLEJTE SI GALERIJO

SESTAVITE SI SVOJEGA
NOTRANJE OBLIKOVANJE

Nova notranjost izboljšuje razpoloženje z bogatimi barvami in izjemno oblikovanimi površinami ter brez kompromisov zagotavlja trajne materiale, ki jih potrebujete v družinskem športnem terenskem vozilu.

OGLEJTE SI GALERIJO

SESTAVITE SI SVOJEGA
VSESTRANSKOST
DOMISELNO SHRANJEVANJE

Odprta, svetla notranjost vozila Discovery Sport zagotavlja občutek za prostor – nekaj, kar boste nedvomno želeli ohraniti tudi pri polnem vozilu. Pametne rešitve za shranjevanje vam omogočajo, da se izognete neredu, medtem ko imate s sabo vse, kar potrebujete.

SESTAVITE SI SVOJEGA
AKTIVNI ŽIVLJENJSKI SLOG

Uživajte v svojih najljubših dejavnostih na prostem, ne da bi morali nositi ključe. Aktivni ključ, ki je na voljo kot dodatna oprema, je robusten in vodoodporen. Običajne ključe preprosto pustite v vozilu ter za zaklepanje in odklepanje uporabite aktivni ključ za vozilo Discovery Sport.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
yt:4aT3pMGC77M
ZMOGLJIVOST
TERENSKA ZMOGLJIVOST

Vozilo Discovery Sport vam omogoča veselje in svobodo, ki ju prinaša terenska vožnja.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
yt:6HdlD62jMLE
BREDENJE

Ostanite samozavestni in spontani, tudi med vožnjo po vodi. Zaznavanje višine vode vam pomaga pri varnem premagovanju visokih voda, saj vas bo vozilo Discovery Sport opozorilo, ko boste zabredli v preveč globoko vodo.

NAJDITE PRODAJALCA
yt:oqnkhCLbmE0
VLEKA

Vozilo Discovery Sport lahko vleče do 2500 kg. Prav tako je mogoče namestiti dodatno snemljivo vlečno kljuko ali električno vlečno kljuko. Dodatno lahko vsestranskost vozila izboljšate z izbiro dodatkov za prevoz in vleko.

PRENESITE BROŠURO
yt:G116vB3W8eY
TEHNOLOGIJA
ŽAROMETA MATRIX LED

Del naše nove tehnologije so tudi žarometi Matrix LED, ki imajo prilagodljiv snop svetlobe, ki se zatemni in zagotavlja maksimalno vidljivost, ne da bi z njim zaslepili druge udeležence v prometu.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Sistem Touch Pro jasno in intuitivno zagotavlja ustrezne informacije in zabavo. Na 10-palčnem zaslonu na dotik lahko hkrati gledate navigacijo in druge podatke. Uporabljajte kretnje in svoj glas.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

Digitalna instrumentna plošča prikazuje številne informacije o vožnji ter je namenjena zabavi in prikazu varnostnih informacij, kot so navigacijski podatki, telefon in predvajanje vsebin. Jasno in brez odvračanja pozornosti.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
yt:3jqfwf7sPc
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
INFORMACIJE IN ZABAVA
Z aplikacijo Remote je vozilo Discovery Sport pripravljeno in čaka na pustolovščino. S pametnim telefonom preverite raven goriva, odklenite vozilo ter ogrejte ali ohladite notranjost.
INOVACIJE
Naslednja generacija naše standardne tehnologije pogonskega sklopa izboljšuje stabilnost in oprijem v spolzkih pogojih ali med vožnjo po cesti. Serijska oprema z izbranimi motorji.
VOŽNJA PO CESTI
Popolno ravnotežje med lahkotnimi zmogljivostmi in prefinjeno vožnjo po cesti s tehnologijami aktivnega pogonskega sklopa in prilagodljive dinamike zagotavlja prijetno vožnjo vozila Discovery Sport ne glede na vozne pogoje.
TERENSKA VOŽNJA
Odziv na teren 2 vam omogoča enostaven dostop do naših 70-letnih izkušenj, pri čemer vozilo samodejno izbere najustreznejši terenski način vožnje.
POMOČ VOZNIKU
Od premagovanja nepredvidljivega mestnega prometa do dodatne varnosti so na voljo tehnologije, ki so del serijske ali dodatne opreme.
UDOBJE IN PRIROČNOST
Ogrevani volanski obroč, ki je idealen za hladnejša podnebja, zagotavlja dodatno udobje pri vožnji. Preprosto se aktivira prek tipalnega krmiljenja, ki je nameščeno na volanu.
ZMOGLJIVOST
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Sistem prilagodljive dinamike zagotavlja natančno dinamiko in nadzorovano vožnjo, in sicer s stalnim nadzorovanjem položaja kolesa in premikov karoserije. Elektronsko nadzorovani blažilniki optimizirajo nastavitve vzmetenja ter tako omogočajo najboljše ravnovesje med udobjem, prefinjenostjo in stalno okretnostjo.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
VEKTORIRANJE NAVORA

