ZMOGLJIVOST

RAZIŠČITE MESTO. Z LAHKOTO.

TOP
MOTORJI
#component-4
NABOR VOZIL
#component-6
DRIVING DYNAMICS
#component-8
CHOOSE YOUR MODEL
#component-12
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
MOTORJI

V naboru modelov Range Rover Evoque, od najmočnejših vozil do takšnih, ki nudijo največji užitek vožnje ter varčnost in prefinjenost, je zdaj na voljo tudi priključni hibridni model.

NABOR VOZIL
BENCINSKI MOTOR
Naša ponudba bencinskih motorjev je idealna, če ne vozite zelo pogosto ali vozite redno na krajših razdaljah.
NOVI DIZELSKI MOTOR
Naši novi dizelski motorji so tako čisti kot bencinski, vendar z manj izpustov CO₂. Z varčnejšo porabo goriva na daljših razdaljah in več navora so idealni za daljša potovanja, vleko ali terensko vožnjo.
PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO
Pogonski sklop P300e ima bencinski motor in elektromotor. Vozite lahko v hibridnem načinu ali načinu električne vožnje. S hitrim polnjenjem z enosmernim tokom boste vozilo Range Rover Evoque napolnili v samo 30 minutah.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
Menjalnik
Menjalnik

Da bi zagotovili, da je vaše vozilo vedno v pravi prestavi, kar poveča učinkovitost porabe goriva in pospeševanja, ima 9-stopenjski samodejni menjalnik modela Range Rover Evoque devet natančno razporejenih prestav. Prestavljanje je skoraj neopazno in premiki se inteligentno prilagajajo vašemu slogu vožnje.

Sestavite si svojega
SUSPENSION
SUSPENSION

Range Rover Evoque has a fully independent suspension system with a multi-link rear suspension design. The system’s incredibly compact structure ensures there’s no compromise to the rear loadspace stowage.

VEKTORIRANJE NAVORA
VEKTORIRANJE NAVORA

Za nadzorovano in odzivno vožnjo v ovinkih skrbi vektoriranje navora z zaviranjem, ki s samostojnim zaviranjem izniči podkrmiljenje. Dodatni oprijem pa zagotavlja tudi aktivni zaklep zadnjega diferenciala.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
ŠPORTNI MENJALNIK
Uporaba športnega menjalnika je preprosta in intuitivna. Pri terenski vožnji vam omogoča hitro in učinkovito prestavljanje, ki vam zagotavlja, da se bolje znajdete na zahtevnih terenih, ki so zasneženi, polni peska ali blata.
ACTIVE DRIVELINE
Sistem vam v zahtevnih pogojih omogoča še večjo stopnjo oprijema, stabilnosti in mirnosti vozila. Ko je potrebno, aktivni pogonski sklop¹ neodvisno nadzira navor obeh zadnjih koles, s čimer učinkovito izkorišča razpoložljivi oprijem in zmanjša zdrs koles.
NASTAVLJIVA DINAMIKA
Možnost nastavljive dinamike, ki je pri vozilu Range Rover Evoque na voljo kot dodatna oprema, omogoča, da prilagodite nastavitve dodajanja plina, menjalnika, krmiljenja in vzmetenja, da popolnoma odgovarjajo vašim voznim potrebam.
yt:WbgZkK9Z7J0
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
S sistemom prilagodljive dinamike, ki ga izberete na zaslonu na dotik, bo vozilo Range Rover Evoque zagotovilo še boljši nadzor vozila z boljšim krmiljenjem in ostrejšimi odzivi.
ROLL STABILITY CONTROL
Integrated with Dynamic Stability Control (DSC) to reduce the possibility of rollover, while providing the capability to steer around an obstacle or another road user.
ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (DSC)
Sistem zmanjša navor motorja in ustrezno zavira, da izboljša smer vožnje vozila.
IZBERITE SVOJE VOZILO EVOQUE

Izbirate lahko med štirimi modeli in dvema različnima oblikama karoserije, vsako od vozil nudi edinstvene prilagoditve in dodatne funkcije.

IZBERITE SVOJE VOZILO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1Le pri motorjih D240 in P300.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.