Oblikovanje

  TEHNOLOGIJA

  • INFORMACIJE IN ZABAVA
   INFORMACIJE IN ZABAVA

   Vozilo Range Rover Evoque je serijsko opremljeno s sistemom za informacije in zabavo InControl, ki zagotavlja najnovejše informacije in zabavo. Vas in vaše vozilo neopazno poveže z zunanjim svetom.

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   V vozilih Land Rover prvič predstavljamo tehnologijo ClearSight za vzvratno ogledalo5 in tehnologijo pogleda na tla ClearSight6. Tehnologiji omogočata jasen pogled, tudi ko ga predmeti v vozilu onemogočajo, ter tako nudita še večjo samozavest pri terenski vožnji ali pri zapletenih mestnih situacijah.

  • VOŽNJA PO CESTI
   VOŽNJA PO CESTI

   Popolno ravnotežje med lahkotnimi zmogljivostmi in prefinjeno vožnjo po cesti zagotavlja prijetno vožnjo vozila Range Rover Evoque. Tehnologije, kot sta aktivni pogonski sklop7 in prilagodljiva dinamika8, vam v vozilu Range Rover Evoque omogočajo izjemno vožnjo, ne glede na vozne pogoje.

  • TERENSKA VOŽNJA
   TERENSKA VOŽNJA

   Kombinacija prefinjenosti in izjemne terenske vožnje. Vozilo Range Rover Evoque tudi pri ekstremnih voznih pogojih s tehnologijo Terrain Response 2*, zaznavanjem globine vode9 in sistemom za nadzor spusta4 omogoča izjemno manevriranje.

  • POMOČ VOZNIKU
   POMOČ VOZNIKU

   Od premagovanja nepredvidljivega mestnega prometa do dodatne varnosti so na voljo tehnologije, ki so del serijske ali dodatne opreme. Prav vsaka je ustvarjena in zasnovana, da poveča udobje in enostavnost vožnje z vozilom Range Rover Evoque.

  • UDOBJE IN PRIROČNOST
   UDOBJE IN PRIROČNOST

   Notranja oprema vozila Range Rover Evoque se ponaša z novimi sedeži in naborom materialov, ki obsega zrnato usnje, usnje Windsor, vrhunske volnene mešanice Kvadrat, semiš Dinamica® in blago Eucalyptus. Izberete lahko sedeže, ki jih prilagajate na električni pogon, sedeže s spominsko funkcijo, ogrevanjem in hlajenjem ter masažo.

  Preizkušen do skrajnosti

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  ZMOGLJIVOST

  VSESTRANSKOST

  ZMOGLJIVOST

  UDOBJE IN PRIROČNOST

  VARNOST

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Točke ISOFIX na zadnjih sedežih omogočajo preprosto nameščanje otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.

  • ZRAČNE BLAZINE
   ZRAČNE BLAZINE

   Celovit sistem zračnih blazin za voznika, potnike in pešce zagotavlja odlično zaščito za vse, ki se nahajajo v vozilu Range Rover Evoque.

  • ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (DSC)
   ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (DSC)

   Sistem zmanjša navor motorja in ustrezno zavira, da izboljša smer vožnje vozila.

  • VOZNI SISTEMI
   VOZNI SISTEMI

   Range Rover Evoque se ponaša z najnovejšimi tehnologijami, med katerimi sta tudi sistem za nadzor zdrsa pogonskih koles, ki izboljšuje oprijem, ter elektronska porazdelitev zavorne moči, ki samodejno uravnava zavorno silo na vsaki osi in s tem zmanjša zavorno pot, ohranja pa stabilnost in zmožnost manevriranja vozila.

  • POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI
   POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI

   Pomoč pri zaviranju v sili zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. Sistem poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite. Pri zaviranju v sili se samodejno aktivirajo opozorilne luči.

  • SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI VISOKIH HITROSTIH
   SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI VISOKIH HITROSTIH

   Sistem za preprečevanje naleta pri visokih hitrostih12 zaznava možnost trčenja z drugim vozilom in vas v tem primeru opozori, da je treba zavirati. Če se voznik ne odzove, vozilo Range Rover Evoque začne zavirati in tako pomaga zmanjšati resnost morebitnega naleta.

  TRAJNOST

  • BLAGO PREMIUM
   BLAGO PREMIUM

   Pri materialu za sedeže, ki ga nabavljamo z veliko skrbnostjo, se lahko odločite za blago Eukalyptus. Sedeži iz vrhunskega blaga ali semiša so opremljeni z vrhunskim blagom Kvadrat in semišem Dinamica®, ki je izdelan iz recikliranih poliestrskih vlaken in plastike.

  • BLAGA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA
   BLAGA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

   MHEV13 je blagi hibridni sistem, ki shranjuje energijo, ki se običajno izgubi, ko vozilo zavira, in jo inteligentno razporedi, tako da poveča učinkovitost motorja. Vključuje tudi izboljšan sistem Stop/Start, ki omogoča, da se motor zaustavi, medtem ko vozilo zavira.

  • TRAJNOSTNO OBLIKOVAN
   TRAJNOSTNO OBLIKOVAN

   Razvojni proces vozila Range Rover Evoque je vključeval oceno celotnega življenjskega cikla in je bil zasnovan tako, da je na koncu življenjske dobe 85 % vozila mogoče reciklirati oziroma ponovno uporabiti, 95 % vozila pa je obnovljivih. Kjerkoli je bilo mogoče, smo v modelu Range Rover Evoque uporabili reciklirane materiale.