TEHNOLOGIJA V VOZILU

ZAGOTOVITE, DA BODO VSI UŽIVALI V POTOVANJIH

TOP
PRIROČNOST ZA VOZNIKA
#component-4
INFORMACIJE IN ZABAVA
#component-6
ZABAVA IN APLIKACIJE
#component-9
IZBERITE SVOJE VOZILO
#component-12
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRIROČNOST ZA VOZNIKA

Obilo informacij in zabave.

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti z ostrimi grafikami sprejema in prikazuje številne informacije o vožnji ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, kot so navigacijski podatki, telefon in predvajanje vsebin. Jasno in brez odvračanja pozornosti.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Dvojni 10-palčni zaslon visoke ločljivosti, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča večjo fleksibilnost in učinkovitost. Na zgornjem zaslonu lahko, na primer, gledate zemljevid, na spodnjem pa še vedno uporabljate druge funkcije, kot sta vremenska napoved ali upravljanje medijev.

HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Sistem na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot so hitrost, prestava in smer poti. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji.

VOLANSKI OBROČ
VOLANSKI OBROČ

Usnjen volan za lažjo uporabo vsebuje možnost nadzora najpomembnejših funkcij, tudi medijev in telefona. Še bolj športen videz pa različici R-Dynamic zagotavljajo perforirani elementi na volanu, oblečenem v usnje.

INFORMACIJE IN ZABAVA
Sestavite si svojega
SPLETNI MEDIJI
Na poti poslušajte najljubšo glasbo, radijske postaje in poddaje. In to brez pametnega telefona. Računa aplikacij Deezer in TuneIn povežite s portalom InControl in do vseh svojih medijev boste lahko dostopali neposredno prek zaslona na dotik v vozilu. Na voljo le s sistemom Connect Pro.
POVEZLJIVOST
Vozilo Range Rover Evoque ima v sredinski konzoli dve vtičnici USB in 12-voltno vtičnico. Potniki v drugi vrsti tako lahko uporabljajo 12-voltno vtičnico in dve vtičnici USB, ki sta del dodatne opreme, ter tako napolnijo svoje naprave in udobno gledajo tablice, pričvrščene s sistemom Click and Go.
PAKET SMARTPHONE
Prek zaslona na dotik vam ta paket s tehnologijo InControl omogoča nadzor nad aplikacijami za vaš telefon s sistemom Android™ ali Apple™.
yt:3Nx74AaiaDo
APLIKACIJA REMOTE
Nastavite želeno temperaturo v kabini, odklenite ali locirajte vozilo in sledite potovanjem s pametnega telefona ali pametne ure. Združljivo z večino pametnih telefonov s tehnologijo Android Wear™ ali Apple Watch®.
ZABAVA IN APLIKACIJE
MERIDIAN™ AVDIO
Zvočni sistemi Meridian™ in napredni digitalni algoritmi za obdelavo signalov zagotavljajo, da se ritem, udarec in čas vsakega glasbenega posnetka slišijo tako natančno, kot si je to zamislil ustvarjalec glasbe.
IGUIDE
Navodila za uporabo iGuide vam zagotavljajo, da boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke. Aplikacija Land Rover iGuide vam nudi vse, kar morate vedeti o vozilu Range Rover Evoque.
IZBERITE SVOJE VOZILO EVOQUE

Izbirate lahko med štirimi modeli in dvema različnima oblikama karoserije, vsako od vozil nudi edinstvene prilagoditve in dodatne funkcije.

IZBERITE SVOJE VOZILO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite pri prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Aplikacijo InControl in aplikacijo Remote je treba prenesti iz trgovine Apple oziroma trgovine Play. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.