MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA
NAZAJ
MOŽNOSTI PAKETOV
PAKET BLACK EXTERIOR (ČRNA ZUNANJOST)

Izjemni videz vozila Discovery Sport lahko izboljšate s paketom Black Exterior. Da bi čim bolj izstopali, so pokrov motorja, napis na zadku, stranske reže za zajem zraka, sprednji in zadnji odbijač, spodnja zaščita in pokrova vzvratnih ogledal obdelani z zaključno obdelavo v barvi Gloss Black. Na voljo tako pri modelu Discovery Sport kot Discovery Sport R-Dynamic.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ZUNANJE MOŽNOSTI
KOLESA

Za modela Discovery Sport in Discovery Sport R-Dynamic vam je na voljo cela vrsta koles, od 17- do 21-palčnih. Z značilnimi oblikovnimi iztočnicami vsaka vrsta platišč videzu vozila vtisne svojstven pečat.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PANORAMSKA STREHA

Nepremična panoramska streha vam zagotavlja več svetlobe in občutek večje prostornosti znotraj vozila Discovery Sport; lahko jo izberete v barvi karoserije ali pa se odločite za črno kontrastno streho.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ŽAROMETA PREMIUM LED

Žarometa Premium LED z značilnimi dnevnimi lučmi sta kombinacija prepoznavnega oblikovanja in praktične zmogljivosti. Na voljo vam je tudi sistem za samodejno preklapljanje med dolgimi in kratkimi lučmi. Dolgi snop se samodejno izključi, če sistem zazna nasproti vozeča vozila. Ko prometa pred vami ni več, se snop spet podaljša.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ŽAROMETA MATRIX LED

Zagotavljata kakovost svetlobe, ki je zelo podobna naravni svetlobi in ki zmanjšuje utrujenost oči. Žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi imata zmožnost zaznavanja nasproti vozečih vozil in prilagodita dolgi svetlobni snop tako, da vam omogoča čim lažjo vožnjo, ne da bi pri tem motil druge udeležence v prometu.

SESTAVITE SI SVOJEGA
NOTRANJA DODATNA OPREMA
PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV

Notranjosti vozila Discovery Sport dodajte osebni pečat in nastavite osvetlitev kabine s prilagodljivo ambientalno osvetlitvijo. S to možnostjo, ki je del dodatne opreme, lahko izbirate med desetimi barvami, s katerimi osvetlite notranjost.

SESTAVITE SI SVOJEGA
MASAŽA IN KLIMATSKA NAPRAVA

Ker vam želimo zagotoviti optimalno udobje in popolno sprostitev, imajo sedeži v vozilu Discovery Sport možnost masaže in ogrevanja oziroma hlajenja. Nastavite želeno temperaturo, ki je lahko drugačna kot pri vašem sopotniku.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OBLOGE
V vozilo Discovery Sport dodajte kanček svojega duha in si notranjost kabine prilagodite z izbiro štirih furnirjev in notranjih oblog.
SEDENJE
Na voljo so vam v 8 smeri ročno pomični sedeži ter v 12 in 14 smeri električno pomični sedeži, ki jih lahko opremite z masažno ali spominsko funkcijo ter funkcijama hlajenja in ogrevanja sedežev.
KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
Izbirate lahko med dvema barvama sedežev, Ebony in Light Oyster, v modelu Discovery Sport R-Dynamic pa se lahko odločite tudi za kontrastne šive v barvi Mars Red.
PAKETI ZA NOTRANJOST
Dodatno prilagodite vozilo Discovery Sport z edinstvenimi podrobnostmi, ki so odvisne od izbire modela Discovery Sport ali modela Discovery Sport R-Dynamic.
TEHNOLOGIJA

Vozilo Discovery Sport se s prikazom na vetrobranskem steklu in povezano navigacijo Pro ter sistemom speljevanja pri nizkem oprijemu ter asistenco za nadzor mrtvega kota ponaša z najnaprednejšimi, intuitivnimi in inovativnimi tehnologijami, zaradi katerih je vožnja še bolj prijetna, saj vam omogočajo stalno povezanost s spletom in informacijami.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
OPREMA VOZIL LAND ROVER – DODATNA OPREMA
POIŠČITE DODATNO OPREMO
POKROVA VZVRATNIH OGLEDAL
Pokrova vzvratnih ogledal v barvi Noble Chrome sta le ena možnost, kako dodatno izboljšati zunanje oblikovanje vozila Discovery Sport.
ZLOŽLJIVA TORBA ZA PRENAŠANJE LJUBLJENČKOV
Z dodatki, kot je zložljiva torba za hišne ljubljenčke, lahko prilagodite notranjost in prtljažnik vozila Discovery Sport ter zadovoljite vse svoje potrebe po shranjevanju.
TOVORJENJE IN VLEKA
Dodatki za prevažanje opreme so idealni za prevažanje športne opreme in drugih večjih predmetov, saj vam nudijo dodatno fleksibilnost in zmogljivost shranjevanja.
FUNKCIONALNOST IN TEHNOLOGIJA
Poleg notranjosti lahko v vozilu Discovery Sport svojim potrebam prilagodite tudi tehnologijo in druge možnosti.
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila in jih med seboj hkrati primerjajte.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop), ali pa zahtevajo namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil Land Rover ali konfigurirajte vozilo na spletu.