Vektoriranje navora z zaviranjem z zmanjševanjem podkrmiljenja ob nadzorovanem zaviranju notranjih koles omogoča nadzirano in odzivno vožnjo skozi ovinke. Aktivni zaklep zadnjega diferenciala nudi dodatne prednosti večjega oprijema v ovinkih in pri terenski vožnji.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
yt:B_y9K6VMH6s
REZERVOAR S PROSTORNINO 65 LITROV

Obiskovanje krajev, ki so obdržali svoj naravni šarm, zna biti zabavno, a je naporno, če moramo na poti nekajkrat dotočiti gorivo. Z vozilom Discovery Sport boste lahko raziskovali dlje, saj ima kar 65-litrski rezervoar za gorivo.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
UDOBJE IN PRIROČNOST
PAMETNE NASTAVITVE

Vozilo Discovery Sport po kombinaciji pametnega telefona in ključev vozila prepozna voznika in vaše nastavitve v vozilu. Ko aktivirate funkcijo učenja se vozilo dodatno prilagaja vašim potrebam – samodejno, na primer, nastavi navigacijo na vašo najljubšo pot domov.

yt:PRiXDMH6G3A
POVEZLJIVOST

Vozilo Discovery Sport ima v sredinski konzoli dve vtičnici USB in 12-voltno vtičnico. Potniki v drugi vrsti tako lahko uporabljajo 12-voltno vtičnico in dve vtičnici USB ter tako napolnijo svoje naprave in udobno gledajo tablice, pričvrščene s sistemom Click and Go.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
OGREVANI IN HLAJENI SEDEŽI

Ker vam želimo zagotoviti optimalno udobje, ne glede na zunanjo temperaturo, si kot dodatno opremo lahko izberete ogrevana in hlajena zadnja sedeža. Ta dodatna oprema omogoča, da si voznik in sovoznik vsak po svojem prilagodita želeno temperaturo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ZVOK MERIDIAN

Zvočni sistemi Meridian™ in napredni digitalni algoritmi za obdelavo signalov zagotavljajo, da se ritem, udarec in čas vsakega glasbenega posnetka slišijo tako natančno, kot si je to zamislil ustvarjalec glasbe. Izbirate lahko med zvočnim sistemom Meridian Sound ali, za resnično doživetje, sistemom prostorskega zvoka Meridian.

RAZIŠČITE MERIDIAN
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI

Ionizacija zraka v kabini s tehnologijo Nanoe™ izboljšuje počutje voznika in potnikov. Kakovost zraka v kabini izboljšuje z odstranjevanjem alergenov, virusov in bakterij v zraku ter s tem povezanih vonjev.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
VARNOST
SESTAVITE SI SVOJEGA
ISOFIX
Za izboljšano varnost vam točke ISOFIX zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.
ZRAČNE BLAZINE
Celovit sistem šestih zračnih blazin v vozilu Discovery Sport zagotavlja odlično zaščito za vse potnike v vozilu.
ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI
Sistem zmanjša navor motorja in ustrezno zavira, da izboljša smer vožnje vozila.
VOZNI SISTEM
Vozilo Discovery Sport se ponaša z najnovejšimi tehnologijami, med katerimi sta tudi sistem za nadzor zdrsa pogonskih koles, ki izboljšuje oprijem, ter elektronska porazdelitev zavorne moči, ki samodejno uravnava zavorno silo na vsaki osi in s tem zmanjša zavorno pot, ohranja pa stabilnost in zmožnost manevriranja vozila.
POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI
Pomoč pri zaviranju v sili zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. Sistem poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite. Pri zaviranju v sili se samodejno aktivirajo opozorilne luči.
SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI VISOKIH HITROSTIH
Sistem za preprečevanje naleta pri visokih hitrostih, ki je na voljo kot dodatna oprema, zaznava možnost trčenja z drugim vozilom in vas v tem primeru opozori, da je treba zavirati. Če se voznik ne odzove, vozilo Discovery Sport začne zavirati in tako pomaga zmanjšati resnost morebitnega naleta.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd.

Nanoe™ je blagovna znamka korporacije Panasonic.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.